Cum iubesc femeile din zodiac

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Cum iubesc femeile din zodiac (sursa foto: Pixabay)
Cum iubesc femeile din zodiac (sursa foto: Pixabay)

Dragostea nu a fost niciodată ușor de înțeles, pentru că fiecare persoană o trăiește într-un mod diferit. Dacă vrei să știi cum iubește fiecare femeie în funcție de semnul său zodiacal, iată secretele pentru toate cele 12 semne. 

Cum iubesc femeile în funcție de zodia lor?

BERBEC (21 martie - 19 aprilie)

Femeile Berbec sunt ușor de remarcat. Subtilitatea nu face parte din caracterul acestei femei din zodiac, dar cine are nevoie de asta atunci când transmite atât de multă expresivitate?

Este o femeie foarte caldă, iubeşte cu foc, exact ca elementul semnului său. Are mereu nevoie de stimulare, aventură, de acţiune pentru că dacă ai plictisit-o, sunt mari şanse să nu o mai vezi.

TAUR (20 aprilie - 20 mai)

Dacă vrei un exemplu evident de încredere și angajament total în relaţii şi în ţeluri de viaţă, nu mai ai nicio îndoială: femeile Taur sunt ceea ce cauţi!

Ele ar putea reprezenta fidelitate absolută. Le poţi cuceri cu tot ce reprezintă lux, bunăstare, de la cadouri, la cine romantice şi parfumuri scumpe, întrucât simţurile lor sunt activate de tot ce este mai bun şi mai frumos.

GEMENI (21 mai - 20 iunie)

Cea mai fascinantă și eterică 'vrăjitoare' de cuvinte. Cine ar putea cineva să reziste farmecelor acestei femei din zodiac? Dacă vrei să știi cum iubeşte femeia Gemeni, hai să dezvăluim adevărul: versatil și unic.

Interesul acestei femei este stârnit doar dacă întâlneşte un egal în conversaţie, care să facă faţă unor subiecte interesante, unor jocuri de cuvinte şi să aibă o cultură generală vastă ca să o impresioneze cu lucruri pe care nu le ştia. Slabe şanse, întrucât îi place să înveţe câte puţin din toate.

RAC (21 iunie - 22 iulie)

Este blândețea în persoană. La femeile Rac poţi vedea cele mai bune maniere și nu poţi să nu te simţi măgulit de atenţia pe care ţi-o acordă. Acestea au mare grijă de tot ceea ce iubesc.

Femeia Rac cere angajament şi siguranţă deplină de la partenerul ei, întrucât se simte în elementul ei când este într-un mediu stabil şi cald.

LEU (23 iulie - 22 august)

Este aproape esențial să menționăm emoțiile atunci când vorbim despre femeile Leu. Elementul lor, focul, este foarte prezent în personalitatea lor şi da, este evident în felul în care îşi exprimă dragostea.

O femeie de neuitat, pasională și incredibilă, cu o viziune de genul totul sau nimic. Nu îndrăzni să îi oferi jumătăţi de măsură în dragoste, altfel te vei arde!

FECIOARĂ (23 august - 22 septembrie)

Femeia Fecioară este fermecătoare, dulce și extrem de feminină. Greşeşte vreodată? Deloc! Cel puţin nu îşi doreşte asta.

Îşi va arăta dragostea pentru tine prin gesturi care îţi vor face viaţa mai uşoară şi prin observaţii care să îţi facă munca mai eficientă. Unii le pot vedea drept critice, dar cine vede intenţia din spatele cuvintelor lor, îşi dă seama că nu vor decât să ajute. Le atragi atunci când le arăţi că îţi pasă de ele, când ţii minte detalii despre preferinţele lor.

BALANŢĂ (23 septembrie - 22 octombrie)

Femeia Balanță este adevărata personificare a zeiței dreptății: totul despre armonie și echilibru. O recunoşti după trăsăturile fine şi gusturile vestimentare care atrag privirile celorlalţi.

Dar în dragoste, fii conștient de faptul că va face orice este necesar (și suntem serioși) pentru a găsi stabilitatea de care are nevoie pentru a fi fericită. Asta înseamnă să nu îi dai nicio clipă îndoieli despre implicarea ta în relaţie!

SCORPION (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ceva se schimbă pentru totdeauna în viața oricărei persoane care își deschide ușile iubirii unei femei Scorpion. Nu există spațiu personal în care să se simtă mai clar în propria piele.

Femeile Scorpion sunt totul despre împlinire, ceva care poate fi remarcat și plăcut pentru oricine le este aproape. Nu te poţi îndoi de loialitatea lor, dar au aceleaşi pretenţii de la partenerul lor. Trădările sunt 'păcate capitale' în ochii acestor femei din zodiac.

SĂGETĂTOR (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ce putem spune despre această femeie caldă, cu fire de foc? Este intensă, pasională, iar jocul şi seducţia sunt exact același lucru în ochii ei.

Dacă te îndrăgosteşti de o femeie Săgetător, amintește-ți asta: când sunt îndrăgostite, ele se transformă în foc, element propriu. O singură regulă pentru a o păstra alături de tine: nu îi nega nevoia de libertate!

CAPRICORN (22 decembrie - 19 ianuarie)

A crezut cineva că această femeie incredibilă are puțin de oferit? Cine crede asta, greșește: nu este rece, nici calculată, nici armură vie.

Este o femeie foarte sensibilă și generoasă în interior. Dar ea nu cedează oricui. Este ambițioasă și asta face parte din apanajul ei. Îi poţi câştiga inima arătându-i că eşti o persoană la fel de ambiţioasă, care se ţine de planurile sale de viaţă şi care îi arată că o include în planurile sale de viitor.

VĂRSĂTOR (20 ianuarie - 19 februarie)

Imprevizibilă pentru mulți, poate chiar contradictorie. Dar nu oricine poate afla cum înțeleg aceste femei din zodiac viața, cuvintele și dragostea.

Chiar pot fi prietene minunate sau amante pasionale, cei mai mulți oameni se îndoiesc de capacitatea lor de a iubi. Dar nu înțelege greșit: au multă dragoste de oferit. Trebuie doar să-și găsească partenerul perfect, care să le înţeleagă şi să nu le taie aripile.

PEŞTI (20 februarie - 20 martie)

Romantică, iubitoare și generoasă cu oricine îi arată iubire. 'Sirena' noastră nu dezamăgește pe nimeni.

Este capabilă să se dăruiască la nesfârșit și fără să se aștepte la nimic înapoi. Într-adevăr, nu dă chiar totul... dar vrea același lucru în schimb. Care e preţul? Nimic mai mult decât o poveste de dragoste continuă pentru tot restul vieţii.

sursa: themagichoroscope.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel