Cum să te îmbraci în funcție de forma corpului. Află răspunsul de la Sabina Georgescu, designer vestimentar

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Cum să te îmbraci în funcție de forma corpului. Află răspunsul de la Sabina Georgescu, designer vestimentar
Cum să te îmbraci în funcție de forma corpului. Află răspunsul de la Sabina Georgescu, designer vestimentar

Sabina Georgescu, designer vestimentar, a fost invitata Rominei Băluță, în cadrul emisiunii „Ținuta la control”, de la Spectacola și DC News, unde a vorbit despre cum ar trebui să ne îmbrăcăm în funcție de forma corpului.

Atunci când ne cumpărăm haine, tindem să luăm articolele pe care le vedem pe manechine, însă acest lucru este greșit, atrage atenția designerul Sabina Georgescu.

„De când shopping-ul online a explodat, multă lume cumpără pentru că vede pe model. Femeile au senzația că și pe ele, hainele se vor așeza ca pe model, ceea ce nu în toate cazurile este adevărat. Și atunci brandurile au început să menționeze inclusiv caracteristicile modelului: înălțimea, circumferința, talia și bustul, astfel încât privitorul, cumpărătorul să își dea seama exact cum s-ar așeza acea piesă pe el sau pe ea.”, a declarat designerul Sabina Georgescu, în cadrul emisiunii „Ținuta la control”.

 

Îmbracă-te în funcție de silueta corpului

 

Hainele trebuie alese în funcție de forma corpului, a siluetei, greutății și înălțimii.

„Aspectul siluetei este foarte important încă din faza de construire a stilului personal, pentru că nu poți să adopți anumite ținute care nu te avantajează. Orice soluție luată de-a gata și neadaptată la forma corpului, la siluetă, greutate sau înălțime, o să fie un dezastru. Hainele poartă un mesaj, așa cum bine știm. 60% din comunicarea pe care o inițiem este non-verbală, deci contează foarte mult primul aspect atunci când faci o primă impresie, atunci când ai o întâlnire, o conferință, orice activitate ai avea, profesională sau în afara profesiei, în afara carierei, toate lucrurile astea contează. Și atunci, forma corpului este cu adevărat importantă. Aici nu ne referim la centimetri sau la kilograme. Există haine pentru toate înălțimile, pentru toate mărimile și pentru toate orientările.”, a mai precizat designerul Sabina Georgescu, în cadrul emisiunii „Ținuta la control”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel