Cum depistezi un guru sau un medium FALS? NOUĂ semne la care trebuie să fii atent

astrosens Team | Dată: 18 aug 2021, 17:22 | Categorie: Arte Divinatorii
Cum depistezi un guru sau un medium FALS? NOUĂ semne la care trebuie să fii atent (sursa foto: Pexels)
Cum depistezi un guru sau un medium FALS? NOUĂ semne la care trebuie să fii atent (sursa foto: Pexels)

Există mulți vindecători autentici, persoane certificate în anumite terapii care doresc sincer să îi ajute pe oameni să se vindece și să găsească îndrumări folosind abilitățile lor. Aceștia cred cu tărie că sunt aici pentru a sluji omenirii și pentru a sluji Divinităţii. Apoi, există tot felul de vindecători falși care profită de persoane vulnerabile, care se confruntă cu despărţiri, pierderi și traume, purtând diferite titlulaturi, de la guru, medium, parapsiholog, ghicitor, cititori etc. Iată câteva sfaturi pentru a face diferenţa între şarlatani şi practicanţi corecţi.

'Vindecătorii' sau ghicitorii de la colţul străzii sunt de evitat

Nu vei auzi oprea multe lucuri bune despre 'experţii' cu semne de neon la colțurile străzilor sau care abordează și surprind oamenii în spațiile publice. În schimb, mergi la un magazin metafizic local care are o bună reputație; ei pot angaja persoane în care cred - deoarece de obicei vor primi o lectură de la ei înainte de a-i angaja.

Spune nu celor care dezleagă blesteme

Ferește-te de orice guru fals care susține că ai un blestem care te face să ai ghinion sau să nu poți găsi un partener. Blestemele sunt la fel de puternice precum credința ta în ele, așa că un fals guru care îți spune că ești blestemat nu va face decât să te îngroape mai mult în frică.

Evită-i pe cei care îţi dau avertismente stranii şi vagi

Un alt mod în care un guru fals îți va exploata frica este să te avertizeze cu privire la ceva vag și să nu-ți spună ce să faci în legătură cu asta sau că singurul mod în care ai putea evita o astfel de situație ar fi să mai plăteşti ceva din serviciile lor. Tot ce vor spune este „fii atent” cu această persoană, acest loc, această slujbă etc., fără îndrumare.

Persoanele care percep taxe pentru „servicii suplimentare” nu sunt credibile

Pe lângă faptul că susține că ești blestemat, aceşti guru falși vor oferi și servicii în afara sesiunii, cum ar fi aprinderea unei lumânări sau rugăciunea pentru tine pentru o anumită perioadă pentru a te vindeca. De obicei, vor percepe sume exorbitante de bani și te vor convinge că sunt salvatorul tău.

Nu ar trebui să susțină că citirile sale sunt 100% exacte

Orice guru/ medium/ ghicitor care pretinde 100% acuratețe este fals. Chiar și cei mai testați și celebri dintre ei nu pretind că sunt 100% exacți. Cei adevărați știu că mesajele pot fi interpretate greșit, iar calendarul și căile viitoare sunt maleabile pe baza energiei și deciziilor clienților.

Persoanele care practică magia neagră sunt nepermise

Există aşa-numiţi vindecători sau guru care practică magia și care pretind că pot să-l recupereze pe fostul tău partener sau să pună un blestem asupra inamicului tău. NU FACE ASTA. Nu este corect să păcăliți liberul arbitru al nimănui în acest fel și va reveni doar pentru a vă răni în cele din urmă.

Persoanele care oferă informații generale s-ar putea să nu știe nimic

Un guru fals îţi va oferi doar informații generale și îţi vor citi limbajul corpului sau fața pentru a-ţi evalua reacțiile. Unul real poate să se alinieze cu energia ta și te poate ajuta să validezi anumite lucruri - un nume, o memorie, un loc etc.

Te vor face să vrei să revii pentru mai mult

Un guru fals va face orice pentru a te face dependent de serviciile lor și poate spune că trebuie să te întorci des pentru a te îndruma. Unul adevărat îţi va cere, de obicei, să revii în 3 luni, 6 luni sau chiar un an pentru că nu vrea să fii dependent/ă, ci vrea să te simți împuternicit/ă.

Nu sunt toți răi. Trebuie să te documentezi mai întâi

În cele din urmă, înainte de a rezerva o sesiune cu un guru / medium / citiror / vindecător etc., trebuie să îţi faci 'temele'. Cei reali vor avea adesea o adresă de e-mail sau un număr de telefon unde poți pune întrebări despre procesul lor înainte de o lectură. Caută mărturii de încredere, ai încredere în propria intuiție pentru a simți energia și autenticitatea lor și înțelege că puterea este întotdeauna în prezent și un adevărat guru îţi va aminti acest lucru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play