Cum este fiecare semn zodiacal la prima întâlnire?

astrosens Team | Dată: 28 sep, 19:33 | Categorie: Diverse
Cum este fiecare semn zodiacal la prima întâlnire? (sursa foto: Pixabay)
Cum este fiecare semn zodiacal la prima întâlnire? (sursa foto: Pixabay)

Astrologia oferă instrumente foarte bune pentru a cunoaște oamenii în funcție de profilul zodiei lor. Prin urmare, acest articol recomandat de themagichoroscope.com va analiza comportamentul fiecărui semn zodiacal la o primă întâlnire.

O primă întâlnire cu Berbecul

Berbecului îi place să facă față provocărilor. Prin urmare, la o primă întâlnire cu un nativ Berbec, ar trebui să furnizezi informații despre tine în driblinguri. Îi poți da impresia că el sau ea este singurul care conduce întreaga situație, cel/cea care te seduce, deși poate fi în realitate invers!

Ar trebui să ştii că nimic nu topește inima Berbecului mai mult decât un joc bun de seducție; o conversație care se încălzește treptat la o primă întâlnire este ceva care îi aprinde cu adevărat pe aceşti nativi.

O primă întâlnire cu Taurul

Astrologia îi descrie pe nativii Taur ca oameni care iubesc frumusețea și eleganța, așa că joacă aceste cărți pentru a-i face să se îndrăgostească de tine la o primă întâlnire. Vor analiza cu atenție modul în care te-ai pregătit pentru întâlnirea ta și se vor lăsa ghidați de primele impresii.

Aceștia vor acorda o atenție deosebită detaliilor, precum parfumul pe care îl foloseşti sau bijuteriile pe care le porţi. Poți fi natural la o primă întâlnire cu Taurul, deoarece, în ciuda a tot ce s-a menționat, urăsc excentricitatea.

O primă întâlnire cu Gemeni

Va fi foarte ușor să comunici cu nativii Gemeni la prima întâlnire. Cu toate acestea, atitudinea lor poate deveni o armă cu două tăișuri, deoarece te vor testa pentru a vedea cât de multă atenție acorzi la ceea ce îţi spun.

Poţi ajunge la inima lor dacă ai un simț bun al umorului şi se bucură de conversații profunde. Pentru ei, cel mai sexy lucru poate fi nivelul de cultură al unei persoane.

O primă întâlnire cu Rac

Nativii Rac sunt adesea foarte rezervați când vine vorba de dragoste și le este greu să se arunce în necunoscut. S-ar putea să te coste mai mult decât crezi să convingi un Rac să aibă o primă întâlnire cu tine. Va trebui să fii întreprinzător și să faci primul pas, chiar să fii primul care se deschide (dar cu reținere).

Dacă le câștigi încrederea, ei vor da tot ce le stă în putință pentru a te cunoaște un pic mai mult. Pentru întâlnirea voastră, alege un aspect modest, deoarece nu le place excentricitatea. Nu trebuie să fii prea vorbăreț și ei îți vor aprecia spontaneitatea.

O primă întâlnire cu Leul

Leul are un farmec natural foarte mare și poate că va trebui să îţi dublezi eforturile la o primă întâlnire cu el (sau cu ea). Aceşti nativi acordă o atenție deosebită aparențelor și le place întotdeauna ca cealaltă persoană să aibă un aer sexy.

Va trebui să îi laşi să participe la conversație, deoarece le place să fie centrul atenției. Lucrurile vor merge prost dacă le spui cât de complicată este viața ta sau dacă vorbești despre relațiile tale de dragoste din trecut. Mai bine te concentrezi pe succesele tale și îți folosești umorul pentru a-i face să râdă!

O primă întâlnire cu Fecioara

Trebuie să fii foarte tacticos când ai o primă întâlnire cu nativii Fecioarei. Te înșeli dacă crezi că îi vei face să se îndrăgostească de tine încă din primul moment. Vor avea nevoie de mult timp pentru a te admira și a se îndrăgosti de tine, deoarece gândirea lor este foarte analitică și le place să eticheteze totul.

Când vine vorba de aspectul tău, poți fi elegant, dar fără să exagerezi. Este mai bine să fii reținut și să păstrezi fascinația pentru conversații.

O primă întâlnire cu Balanță

Balanţa este un semn zodiacal care este reprezentat de două talere. Pentru a avea succes la o primă întâlnire, trebuie să simtă că cealaltă persoană are acel echilibru în toate aspectele. Poţi fi clar în ceea ce priveşte abordarea ta față de viață, dar lasă ușa deschisă spontaneității.

În ciuda căutării constante a corectitudinii, urăsc rutinele și ideile preconcepute și apreciază surprizele și entuziasmul pentru viață.

O primă întâlnire cu Scorpionul

Atenția este una dintre trăsăturile distinctive ale nativilor din Scorpion. Deci, poate fi puțin dificil să câștigi încrederea lor la o primă întâlnire. La întâlnirea voastră, ei își vor lua timpul necesar pentru a vedea care sunt intențiile tale și te vor privi cu ochi foarte analitici.

Pentru ca totul să curgă între voi, păstrează o atitudine relaxată, urmează-le jocul și răspunde la întrebările lor cu mult tact. Dacă vrei, joacă puţin cartea misterului pentru a le atrage atenția.

O primă întâlnire cu Săgetătorul

Nativilor Săgetător le place să se îndrepte spre cele mai necunoscute căi ale vieții și vei simți aceeaşi tendinţă spre explorare când vei avea prima întâlnire cu ei. Vor încerca să-ți cunoască viața și să afle mai multe despre gusturile sau preocupările tale.

Dacă vrei să le atragi complet atenția, vorbește despre călătoriile tale, despre acele locuri pe care vrei să le descoperi, scoate-ți în evidență spiritul de aventură și evită să vorbești despre dezamăgiri sau înfrângeri, deoarece Săgetătorul este optimist din fire.

O primă întâlnire cu Capricorn

Înainte de a avea o primă întâlnire cu Capricornul, ar trebui să ştii că le place să meargă direct la subiect, ceea ce îţi va fi foarte clar într-un mod mai mult sau mai puțin subtil. Le place să aibă o viață stabilă și caută un partener care să nu trăiască doar în fantezie.

Dacă doreşti ca întâlnirea voastră să aibă succes, încearcă să fii punctual și direcționează discuţia către proiectele tale din viață, fie studii, locuri de muncă, călătorii viitoare etc. Deși pot părea oameni reci, nu te abține când vine vorba de a fi amuzant și jucăuș.

O primă întâlnire cu Vărsătorul

Când vine vorba de o primă întâlnire cu Vărsătorul, ar trebui să ştii că acesta este un semn foarte nonconformist. Așadar, cel mai bun mod de a ajunge la inima lor va fi prin conversații pline de viață și subiecte care le pot atrage atenția. Va trebui să fii înțelept, dar fără să mergi prea departe.

Astrologia relevă faptul că nativii Vărsător sunt foarte interesați de problemele lumii, precum ecologia, politica, tendința de a crea diferite asociații și, de asemenea, fenomene paranormale!

O primă întâlnire cu Pești

Nimănui nu-i place să sufere în această viață, cu atât mai puțin unui nativ Pești! Deci, arată-le partea ta mai sigură și mai încrezătoare atunci când ai prima întâlnire cu ei. Încearcă să adopți o atitudine echilibrată și să aduci în discuție subiecte plăcute de conversație, cum ar fi familia, anecdote de călătorie, amintiri din copilărie etc.

Apelează la latura ta mai sensibilă și visătoare în timpul întâlnirii, iar șansele vor începe în curând să se încline în favoarea ta.

sursa: themagichoroscope.com

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite