Cum blochezi iubirea în viaţa ta

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Wellness
Cum blochezi iubirea în viaţa ta (sursa foto: Pexels)
Cum blochezi iubirea în viaţa ta (sursa foto: Pexels)

Nimeni nu poate contesta importanţa unor relaţii iubitoare în viaţa noastră, fie că vorbim de familie, prieteni sau relaţii romantice. Iar momentele în care ne simţim ca şi cum nimeni nu ne iubeşte pot fi cu adevărat dureroase şi ne pot duce în căutări disperate. Te-ai întrebat vreodată dacă ceva îţi blochează iubirea în viaţa ta? Există câteva elemente la care să fii atent ca să te poţi bucura de relaţii iubitoare.

Iată câteva dintre cele mai frecvente obstacole în calea iubirii, în viaţa ta:

Aşteptări nerealiste:

Ce înseamnă acest lucru? Este atunci când o persoană caută un erou sau se îndrăgosteşte de un ideal, de o imagine formată despre cineva şi nu de persoana reală, ceea ce determină un ataşament de anumite rezultate. Multe dureri și suferințe apar atunci când realitatea nu se potrivește cu fantezia noastră. Când lucrurile nu se desfășoară așa cum ne așteptam, rezultatul este dezamăgirea. Așteptările sunt mama tuturor dezamăgirilor. Atașamentul faţă de rezultate specifice duce la încercări de control și încercările de control înstrăinează partenerii. Relaxați-vă și luați lucrurile pas cu pas. Nu vă țineți de noțiunile preconcepute și nu vă agățați de „potențialul” unui partener.

Aşteptări de la partenerul nepotrivit:

Încercarea de a pune un pătrat într-o gaură rotundă, romantic vorbind, este o lecție de inutilitate. Dacă partenerul tău crede că o căsătorie este asemănătoare unei sentințe de închisoare și copiii ar fi tortura, atunci tu, dacă dorești căsătorie și o casă plină de copii, nu vei avea parte de fericire. A ține de această relaţie nu va face partenerul să se schimbe, dar îți va pierde timpul și energia.

Imagine de sine slabă:

Ne proiectăm propriile temeri asupra relațiilor noastre. Când ne simțim rău despre noi înșine, separarea este văzută ca abandon și slăbiciunile umane sunt văzute ca atacuri personale. Relațiile tind să oglindească lumile noastre interne. 'Ceea ce critic în partenerul meu este de multe ori ceea ce îmi displace în mine'. Când ne rezolvăm propriile probleme interioare, este uimitor cum se îmbunătățește calitatea relațiilor noastre.

O minte nemulțumită:

Rădăcina majorității nefericirii relației este „o minte nemulțumită”. A privi paharul vieții și iubirile noastre ca pe jumătate plin, mai degrabă decât pe jumătate gol, sună ca un lucru simplu de făcut. Cu toate acestea, a rămâne în această mentalitate optimistă și pozitivă este departe de a fi ușor. Cei mai mulți dintre noi pornim pe drumul dragostei idealişti și plini de speranță, doar pentru a fi zdrobiți de laturile crude ale vieții. Cu toate acestea, alegem cu toții fiecare moment al fiecărei zile dacă ne considerăm victime definite de eșecurile din trecut sau intenționăm să fim fericiți și concentrându-ne pe partea luminoasă a oricărei dezamăgiri. Prin a ne concentra la partea plină a paharului, ne sporim mult șansele de a găsi, hrăni și susține relația viselor noastre.

Ţi-e greu să ierţi:

În căutarea reînnoită / reușită a fericirii romantice, este crucial să ne eliberăm de resentimente de dezamăgirile din trecut. Înțepătura chinuitoare a respingerii în dragoste ne lovește chiar inima sufletului nostru. Amărăciunea este un tovarăș toxic care te va consuma din interior spre exterior. Iertarea este primul pas către deblocarea ciclurilor de viață ale iubirii. Găsiți un loc liniștit, vizualizați numele persoanei care v-a rănit și iertaţi-o. Trebuie să fie făcută cu intenţie, într-un mod conştient. Concentrați-vă și faceți persoana să simtă că o iertați. Simțiți eliberarea furiei și amărăciunii care v-au închis. Deși poate dura câteva încercări, pe măsură ce eliberați din otrava mentală, rupeți karma romantică dintre voi.

Fericirea este dreptul tău din naștere, dar este și o alegere conștientă. Eliberându-ți mintea de dezamăgirile și nemulțumirile din trecut, poți pune capăt ciclului tău de blocare a iubirii și poți fi gata să iubești din nou.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel