Cum îi influențează Nodul Sud în Balanță pe cei născuți în zodia Fecioară? Previziuni până în ianuarie 2025

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Iată la ce trebuie să fie atenți cei născuți în semnul Fecioarei și cei cu ascendent în Fecioară.

Din 12 iulie 2023, nativii cu marcaj cardinal de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn au primit ștafeta, pe care o vor avea până la finalul lunii ianuarie 2025. 

Cum Nodul Sud se află acum în Balanță, până în ianuarie 2025, acest lucru ne obligă să găsim și să păstram un echilibru în relațiile noastre.

Nodul Nord este sensul pe care îl avem în viață, deși astrologul Daniela Simulescu ne îndemna să ne gândim la Nodul Sud ca fiind cel mai important în harta natală, deoarece reprezintă tot ceea ce preluăm din spate, de la ai noștri.

Putem vedea lucrurile și din următoarea perspectivă. Nodul Nord ar putea fi precum o gară în care ne oprim spre destinația noastră, iar Nodul Sud poate fi privit ca o valiză. Mai mult, astrologul ne amintește că Nodul Sud nu trebuie văzut ca pe o pedeapsă pe care ne-o oferă astrele.

De fapt, trebuie să învățam să echilibrăm aceste Noduri.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

În această configurație a astrelor, Nodul Sud se află la Fecioare în Casa a doua, în timp ce Nodul Nord este în Casa a opta. Ce înseamnă asta? Pot exista posibile dezechilibre de ordin financiar.

Ce presupune acest lucru? Că o să simți brusc nevoia să ai mai mulți bani. Astfel, o să fii tentat să cauți soluții rapide, să te gândești la împrumuturi și să crezi că ești cel mai îndreptățit să îți gestionezi situația financiară.

Însă, ar fi bine să reții că modul acesta de a aborda lucrurile poate să devină problematic.

PATRU zodii afectate de Luna Nouă în Vărsător. Apar mari schimbări profesionale, în relație și în familie

Aceste fluctuații de ordin financiar te vor învăța să te orientezi către Nodul Nord din Casa a 8-a. Acest lucru te ajută să consulți și alte persoane, care te pot ajuta să îți manageriezi mai eficient resursele și să îți dezvolți educația financiară.

Așadar, poți să ceri sfatul specialiștilor în domeniu.

De asemenea, ai face bine să nu recurgi la măsuri extreme, chiar dacă simți că ai probleme cu banii. În schimb, poți să ceri sprijinul celor din jur, care știi că te pot ajuta.

Nodul Sud din Casa a doua poate să indice și o legătură în relația ta cu modul în care te hrănești. Până anul viitor, este posibil să vrei să renunți la anumite feluri de mâncare. Însă, nu face rău sănătății prin schimbările bruște în alimentație.

Trebuie să știi și că orice dezechilibru care ține de bani sau de obiceiuri alimentare poate să aibă consecințe asupra stării tale. Caută un echilibru! Învață să iți gestionezi eficient resursele, dar și alegerile pe care le faci în legătură cu alimentația.

Citește și: TREI zodii se bucură de o perioadă înfloritoare. DOUĂ zodii vor avea dezechilibre

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel