Cum ne pregătim pentru luna august? Setarea obiectivelor și revizuirea bugetului, pe lista de priorități

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Practic
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Fiindcă ne aflăm în ultima zi din lună, merită să facem un plan pentru luna următoare. Să nu uităm că astrele nu vor fi în vacanță, așa că avem nevoie de fapte, nu de vorbe. Iată ce merită să luăm în calcul.

Ce trebuie să reținem?

În august, Venus își continuă retrogradarea în semnul Leului, într-un mod destul de dramatic. De asemenea, atât Marte, cât și Mercur, merg braț la braț în semnul Fecioarei. Să nu uităm nici că Mercur o să fie retrograd începând cu data de 23 august.

Așa cum am menționat în introducere, asta presupune că astrele nu vor beneficia de vreun concediu. Trebuie să punem mai mult accent pe fapte, în toate domeniile vieții și să știm că nu există scurtături dacă dorim să rezolvăm ceva.

De asemenea, configurația astrală ne spune că suntem nevoiți să fim cât mai răbdători și mai toleranți, pentru că vom avea nevoie.

În ultima zi a lunii, de obicei, oamenii pot realiza câteva sarcini sau activități pentru a-și organiza mai bine sfârșitul lunii și începutul celei noi. Iată câteva sugestii:

1. Revizuirea bugetului: Verificați situația financiară și faceți o revizuire a cheltuielilor și a veniturilor pentru luna curentă. Acest lucru vă va ajuta să planificați mai bine bugetul pentru luna următoare.

Din punct de vedere financiar, cu Venus în Leu, o să avem tendințe extravagante. Cu atât de multe știri despre criza financiară care se dezlănțuie, vom dori să cheltuim acum, cât mai putem. Poate că ar trebui să fim un pic atenți aici. 

Credem că o simplă rochie o să ne schimbe viața, ceea ce nu este adevărat. Așa că nu este cazul să exagerăm cu cheltuielile în această vară.

2. Efectuarea plăților necesare: Dacă aveți facturi sau alte plăți programate pentru finalul lunii, asigurați-vă că le efectuați înainte de termenul limită.

3. Organizarea actelor/documentelor: Dacă aveți documente sau acte importante care trebuie arhivate, faceți acest lucru pentru a vă menține spațiul de lucru ordonat.

4. Setarea obiectivelor pentru luna august: Reflectați asupra obiectivelor pe care doriți să le atingeți în luna următoare și scrieți-le pe o foaie de hârtie. 

Care sunt zodiile perfecționiste? Iată topul celor mai pretențioase semne din zodiac!

5. Încheierea proiectelor: Dacă lucrați la anumite proiecte sau sarcini, asigurați-vă că încheiați tot ce este necesar pentru a nu lăsa lucrurile neterminate. Vei fi mult mai liniștit să știi că ai terminat lucrul până la 1 august.

6. Evaluarea progresului personal: Priviți retrospectiv luna iulie și evaluați ce ați reușit să realizați și ce ați putea îmbunătăți în luna care vine.

7. Planificarea activităților de recreere: Dacă doriți să petreceți timp de calitate cu familia sau prietenii, planificați evenimente sau activități pentru a vă bucura de timpul liber în luna următoare. Poate trebuie să îți planifici un concediu și trebuie să ai totul pus la punct.

Horoscop. Cea mai bună destinaţie de vacanţă, în funcţie de zodia ta

8. Rezolvarea sarcinilor administrative: Puteți utiliza ultima zi a lunii pentru a vă ocupa de sarcini administrative sau lucruri pe care le-ați amânat.

9. Actualizarea listelor de sarcini: Asigurați-vă că aveți liste clare de sarcini pentru luna următoare și că toate cele din luna curentă au fost îndeplinite.

10. Relaxare și odihnă: Dacă ați avut o lună aglomerată, permiteți-vă să vă relaxați și să vă odihniți înainte de a începe o nouă lună.

Poți să citești și următorul articol: 20 de afirmații pline de încredere pentru ultima lună de vară! Iată ce poți rosti de la 1 august

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel