Cum să atragi un nativ din zodia Berbec. Poți să te joci cu focul?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Ești îndrăgostit de un Berbec? Iată cum îl poți cuceri!

Berbecul este un semn guvernat de Marte. Este primul semn, un semn de foc, foarte pasional, impulsiv și curajos. Soarele se simte bine în Berbec deoarece acesta încearcă mereu să se afirme. Similar cu Leul, dar Berbecul are acea energie cardinală, care mereu încearcă lucruri noi, mereu își dovedește valoarea prin ceea ce face, dar are și o energie puțin copilărească.

Sfaturi pentru a atrage un Berbec:

Fii direct: Vrei să-ți exprimi sentimentele, să te arăți ca o persoană care știe ce vrea. Dacă îți place de ei, spune-le. Fii încrezător, dominant, apropie-te de ei, zâmbește și spune-le că îți place stilul lor, că arată bine și întreabă-i dacă vor să iasă cu tine. Berbecii nu au răbdare pentru jocuri sau interacțiuni confuze.

Invită-i la o întâlnire activă: Berbecul are multă energie fizică. Marte, guvernatorul acestora, este zeul războiului, planeta acțiunii și a conflictului. Dacă îi poți duce într-o drumeție, la escaladă, să arunce cu topoare sau să tragă cu arcul, ceva care să le permită să-și exprime spiritul competitiv și să câștige, le va plăcea. Poate că cel mai bine ar fi să îi lași să câștige, dar Berbecii își dau seama dacă te prefaci.

Cum să cucerești un bărbat născut în zodia GEMENI. Este sau nu pretențios?

Vorbește despre pasiunile tale: Berbecul este un semn foarte pasional, cu multe lucruri care îi plac. Sunt competitivi și au o energie inocentă, copilărească. Dacă le arăți că ai ambiție, obiective și că lucrezi pentru a le atinge, le vei atrage atenția. Vrei să le arăți că ai și tu focul interior.

Complimentează-i pentru realizările lor: Ca semn de foc, Berbecul se hrănește din complimente, dar trebuie să fie sincere, nu superficiale. Berbecul este curajos și orientat spre aventură, îi place să încerce lucruri noi. Aprecierea ta sinceră pentru ceea ce fac le va confirma că eforturile lor sunt apreciate. În plus, Berbecii sunt cei mai mari susținători ai prietenilor lor, așa că e corect să le oferi și tu aceeași energie.

Fii îndrăzneț și fizic: Dacă îți place de un Berbec, sărută-l pe stradă, îmbrățișează-l, arată-ți afecțiunea fără ezitare. Berbecii nu ezită să facă primul pas, așa că dacă simți că îți transmit vibrații pozitive, nu te teme să acționezi și să îi atragi aproape de tine pentru un sărut.

Sfat suplimentar: Poartă roșu! Această culoare îi definește pe nativii Berbec și cu siguranță, le vei atrage și mai mult atenția!

Ce aduce Neptun în Pești pentru Berbec/Ascendent în Berbec până în 2026

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel