Cum jonglăm cu Mercur în Fecioară între 4 și 27 august. Previziuni și sfaturi pentru toate zodiile

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop
sursă foto: Pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pexels.com

Daniela Simulescu, astrolog și redactor șef Astrosens.ro ne aduce vești referitoare la tranzitul lui Mercur în semnul Fecioarei. Acesta se petrece între 4 și 27 august 2022. Energia Fecioarei vorbește despre perfecționism, puterea detaliilor până la stadiul de critică, dar și nevoia de a găsi resurse și de a fi mai economi. Să vedem cum anume vor simți zodiile acest tranzit și cum i-ar putea folosi beneficiile, dar și unde anume trebuie să fie mai atenți. 

Tranzitul lui Mercur între 4-27 august aduce în viața noastră nevoia de a optimizia, de a deveni mai eficienți. Astrologul Daniela Simulescu îl aseamănă cu un contabil: analitic, pragmatic, calculat. Pe de altă parte, Mercur în acest semn este și exigent, pretențios, permanent nemulțumit.

Cu Mercur în Fecioară, mintea noastră e mult mai îndreptată către a găsi resurse, pentru a nu mai pierde timpul. În mitologie, Mercur era Hermes și guverna peste tot ce însemna călătorii, studii, dar și drumuri de zi cu zi, gândirea cotidiană. Faptul că acest semn intră în Fecioară, contopindu-și energia cu a Fecioarei, simbolizează că vom comunica mai mult în direcția calculelor, a socotelilor, a punctelor care nu funcționează. 

Deși mulți consideră că Mercur se simte bine în Fecioară, astrologul Daniela Simulescu consideră că, de fapt, este ipohondru, fricos, așadar, s-ar putea să ne facem griji, să ne preocupe mai multe lucruri deodată și să fim puțin „prăpăstioși”, însă vom și mai economi, ceea ce până la urmă este bine, având în vedere vremurile pe care le trăim. 

Previziuni pentru toate zodiile cu Mercur în semnul Fecioarei:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Mercur va tranzita casa muncii. Pot apărea mai multe discuții cu colegii, un program mai încărcat. Ești mai critic cu tine, s-ar putea să te judeci aspru. Cu Mercur în casa a 6-a, vorbim și de ce înseamnă discuții cu doctori, cu specialiști. Nu îți pune singur diagnosticul, apelează la cineva care chiar știe ce face. Pe de altă parte, Mercur în Fecioară ajută la treburile gospodărești, curățenie, poate găsești la reducere niște produse folositoare în casă. 

Taur/ Ascendent în Taur

Mercur va tranzita casa a 5-a, discuțiile cu copiii sunt foarte importante până la finalul lunii august. Aveți tendința de a fi foarte critici cu ei. Dacă aveți deja copii mari, nu începeți să îi luați cu discursuri de tipul „pe vremea mea”. Mai degrabă dați-le sfaturi moderate care să includă sugestii, opțiuni. Mercur în casa a 5-a vorbește și despre investițiile financiare. O să vă prindă bine să fiți mai calculați acolo, vă filtrați altfel informația, nu vă mai aruncați la prima ofertă pe care ați primit-o. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Între 4 și 27 august discuțiile cu familia stau în centrul atenției. Veți avea discuții legate de chirie, de proprietate, contracte pentru energie, curent, crește chiria, crește rata. Tot ce ține de mediul familial are un impact mare asupra voastră. Trebuie să jonglați și cu viața profesională și cu cea familială. Încercați să le echilibrați.

Rac/ Ascendent în Rac

Mercur va trece în casa a 3-a, veți vorbi mai mult, fie că e vorba despre un interviu de angajare sau de discuții telefonice. Vă veți uita la știri mai mult, veți dori să știți ce se întâmplă. Comunicarea devine importantă cu oricine oricând. Negocierea va deveni mai importantă pentru voi pe parcursul lunii august. Veți cere lucruri în mod diferit. 

Leu/ Ascendent în Leu

Cu Mercur în Fecioară în casa a 2-a vorbim despre restrângerea cheltuielilor, ați cheltuit foarte mult, nu ați fost disciplinați. Trebuie să eficientizați resursele, „să nu vă mai dați în stambă”, vă transmite astrologul Daniela Simulescu. Faceți asta și la serviciu, acolo oricum se pare că gestionați mai bine resursele altora decât pe ale voastre. Luați exemplu de acolo. Sunteți mai strângători și începeți să țineți cont de prețuri.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Mercur e în semnul vostru, e și domiciliul său, mintea voastră e într-o continuă mișcare, e forfotă acolo. S-ar putea să apară și un pic de superficialitate. Vă poate crea o căutare, o luptă către ceva care nu are neapărat profunzime, ci e acolo de dragul de a fi. Vă frământați pentru nimicuri. Nu știți ce și cum, dar vreți să știți totul. Discutați de dragul de a discuta. Vă lipsește rostul acestor discuții. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Dacă faceți investigații medicale și dacă primiți un diagnostic, „vă invit să verificați de două ori”, spune astrologul Daniela Simulescu, mai ales că la finalul lui august Mercur va face un aspect cu Neptun. Aveți grijă la sănătate. Încheiați socotelile cu trecutul, acoperiți din datorii, anumite datorii vă țin pe loc. Scăpați de ele și vă veți simți eliberați. Încheiați socotelile cu trecutul.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Dacă până acum erați închiși, deodată veți să ieșiți o gramadă, e zăpăceală mare în zona socială, uitați complet de faptul că erați introvertiți, Însă această deschidere a voastră dar e puțin superficială. Nu e cu rost, ci doar nu vreți să stați singur. Vă e mai ușor să fiți cu ceilalți decât să vă ascultați propriile gânduri. Apare o puizare foarte puternică. Pe de altă parte, veți vedea roadele muncii și unde puteți să mai corectați.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Mercur tranzitează casa a 10-a, șefii vor fi mai exigenți, mai pretențioși, mai nesuferiți. Fie luptați mai mult și sunteți ambițioși, fie vă fac să vă fie lehamite. Ambele variante vă supun unui consum mental extraordinar. Vă obligă să vorbiți, să vă spuneți părerea. Sunteți mai temători, nu știți dacă să spuneți sau nu. Vă e teamă să nu cumva să greșiți în ceea ce privește cariera.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Aveți o perioadă bună pentru studiu, vi se potrivește expresia „șoricel de bibiliotecă”, aveți nevoie să vă rupeți de orice vă distrage. Poate să înceapă un „detox” de digital, de telefon, de laptop, să vă plimbați, să mai lăsați mintea să respire. Conștientizați că ați fost prea dependenți de laptop de telefon și nu ați mai ieșit în lume.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Mercur tranzitează casa a 8-a, trebuie să faceți lucruri despre care ceilalți să nu știe. Să găsiți ceva al vostru care să vă placă, ceva departe de ochii lumii. Vă veți duce în zona relațiilor extraconjugale, or să vă preocupe chestile interzise de societate. Vreți să petreceți mai mult timp cu sinele real. Veți fi mai atenți la rate, la impozite, la taxe. 

Pești/ Ascendent în Pești

Mercur va tranzita casa a 7-a, poate faceți planuri de vacanță cu partenerul. Aceste discuții din zona relațională vă fac să abordați situațiile mai lent, să progresați pas cu pas. Este nevoie de genul acesta de relaționare. Veți avea parte de discuții și la locul de muncă, e o perioadă bună pentru negocieri de beneficii, ce îmi dai tu ca să mă simt mai bine.

Urmărește întreaga emisiune VIDEO mai jos!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel