Cum să-ți îndeplinești dorințele. Ritual special de Lună Nouă

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Wellness
sursă foto: pexels.com
sursă foto: pexels.com

Din punct de vedere astrologic, Luna Nouă este una dintre fazele lunii. Marcând un nou ciclu lunar, ea aduce noi începuturi. Fazele Lunii ne afectează perspectiva asupra vieții și scot la iveală diverse laturi ale personalităților noastre deoarece Luna guvernează emoțiile și planul subconștientului nostru. Iată cum poți folosi energia ei.

Luna ne încurajează să ne căutăm pe noi înșine lăuntric și ce moment mai bun să privim în adâncul sufletului nostru dacă nu chiar pe 1 aprilie, când avem o Lună Nouă în Berbec, conjunctă cu Chiron care ne vorbește prin toți porii săi despre vindecare?

Intențiile fac parte din cel mai popular ritual de Lună Nouă, de aceea îți propun o variantă nouă a unui ritual pe care să îl personalizezi în așa fel încât să ți se potrivească.

Înainte de a începe vizualizează și acceptă rănile pe care le ai. Este în regulă să plângi, este în regulă să accepți, însă nu este ok să renunți. Luna Nouă vorbește despre începuturi, nu despre renunțare. Ia-ți rănile cu tine, acceptă-le, iubește-le, iubește-te pe tine însuți/însăți și abia apoi pornește la drum către scrierea unor intenții care să vorbească cu adevărat despre tine, despre cine ești tu cu adevărat și despre lucrurile pe care ți le dorești tu (nu ceilalți, nu societatea).

Creează un spațiu special, un spațiu plin de atmosferă care să ți se pară magic, unde chiar să simți că îți poți manifesta dorințele. Poți aduce aici orice rezonează cu energia ta pură interioară: poate lumânări parfumate, cristale, cărți, muzica ta preferată. Contează mult să menții acest loc cât mai curat și ordonat pentru a evita energia și vibrațiile negative.

Ia apoi un caiet și un pix și fă o listă cu lucrurile pe care ți le dorești.

Recitește-ți dorințele și meditează asupra lor, vizualizează cum energia Lunii Noi presară magie asupra lor, iar apoi nu uita să faci primul pas în direcția lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel