Cum să îţi construieşti propriile afirmaţii zilnice? Cele mai puternice DOUĂ cuvinte pe care trebuie să le conţină

astrosens Team | Dată: 01 sep 2021, 10:40 | Categorie: Wellness
 Vreme deosebit de caldă în Bucureşti, joi, vineri şi sâmbătă (sursa foto: Pixabay)
 Vreme deosebit de caldă în Bucureşti, joi, vineri şi sâmbătă (sursa foto: Pixabay)

Gândurile pot fi un instrument extrem de puternic și, dacă ești o persoană care crede în zicala „gândurile devin realitate”, trebuie să știi despre puterea transformatoare a afirmațiilor. Afirmațiile îți pot reconfigura creierul, făcându-te să crezi cu adevărat în tine, să crești încrederea în sine, stima de sine și, în general, să promovezi gândirea pozitivă. Ele vă ajută să vă manifestați gândurile în realitate.

Amisha Fogla, speaker motivațional și consilier de dezvoltare personală, scrie despre valorificarea puterii afirmațiilor și despre modul în care această practică simplă vă poate îmbunătăţi viața. Ea oferă, de asemenea, o perspectivă asupra modului în care vă puteți încadra propriile afirmații și de ce această practică ar trebui să fie o parte esențială a rutinei de dimineață.

Știi care sunt cele mai puternice două cuvinte?

"EU SUNT."

Dr. Wayne Dyer spune: „Orice ai prefixa cu cuvintele 'Eu sunt' devine real pentru tine.” Deci, atunci când alegi să spui „Eu sunt fericit/ă”, exact asta îți creezi pentru tine în realitate. Aceasta este ceea ce se numeşte o afirmație.

Louise Hay, autor motivațional de renume mondial, speaker și consilier de dezvoltare personală, a fost pionierul afirmațiilor, care a luptat împotriva cancerului folosind şi puterea minții sale, folosind afirmații. Aceasta este cu adevărat puterea afirmațiilor.

De fapt, indiferent dacă știm sau nu, ne afirmăm de fapt tot timpul. Fiecare gând pe care îl gândești, fiecare cuvânt pe care îl spui, tot ceea ce simți, este de fapt o afirmație. Afirmă ceea ce crezi că este adevărat și, prin urmare, creează experiențele din viața ta. O afirmație este orice spuneți, faceți, gândiți și simțiți. Fie că este vorba despre o reclamație sau despre o declarație de recunoștință: aceasta este și o afirmație. Fiecare cuvânt și gând afirmă ceva. Deciziile și acțiunile dvs. sunt și afirmații. Hainele pe care alegi să le porți sau mâncarea pe care alegi să o consumi - toate îți afirmă cu adevărat viața.

O afirmație este orice la care spui 'da'

Indiferent ce alegem să gândim, să credem sau să spunem, Universul ne spune întotdeauna 'da'. Universul este întotdeauna dispus și gata să ne trimită minuni. Dacă credem în eșec, Universul spune da. Dacă ne gândim la succes, Universul spune 'da'. Totul depinde de noi. Fiecare gând sau propoziție pe care o spunem este o afirmație: poate fi fie pozitivă, fie negativă. Afirmațiile pozitive creează experiențe pozitive, în timp ce afirmațiile negative creează experiențe negative. Dacă alegem continuu gânduri negative despre noi înșine și viețile noastre, vom primi acele aceleași experiențe negative care se potrivesc cu frecvența gândurilor și credințelor noastre. Prin urmare, trebuie să fim atenți la ceea ce spunem da, pentru că atrageți ceea ce afirmați. Ne alegem gândurile și astfel ne creăm realitatea.Orice oferim în Univers, primim înapoi.

Afirmațiile lucrează pentru a ne schimba tiparele de gândire de la nivelul subconștientului fundamental, ceea ce duce la o schimbare interioară reală. Afirmațiile vă ajută să vă eliberați vechile credințe limitative și să vă eliberați. Când afirmi, îți iei puterea înapoi. Îți spui subconștientului tău că „îmi asum responsabilitatea. Sunt conștient că pot face ceva pentru a schimba”.

Când se confruntă cu adversități, majoritatea dintre noi alegem neputința și rămânem în „modul victimă”; ne este mai ușor să ne plângem de situațiile noastre sau doar să le acceptăm ca destin. Dar, în momentul în care afirmați, ieșiți din rolul victimei și revendicați controlul asupra vieții voastre. Nu mai sunteți neajutorați sau neputincioși, ci mai degrabă vă conduceţi propria viață. Afirmațiile, astfel, vă ajută să vă redirecționați și să vă schimbați modelele de gândire, creând noi credințe despre viitorul vostru frumos. Orice afirmați astăzi, pregătiți o nouă experiență pentru mâine.

Dar chiar trebuie să vă trăiți afirmațiile, nu doar să le repetați. Gândurile sunt puternice, dar nu fără intenția și munca pe care le necesită schimbarea. Trebuie să spui, să faci, să gândești și să te simți pozitiv pentru ca afirmațiile să funcționeze cu adevărat, deoarece aceasta este legea universului. Louise Hay și-a trăit cu adevărat afirmațiile și a experimentat astfel transformări majore în propria viață. Nu îşi făcea doar afirmațiile în fiecare zi dimineața și apoi uita de asta. Ea afirmat pe tot parcursul zilei, indiferent dacă se pregătea sau mânca. Afirmația preferată a lui Louise Hay a fost „Viața te iubește”. Cei mai mulți dintre noi trăim cu gânduri negative vechi care nu ne înalță și avem tendința să credem că viața este grea. Trebuie să credem că viața este cu adevărat ușoară. Suntem cu toții meniți să avem o viață uimitoare și merităm fiecare bucurie.Trebuie să realizăm că viața ne iubește cu adevărat, ne susține și ne asigură tot timpul. Tot ce trebuie să facem este să ne reformulăm gândurile negative, să spunem da vieții și să fim dispuși să primim miracolele pe care Universul ni le rezervă. Puterea este în tine pentru a-ți crea viața frumoasă, magnifică, cea mai bună.

Câteva moduri în care vă puteți crea propriile afirmații:

- Începeți cu cuvintele „Eu sunt”

- Cuvintele următoare ar trebui să descrie ceea ce doriți să aveți sau doriți să experimentați

- Scrieți-vă afirmația ca și cum ați experimenta-o chiar acum - ca și cum ați fi obținut deja ceea ce ați dorit

- Folosirea cuvintelor „Vreau” sau „Am nevoie” sau „Îmi doresc” este un NU complet, deoarece înseamnă că vii dintr-o frecvenţă scăzută de lipsuri.

- Scrieți afirmațiile dvs. la timpul prezent pozitiv

- Folosiți o emoție sau un sentiment în timp ce o scrieți, de exemplu, „Sunt atât de recunoscător pentru -”, „Îmi place să trăiesc într-o casă frumoasă”

Iată câteva exemple de afirmaţii:

- Eu contez

- Iubesc viaţa

- Eu merit să am cea mai bună viață

- Eu sunt un magnet al minunilor

- Fericirea îmi vine cu ușurință

- Aleg gânduri fericite pozitive

- Am încredere în procesul vieții

- Totul este bine în lumea mea

- Sunt deschis/ă și receptiv/ă la tot binele din viața mea

- Sunt recunoscător/oare și binecuvântat/ă

După cum spune Oprah, „Creează cea mai înaltă şi cea mai mare viziune posibilă pentru viața ta”. Să ne luăm înapoi puterea și să ne creăm destinul. Ești arhitectul vieții tale. Ai o nouă poveste de scris și aceasta nu seamănă cu trecutul tău.

sursa: sprigandvine.in

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play