Cum echilibrezi energiile Soarelui și Lunii în propria viață?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Ce este, de fapt, astrologia? Nimic altceva decât un studiu care ne dezvăluie efectele mișcărilor planetare și modul în care ne influențează viața. Ne arată și cum putem echilibra sau integra energiile oferite de Soare și Lună sau cum ne putem vindeca pe plan personal. 

Trebuie să menționăm un vechi principiu al polarității. Conform lui, totul este dual. Aceasta este o lege esențială a universului și face parte și din fundamentul astrologiei.

În diagrama de naștere, există dualitatea luminii și întunericului dintre Soare și Lună, ce poartă numele de luminarii. Acestea sunt energii profund personale din diagrama ta. Părțile văzute și nevăzute ale psihicului.

Lumina Soarelui și energia întunecată a Lunii sunt, practic, personalitățile exterioare și interioare. Din fericire, astrologia poate să ne ofere îndrumări cu privire la modul de lucru sau de echilibru dintre cele două.

Integrarea luminii și întunericului

Dacă înțelegi energiile Soarelui și Lunii, ai capacitatea să le integrezi și să le echilibrezi în propria viață. Dacă Soarele și Luna ta sunt plasate în același semn, nevoile și dorințele tale sunt coezive între ele. De regulă, poți simți mai puțină rezistență în ceea ce privește găsirea drumului în viață și tinzi să te exprimi mai liber decât alții.

În schimb, când Luna se află într-un semn complet opus sau incompatibil cu Soarele tău, poate crea o tensiune internă pentru a-ți satisface nevoile. Iată câteva exemple. Un Soare în Taur își dorește senzualitate ușoară, însă Luna în Scorpion simte o intensitate profundă. Un Soare în Fecioară caută ceva practic, dar o Lună în Gemeni este interesată de varietate.

Nevoile tale emoționale sunt diferite de ceea ce vrei în mod conștient. Astfel, descoperirea de sine poate să apară mai târziu sau întâmpini anumite obstacole ca să-ți găsești fericirea. Dacă înțelegi și accepți diferențele dintre Soare și Lună, acesta este primul pas ca să integrezi ambele părți în viața ta.

Soarele și Luna lucrează în tandem. Și nu doar ca să aducă viață pe pământ, ci și în interiorul tău, ca individ. Dacă îmbrățișezi această polaritate naturală, poți să progresezi din punct de vedere personal. Să renunți la trecut și să îți urmărești ambițiile. 

Nu în ultimul rând, Soarele și Luna pot fi considerați stâlpi ai ADN-ului tău astrologic. Sunt capabili să deschidă calea vindecării și a stăpânirii de sine.

Vezi și: Puterea emoțiilor sau interpretarea Lunii în harta natală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel