Cum să faceți pace cu voi înșivă. Sfaturi pentru aceste trei zodii în vremea lui Marte în Berbec

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pexels.com, Elijah Odonell
EXCLUSIV
sursă foto: Pexels.com, Elijah Odonell

Marte în Berbec aduce un debut exploziv al verii în viața noastră, Intrăm în sezonul cald cu poftă de viață, curaj, dar și o doză nebună de furie. Ce vom face cu tot ce ni se dă? Cum reușim să facem pace cu noi înșine? Iată câteva sfaturi pentru trei dintre semnele zodiacale. 

Cu Marte în Berbec simțim clocotind furia care există în fiecare dintre noi. Dacă nu știm să o gestionăm, atunci va fi haos. O să ne sară țandăra imediat, o să ne inflamăm. Marte în Berbec nu menajează, spune lucrurile în mod agresiv, spune pe nume, deci cel mai bine ar fi să facem mișcare, să ne ocupăm programul. Să fim atenți în cazul în care ne grăbimm pot să apară mici accidentări, tăieturi, grijă dacă lucrăm cu obiecte ascuțite. E posibil să apară și alte ciocniri, mai ales ale liderilor. Marte în Berbec nu se teme de sânge, de decizii radicale, e soldatul care se aruncă primul în luptă. Chiar și cei calmi, echiibrați, diplomați or să se enerveze. Nu mai stai să te gândești, te cerți cu lumea la coadă, la colț de stradă. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

La voi Marte aduce, desigur, mai multă furie decât de obicei. Căutați situațiile conflictuale, vreți să vă hrăniți acțiunea din interior. Cum puteți folosi această furie? Apucați-vă de sport, este cel mai bun moment pentru a fi mai competitivi și mai dornici să vă depășiți limitele. Încărcați-vă programul până pe 5 iulie și plimbați-vă. Începeți lucruri, testați, experimentați! Dacă nu sunteți dornici să faceți nimic, veți fi destul de frustrați. Așa că cel mai bun mod de a vă găsi pacea este să faceți multă mișcare sau să demarați ceva nou în care să vă puneți toată energia.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Marte vine și aduce proiecte în plus și nici nu știți exact de ce să vă ocupați mai întâi. Sunteți mereu într-o continuă cursă. Apar tot felul de blocaje, de confuzii, program dat peste cap, nervi, trafic, se greșesc anumite documente. Sunteți predispuși la a uita de voi, de faptul că trebuie să vă hrăniți, să dormiți. După 5 iulie o să vi se pară că sunteți complet stors de toate resursele de energie. Folosiți-l pe Marte în Berbec pentru a vă pune mai multă ordine în priorități. Ca să puteți să vă găsiți pacea, e nevoie să comunicați mai eficient, acceptați că nu le puteți face pe toate singuri și cereți ajutor de la cei dragi. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Marte strică lucuri acasă cu tranzitul în casa a 4-a, aduce conflicte în familie, vă răscolește pe interior, vă provoacă o furtună emoțională și vă aruncați furia asta pe cei din jurul vostru. La cel mai mic stimul pur și simplu explodați. E posibil să vă vărsați nervii pe cine nu e vinovat. Nu vă certați cu vecinii, cu cei de la asociația de proprietar. Folosiți-l pe Marte în Berbec pentru a face pace cu voi înșivă, gândiți-vă ce anume din interiorul vostru vă face să vă simțiți așa? Puneți în ordine refugiul vostru interior. 

Ai citit și despre cele patru zodii care au parte de multe tensiuni în 2022. „Uranus zice HAI, Saturn zice STAI”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel