Cum ne pregătim corpul pentru vară? Soluții de efect!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
https://pixabay.com/
https://pixabay.com/

Vara deja își intră în drepturi, așa că poate visezi la concediul mult dorit! Dacă îți dorești să arăți impecabil, merită să iei în calcul mici trucuri pentru un corp sănătos și frumos. Iată cum poți să obții o siluetă armonioasă!

Poate că îți dorești să îți modelezi corpul și să te pregătești de sezonul estival. În acest sens, avem sfaturi utile pentru tine, indiferent de vârsta pe care o ai. Nu uita că nicio schimbare nu se face brusc.

1. Profită de odihnă

Ca să te bucuri de un trup armonios în perioada verii, chiar și odihna joacă un rol esențial. Orice faci, încearcă să nu neglijezi un aspect important: somnul. Orele de odihnă nu doar că sunt necesare pentru sănătate, însă pot contribui și la menținerea unui număr potrivit de kilograme.

Când dormi și te odihnești suficient, te poți bucura și de mai multă energie. Totodată, nu o să mai simți nevoia să mănânci mult sau la ore nepotrivite. Apelează și la somnul de frumusețe, care are și rolul de a preveni semnele de îmbătrânire. 

Somnul sănătos ajută la eliminarea excesului de greutate

2. Mergi la masaj!

Dacă nu îți place să faci sport și nici cu somnul nu stai prea bine, poți să contribui la un trup perfect dacă apelezi la ședințele de masaj. Această procedură reprezintă un mod foarte relaxant, care te ajută și să arăți bine. Beneficiile masajului nu sunt puține. Pe lângă faptul că o să ai o piele mai tonifiată, poți să scapi inclusiv de celulită sau de durerile de spate.

Ai nevoie de masaj anticelulitic? Caută la saloane această procedură și bucură-te de ea. După o ședință, o să fii mai energică, iar pielea ta va căpăta un aspect mai sănătos.

3. Nu uita de creme și de alte produse de îngrijire

Poate că îți dorești o piele perfectă sau îți dorești să te bronzezi. Din acest motiv, ai nevoie să respecți și anumite ritualuri de îngrijire a pielii. Măcar o dată pe săptămână, începe prin a exfolia pielea, cu un produs care va îndepărta celulele moarte de la suprafața sa.

Odată ce ai finalizat exfolierea pielii, nu uita să folosești o cremă hidratantă pentru corp. Pe lângă rolul hidratant, o cremă de calitate reușește să redea texturii pielii un aspect natural. Din fericire, ai o mulțime de variante din care poți alege, în funcție de aromă sau de consistența pe care o preferi.

Dacă ai nevoie, găsești și o mulțime de creme pentru vergeturi, care pot crește elasticitatea pielii și au un efect calmant. Aplică aceste produse în zonele care au nevoie și bucură-te de o piele proaspătă, pregătită pentru vară.

4. Îți trebuie o dietă alimentară echilibrată

Ca să îți menții o siluetă cât mai suplă, ai face bine să ai grijă la alimentație! Pe cât posibil, încearcă să renunți la mâncarea grasă și la zahărul rafinat. Ai putea să le înlocuiești cu fructe, legume și alte alimente care conțin minerale și proteine.

De asemenea, poți să renunți la sucurile acidulate și să consumi, în schimb, ceai verde, care poate să contribuie la pierderea în greutate.

5. Bucură-te de mai mult sport

Pentru a pregăti corpul pentru vară, este recomandat să faci mișcare, cel puțin o dată pe zi. După cum știi deja, sportul crește durata de viață și activează metabolismul. De asemenea, activitatea fizică îți menține și o greutate corporală optimă.

Poți să începi inclusiv cu exerciții ușoare sau cu plimbări prin parc, mai ales dacă nu îți place să mergi la sală. Urcă scări, mergi la plimbări sau dansează!

Ține cont de aceste sugestii și o să arăți perfect în această vară!

Vezi și: Care sunt alimentele ce ne oferă energie? Pot fi consumate oricând!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel