Cum să atragi norocul într-un mod științific

Autorul articolului: Elena Didila |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Foto Ilustrativ Pixabay
Foto Ilustrativ Pixabay

Cum să atragi norocul? Fiecare dintre noi s-a întrebat asta măcar o dată în viață. 

Aceeași întrebare a avut și Richard Wiseman, un psiholog britanic care predă la Universitatea din Hertfordshire, care și-a concentrat cercetările pe noroc timp de aproximativ 10 ani, potrivit unui articol publicat de Psicologia Aplicata.

Cei norocoși, după cum știm, sunt caracterizați de o viață plină de evenimente pozitive. Wiseman, însă, crede că nu este doar rezultatul întâmplării:

”Modul în care cei norocoși gândesc și se comportă le oferă o șansă mai mare de a crea, observa și profita de oportunități fortuite. Cei norocoși declară adesea că au depistat posibilități extraordinare în reviste, ziare sau pe internet ”, declară psihologul.

Cu alte cuvinte, a avea o atitudine deschisă față de noile experiențe și a te strădui să fii extrovertit te face ”norocos”. Comportându-se în acest fel, acești oameni sunt capabili să se împrietenească cu oamenii care contează, ceea ce cu siguranță nu ar putea face rămânând la distanță și evitând orice eveniment social.

Pe scurt, pentru a atrage noroc trebuie:

  • să fii pozitiv.
  • să ieși din zona ta de confort.
  • profită de oportunități.
  • dacă o cale nu te duce nicăieri, schimbă-o.
  • nu dispera, disperarea te face să devii negativ și să amintești: nimeni nu poate vedea soarele într-o zi înnorată.

Intențiile și ritualurile perfecte pentru Zodia ta. Noi începuturi cu Luna Nouă în Fecioară

Astrologul Daniela Simulescu ne vorbește despre energia pe care o aduce Luna Nouă din semnul Fecioarei, îndemnându-ne să reflectăm la ce anume am greșit în relația cu ceilalți, dar mai ales în relația cu noi înșine. Energia Fecioarei poate veni cu purificare și curățenie la propriu și la figurat. Soarele și Luna în acest moment se află într-o conjuncție. Luna Nouă înseamnă, așadar, că Soarele și Luna se întâlnesc în aceeași zodie, în același grad și ne oferă ocazia unui nou început, ne dau senzații noi, aduc alt gen de trăiri pe care să le simțim în acord cu energia momentului. Când vorbim de Lună vorbim de energia inconștientă, de ce anume avem în lumea noastră lăuntrică. Acest fapt face ca noi să putem acum să o luăm de la capăt sau să ne punem anumite intenții. Detalii chiar aici! 

Astrologia, precum zodia ta personală, funcționează în tandem cu spiritualitatea. S-ar putea chiar spune că Astrologia este ca o extensie a credințelor spirituale și a filozofiei sale cuprinzătoare. Aceste recomandări practice te vor ajuta să te simți energic și te vor ajuta să te simți cel mai bine bazat pe metodele de responsabilitate.

Berbec

Eşti unul dintre cei mai energici oameni din zodiac. Eşti sportiv natural. Acesta este motivul pentru care mișcarea fizică este crucială pentru tine. Ești în cel mai bun moment când te simți conectat la corpul tău. Nu trebuie să exagerezi cu sporturi extreme sau antrenamente de intensitate ridicată. Reconectează-te cu corpul tău în practici atente, cum ar fi tehnici de dans, terapie de masaj sau drumeții. Evită orice activități care pot induce traumatisme craniene, practic orice necesită o cască, deoarece craniul tău este mai sensibil decât al celorlalte zodii, fiind că Berbecul stăpânește craniul. Corpul tău este templul tău.

Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel