Cum ne influențează Luna Nouă în Scorpion. Daniela Simulescu: Traume, suferinţă inimaginabilă. Simţim frica de pierdere, de trădare

Autorul articolului: Ioana Popa |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
EXCLUSIV
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

 Astrologul Daniela Simulescu a explicat la ce ar trebui să ne așteptăm în această perioadă în care avem Luna Nouă în Scorpion. Cum ne influnețează.

"Peste tot veţi citi că este un moment bun de intenţii, că este un bun moment să începeți lucruri. Din experienţa mea, Luna Nouă este o chestie de stare, de senzații, şi de intenție, dar mai de grabă să te gândești, să îţi imaginezi. Vom trăi o paletă de emoţii. Totul este la extreme, totul este alb sau negru, totul sau nimic. Nu mai găsim spaţiu de manevră, nu mai găsim spaţiu în care să vedem şi lucrurile gri. Tendinţa tuturor, în această perioadă, este să fim copleşiţi şi pentru că majoritatea nu ştie să gestioneze emoţiile, s-ar putea să luăm totul foarte personal atât la nivel individual, cât și la nivel naţional şi internaţional.

Scorpionul, veţi citi voi, are mare legătură cu tot ce înseamnă secret, moarte, resurse, dar mai are ceva această Lună Nouă în Scorpion. Mai are legătură cu traume, cu suferinţa inimaginabilă, suferinţa pe care noi ne-o dorim sau pe care chiar o trăim. De cele mai multe ori, oamenii care au marcat Scorpionii au tendinţa spre a fi victimă. A-ţi dori să fii fericit este o mare greutate. De ce să fii fericit când poţi să rămâi în ciorba aceea reîncălzită? Despre asta vorbeşte o Lună Nouă în Scorpion. Îţi arată emoţia aleasă şi o duci până la un nivel inimaginabil. Este o chestie de transformare, de radicalizare, de renaştere şi de a duce la un nivel la care nu v-aţi fi gândit orice trăire, până vă doare capul.

Vom încerca să ne apărăm, să controlăm ce este al nostru şi bineînțeles că vom deveni foarte refractari la ce zic ceilalţi şi vom avea tendinţa de a lua decizii implacabile. Nu faci ca mine, nu sunt ca tine, nu mai avem de-a face. Cu Luna Noua în Scorpion, orice fac ceilalţi din jurul nostru se manifestă înăuntru, orice gest, orice eveniment. Noi pe dinăuntru simţim frica de pierdere, de trădare. Cu o Lună Noua în Scorpion, ne este frică să nu fim trădaţi. Retrăim anxietatea la un nivel al care nu ne-am fi gândit.  Vom face diferenţa dintre acceptare şi resemnare", a spus astrologul Daniela Simulescu.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel