Cum scapi de mucegaiul din casă. Soluția naturală pe care o poți face singur

astrosens Team | Dată: 04 noi 2022, 23:13 | Categorie: Stiri
Cum scapi de mucegaiul din casă. Soluția naturală pe care o poți face singur / Foto: Pixabay, de klimkin
Cum scapi de mucegaiul din casă. Soluția naturală pe care o poți face singur / Foto: Pixabay, de klimkin

Află în articol cum scapi de mucegaiul din casă în mod natural.

Mucegaiul cauzează numeroase probleme de sănătate, de aceea este foarte important să îl elimini pentru totdeauna. Acest spray natural te ajută să scapi pentru totdeauna de mucegai. Ingredientul său principal este uleiul esenţial de arbore de ceai, de 100 de ori mai eficient decât produsele de curăţare, scrie Realitatea.net.

Ingrediente: 2 linguriţe ulei de arbore de ceai, 2 căni de apă, un tampon de vată, o sticlă cu pulverizator.

Mod de preparare: Într-o sticlă cu pulverizator pune apă alături de uleiul de arbore de ceai şi amestecă. Adaugă prin casă şi lasă să acţioneze timp de câteva ore. Apoi şterge bine cu vată.

Mucegaiul se poate extinde rapid, dacă nu se intervine. În loc să așteptați ca mucegaiul să se extindă, ar trebui să luați măsuri drastice. O altă opțiune este să folosiți un pahar de acid boric, 2 pahare de peroxid de hidrogen, 2 pahare de oțet alb și 4 pahare de apă.

De ce este păcat să depui efort duminica?

Religia este un punct cheie în societate. Încă din epoca strămoșească, cultul religios a ajutat omenirea să evolueze. Cu toate că au existat și momente în care Biserica s-a opus anumitor schimbări de paradigmă, creștinismul rămâne o bază în viața omului. Potrivit Shtiu, regulile bisericești sunt multe și diferite, unele care sunt respectate cu sfințenie, iar altele care sunt trecute cu vederea. În cazul ortodocșilor a depune efort în ziua sfântă de Duminică este considerat un păcat.

Biblia este cartea sfântă, în care sunt relatate toate poveștile, faptele, rugăciunile. Începutul Noului Testament ne prezintă capitolul Genezei sau „Bereishit”. Limbajul cărții relevă că Lumea a fost creată de Dumnezeu într-un interval de 6 zile, iar în cea de-a 7 S-a odihnit.

Ziua 1 a Creației. În prima zi, Dumnezeu a creat spațiul cosmic și pământul.

Ziua a 2-a a Creației. Dumnezeu a creat cerul. Aici, cerul face referire la bariera între apa de pe suprafața pământului și umezeala aerului. Atunci a fost creată atmosfera.

Ziua a 3-a a Creației. Apare uscatul. Sunt create continentele și insulele de deasupra apei. Apa este numită „mare”, iar uscatul este denumit „pământ”. Tot în a 3-a zi este creată viața vegetală.

Ziua a 4-a a Creației. Sunt create stelele și corpurile cerești. Apar Soarele și Luna.

Ziua a 5-a a Creației. Apare viața acvatică și păsările. Toate ființele create au capacitate de a se reproduce singure.

Ziua a 6-a a Creației. Dumnezeu creează toate ființele care trăiesc pe uscat.

Întreaga lucrare este finalizată pe parcursul a 6 zile, în intervale egale de 24 ore. La final Dumnezeu declară că este foarte bună.

Săptămâna este compusă din 7 zile. De regulă, intervalul Luni-Vineri este destinat muncilor, iar Sâmbăta și Duminica sunt zilele de curățenie, de a face mâncare și odihnă. Biblie spune că în Ziua a 7-a din Creație, Dumnezeu S-a odihnit. Conform „Exodul 20.8-11”, Dumnezeu nu indica că era obosit, ci doar că lucrarea a fost finalizată.

Ultima zi a săptămânii este respectată cu strictețe de către credincioși. În această zi se spune că nu este bine să speli, să faci curățenie sau mâncare. Odihna și rugăciunea trebuie să fie principalele activități ale zile, pentru a-L sluji corect pe Dumnezeu. Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play