Cum îţi dai seama că te-ai îndrăgostit, în funcţie de zodie

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
Cum îţi dai seama că te-ai îndrăgostit, în funcţie de zodie (sursa foto: Pixabay)
Cum îţi dai seama că te-ai îndrăgostit, în funcţie de zodie (sursa foto: Pixabay)

Uneori, chiar şi cel mai mic şi întâmplător lucru îți face inima să bată cu putere. Am fost cu toții acolo: în momentul în care un sentiment de admiraţie sau un flirt se transformă în dragoste. Îndrăgostirea începe cu lucrurile mărunte, precum acel moment în care cineva își aminteşte cum îţi place să serveşti cafeaua sau îți trimite mesajul perfect, la momentul potrivit.

Iubirea nu este întotdeauna ușoară – poate ai fost îndrăgostit de multe ori înainte, dar de fiecare dată a fost o experienţă diferită. Iată indiciile care îţi spun că te-ai îndrăgostit de cineva, potrivit zodiei tale.

BERBEC: Când anulează planuri pentru tine

Berbec, îți dorești pasiune mai mult decât orice și vrei să fii întotdeauna prima prioritate a partenerului/ei (la fel cum ești primul semn al zodiacului). Ai toate senzațiile activate când vezi că partenerul tău își anulează planurile doar pentru a petrece timp cu tine. Puncte bonus dacă doar pierzi timpul urmărind un film, apoi vă sărutaţi după o bătaie cu perne.

TAUR: Când vă treziţi împreună şi observi că miroşi a parfumul lui / ei

Taur, semnul tău se referă la simțuri, fie că este vorba de miros, gust sau atingere. Deși s-ar putea să fii precaut în dragoste (cel puțin la început), odată ce simțurile sunt stimulate, te îndrăgosteşti imediat. Când îți dai seama că recunoști mirosul iubitei tale / iubitului tău – și că miroși ca această persoană după ce a plecat – ştii clar că te-ai îndrăgostit.

GEMENI: Îți dai seama că puteți comunica cu privirea

Gemeni, îți place să vorbești, iar conversaţiile tale pasionale pot dura ore întregi. Cu toate acestea, inima ta saltă atunci când realizezi că ai un limbaj nerostit cu persoana ta specială. Momentul în care împărtășiți contactul vizual la o glumă ştiută numai de voi doi și vă dați seama că, practic, puteți citi mințile unul celuilalt - atunci ştii că lumea ta e dată peste cap!

RAC: Când dansaţi lent în bucătărie

Rac, ești foarte romantic – și ești, de asemenea, ataşat de casa ta. Ai alege o noapte romantică acasă în loc să ieși la dans în orice zi. Vei fi plăcut surprins dacă, în timp ce prepari o cină gustoasă, vine partenerul/ a să te invite la un dans lent. Acest moment delicat leagă atingerea, simțirile și mâncarea - toate cheile inimii tale. Puncte bonus dacă vă sărutați în fața cățelului sau pisicii tale.

LEU: Când faceţi poze şi realizezi cât de bine arătaţi împreună

Romantismul cu un Leu trebuie să arate bine. Întotdeauna trebuie să strălucești și te aștepți la fel de la potențialul tău partener. Vrei să arăți lumii cucerirea ta! În momentul în care treceți de la „poate” la „DA” este atunci când faceți o fotografie împreună și realizați că este superbă, numai bună pentru a le arăta prietenilor voştri online cât de tare străluciţi împreună. Păreţi făcuți unul pentru celălalt. O dragoste care arată atât de bine nu se va demoda niciodată.

FECIOARĂ: Când îşi aminteşte mici detalii despre tine

Fecioară, ești foarte practică și de multe ori faci tot posibilul să îi ajuţi pe cei de care îţi pasă. Acorzi o mare atenție detaliilor, dar ești șocat când cineva face același lucru pentru tine. În momentul în care partenerul tău își amintește că bei doar cafea decofeinizată cu un singur cub de zahăr, nu cu două; îți face patul dimineața, pentru că ei știu că așa îți începi ziua; sau îți comandă o porţie extra din mâncarea ta preferat, te vei simți cu adevărat iubit/ă şi apreciat/ă.

BALANȚĂ: Când spune 'noi' în loc de 'eu'

Balanță, ești o fire incredibil de romantică și faci mereu din dragoste o prioritate! Parteneriatul vine în mod natural în tine și te simți cel mai bine acasă când cineva este lângă tine. Așa că are sens ca momentul în care îţi face inima să bată mai tare să fie cel în care partenerul/a începe să spună „noi” când vorbește cu prietenii săi sau de planurile de viitor. Nimic nu contează mai mult decât să știi că partenerul tău vede deja o relaţie închegată între voi.

SCORPION: Când te văd aşa cum eşti

Știi că dragostea este dezordonată, Scorpion. Ești un semn de apă pasional și ai profunzimi emoționale pe care puțini le înțeleg cu adevărat. Îţi pui inima în relația ta atât de profund încât, dacă se termină, simți că este sfârșitul lumii. Din această cauză, începi să pui sârmă ghimpată în jurul inimii tale şi o păzeşti bine. Îți dai seama că ești îndrăgostit atunci când îți împărtășești gândurile reale și cealaltă persoană le acceptă total. Ai încredere că, chiar dacă devine greu, va rămâne lângă tine şi nu îţi va întoarce spatele.

SĂGETĂTOR: Îți dai seama că ai adrenalină când sunteţi aproape

Săgetător, te îndrăgostești repede și te plictisești la fel de repede. Ca semn de foc, ai nevoie de emoție - vrei ca viața să se simtă ca o aventură! Când vine vorba de dragoste, ai nevoie de ~experiențe~. Când partenerul tău te duce la curse de mare viteză, la înot cu rechinii albi sau la scufundări – sau doar plănuiește o escapadă de weekend – adrenalina te face să realizezi că inima ta a fost cucerită!

CAPRICORN: Când planifică un viitor cu tine

Capricorn, ai o viziune despre cum vrei să fie viața ta și nu te vei opri până nu o vei realiza. Eşti ambițios și îţi urmăreşti obiectivele cu planuri și acțiuni specifice. Când vine vorba de dragoste, partenerul tău trebuie să aducă ceva pe masă, nu să stea în calea planului tău pe cinci ani. Dar îți deschizi cu adevărat inima atunci când persoana ta specială te ajută să-ți transforme obiectivul în realitate. Fie că îţi sugerează să adoptați un căţel împreună pentru că v-ați dorit întotdeauna unul, să puneți bani deoparte pentru pensie sau să luați măsuri pentru a cumpăra acea casă pe o plajă din Hawaii, te topeşti când persoana ta specială îţi arată că construiește viitorul vostru împreună.

VĂRSĂTOR: Când arată interes în hobby-urile tale ciudate

Vărsător, ești foarte intelectual și ai păreri despre orice. De asemenea, ești cunoscut pentru interesele tale unice – iar când ai un hobby, mergi adânc! Îți dai seama că te-ai îndrăgostit atunci când persoana ta specială arată că și-a făcut timp să afle despre interesele tale, fie că îți trimite un link către un demo rar al trupei tale preferate sau te surprind cu un nou cristal de cuarț.

PEȘTI: Când te ajută să îţi transformi visele în realitate

Peşti, ai putea petrece ore ântregi visând cu ochii cu ochii la experienţe romantice pe care ţi-ar plăcea să le trăieşti. Și nu poţi să nu te îndrăgosteşti când partenerul/a transformă în realitate una dintre aceste vise. Indiferent dacă ți-ai dorit întotdeauna să zbori într-un balon cu aer cald sau ai avut fantezii cu un sărut romantic într-o ploaie torenţială, îți vei oferi inima persoanei care poate face ca visul tău să se întâmple în viaţa reală.

sursa: cosmopolitan.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel