Cum să manifestăm bani? Sfaturi pentru prosperitate financiară, potrivite pentru oricine

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Practic
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Ca să manifestam bani și prosperitate, avem nevoie de o combinație de elemente: atitudine pozitivă, dar și acțiuni concrete.

Iată câteva modalități practice de a manifesta bani și prosperitate financiară!

În primul rând, merită să rostești niște afirmații pozitive, care pot atrage bani și prosperitate. Nu ar strica nici să iți imaginezi că ai suficienți bani, ca să îți poți îndeplini toate dorințele și nevoile.

30 de afirmaţii pentru prosperitate. Cum să eliberezi ce îți aparține prin drept divin? 

Uite niște afirmații care pot să atragă prosperitate:

1. Banii vin la mine cu ușurință, fără prea mult efort.

2. Sunt capabil să atrag banii, dar și oportunități care îmi aduc mai mulți bani.

3. Merit să am mai mulți bani, fiindcă și muncesc pentru ei.

4. Ceea ce fac zilnic îmi aduce prosperitate.

5. Sunt deschis la toate oportunitățile financiare pe care mi le rezervă viața.

6. Mă bucur de prosperitate financiară, atât eu, cât și cei dragi.

Afirmații de la Florence Scovel Shinn: Bucură-te de succes și prosperitate!

Apoi, este important să fii recunoscător pentru ce ai deja, inclusiv pentru banii de care dispui în prezent. Când practici recunoștință, reușești să atragi abundența și să îți deschizi calea pentru mai multe lucruri favorabile.

Ai face bine și să setezi niște obiecte financiare clare și realiste pentru tine. Elaborează-ți un plan financiar și luptă să atingi aceste obiective. Fii specific și clar atunci când te gândești la sumele pe care ai vrea să le obții, dar și la termenele limită de care ai nevoie ca să îți atingi aceste obiective.

Bucură-te de niște cursuri de educație financiară. Este indicat să știi bazele gestionarii banilor și să înțelegi ce înseamnă investițiile. Cu cât ești conștient mai bine cum funcționează banii și cum să îi gestionezi în mod eficient, cu atât vei fi mai încrezător și o să reușești să atragi prosperitate de ordin financiar.

Desigur, alege acțiuni concrete ca să îți poți îmbunătăți situația banilor. Poți să înveți să economisești regulat, să investești în ceva care îți aduce profit, dar și să îți dezvolți abilități care îți cresc veniturile.

De asemenea, ca oameni, trebuie să ne eliminăm blocajele mentale legate de bani sau orice limitări pe care le ai. Poate că deții niște crezuri negative despre bani, fie că este vorba de teama de a nu avea suficient sau de alte bariere psihologice care te pot împiedică să manifestezi prosperitate financiară.

În final, apelează la următoarea tehnică: De unde dai, Dumnezeu îți dă! Așadar, nu uita să fii generos și să îi ajuți pe cei din jur. Energia pe care o investești în alții poate să îți aducă mai multă prosperitate. 

Poți să citești și următorul articol de pe Astrosens: Cele mai comune mituri despre bani, DEMONTATE!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel