Cum reacționezi după o DESPĂRȚIRE în funcție de zodie sau ascendent

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Diverse

Suntem unici și asta ne face pe toți să reacționăm diferit la evenimentele care au loc în viața noastră. Însă atunci când vine vorba de o despărțire, există posibilitatea să avem reacții comune în funcție de fiecare zodie și ascendent. 

Citește mai jos cum reacționează după despărțire fiecare zodie & ascendent!

Berbec / Ascendent în Berbec

Acestor nativi cu siguranță nu le place să piardă, așa că după o despărțire Berbecul s-ar putea să se prefacă și să spună că nu îi pasă deloc sau să treacă la următoarea activitate. Se va concentra pe muncă sau pe sport spunând că are lucruri mai importante pe cap. 

Taur / Ascendent în Taur

Având în vedere că nu îi place deloc schimbarea, îi va lua ceva timp să se repoziționeze, însă se va gândi la aspectele practice care să îl facă să își vadă de viață nedorind nici să sufere prea mult și nici să le arate celorlalți vulnerabilitatea sa. 

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Gemenii le vor spune tuturor că nu au fost ei de vină pentru ce s-a întâmplat, apoi se vor uita în agenda de telefon și își vor suna pe rând prietenii ca să le povestească. E și asta o modalitate de vindecare.

Rac / Ascendent în Rac

După ce vor plânge și vor mânca ceva dulce ca să le mai treacă un pic din supărare, Racii sau cei cu Ascendentul în Rac vor fi predispuși la a se închide în ei înșiși. Vor fi sensibili și nu vor dori să mai vorbească despre asta o pentru i perioadă.

Leu / Ascendent în Leu

Acești nativi vor trăi mai întâi șocul, cum de li s-a întâmplat tocmai lor asta? Unde au greșit, pentru că din ce își pot aminti ei au fost perfecți. Mândria este un element important în viața unui Leu așa că nu vor permite nimănui să îi vadă doborâți. 

Fecioară / Ascendent în Fecioară 

Probabil că mai întâi se vor felicita pe ei înșiși pentru că au intuit că se va întâmpla asta și și-au luat măsurile necesare de precauție. Nu vor suferi foarte tare pentru că nu s-au implicat emoțional în totalitate. Se vor gândi doar cu ce au rămas după experiența asta. 

Balanță / Ascendent în Balanță

Ei sunt făcuți pentru a evolua într-un cuplu așa că vor suferi îngrozitor. Sunt cei care vor cere o împăcare sau măcar o pauză de gândire. Totodată, Balanțele sau cei cu Ascendentul în Balanță vor avea tendința de a se arunca imediat în următoarea relație fără a vedea ce a fost greșit, fără a se vindeca mai întâi. 

Scorpion / Ascendent în Scorpion

Scorpionii se vor simți răniți și furioși. Toate gândurile negative și toate nesiguranțele lor vor fi lovite direct și aduse la suprafață. Probabil că vor da fostei/fostului imediat block pe toate rețelele de socializare și apoi vor petrece o perioadă în singurătate.

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Nu se vor gândi foarte mult la despărțire, mai degrabă vor fi gata să treacă la următoarea etapă nu înainte de a întreba dacă pot rămâne prietenu cu beneficii. Vor sări pași întregi din fazele vindecării, iar apoi vor suna un fost / o fostă ca să iasă la o bere în oraș. 

Capricorn / Ascendent în Capricorn

Capricornii nu își vor arăta emoțiile, vor fi la fel de raționali ca întotdeauna. Poate că își vor lua puțin timp de gândire pentru a vedea ce anume nu a mers, însă nu se vor opri prea mult asupra acestui eveniment, preferând să se concentreze pe natura practică a vieții lor și pe ce au de făcut mai departe.

Vărsător / Ascendent în Vărsător

Vărsătorii vor suferi în felul lor. Având în vedere latura lor rebelă este posibil să îi ceară partenerului să marcheze cumva despărțirea, poate că vor face o ultimă călătorie împreună într-un parc, unde vor prinde un lacăt de un pod spre a închide acolo ce a fost cândva o mare iubire.

Pești / Ascendent în Pești

Și Peștii au modul lor unic de a face față unei despărțiri, de aceea nativii acestei zodii și ai acestui ascendent vor găsi o modalitate proprie de a trece mai departe. De multe ori se vor regăsi în muzică sau își vor transpune sentimentele în scris.

articol inspirat de allure.com 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel