Cum schimbă Luna Plină de pe 19 decembrie viața fiecărei zodii

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Luna Plină în Gemeni, 19 decembrie. Sursă foto: Pixabay
EXCLUSIV
Luna Plină în Gemeni, 19 decembrie. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Luna Plină de pe 19 decembrie va aduce multe schimbări în viața noastră. 

Duminică, 19 decembrie, în jurul orei 06:36 are loc Luna Plină în semnul Gemenilor, ultimul eveniment de acest fel din 2021. De obicei, la final de an începem să ne gândim la schimbările pe care vrem să le facem în viața noastră. Planul cognitiv este cel mai folosit. Și nu sunt puținele dăți în care considerăm că este de ajuns să ne gândim la o schimbare ca aceasta să se și întâmple. Doar că nu este așa ușor. Avem nevoie de mai mult efort. Această Lună Plină exact acest lucru vrea să ne învețe. Că gândul nu înlocuiește și fapta. Și că mai bine ar fi să vă uitați în jurul vostru, să observați întâmplările următoarelor zile și să vă dați seama ce e diferit la propria persoană față de finalul anului 2020. Cu siguranță veți vedea în oglindă o versiune diferită.

Citește și Luna Plină în Gemeni. Daniela Simulescu: "SCHIMBĂRI, secrete DEZVĂLUITE!"

Statistica astrologică arată că în jurul unei Luni Pline au loc evenimente sau întâlnim oameni care să scoată din noi fațete neștiute. Sau de ce nu? Rupturi, despărțiri și renunțări.

Vor fi mai afectaţi cei care au marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti sau cei care sunt născuţi în al treilea decan al acestor zodii.Voi veţi resimţi cel mai mult. Dar pentru că sunteţi obişnuiţi cu schimbările şi cotiturile, s-ar putea ca oamenii din jurul vostru să sufere mai mult în jurul acestei date.

Și cum pe 19 decembrie, Venus își începe retrogradarea, vom tot auzi și de schimbări pe plan relațional. Mai ales acolo unde partenerii sunt blazați și nu mai au sentimente unul pentru celplalt.

Berbec

Călătoriile, vizitele sau drumurile cu oamenii dragi sau nu te vor pune față în față cu unele gânduri pe care nu știai că lei ai. Bineînțeles, comunicarea va fi procesul cel mai important.

Taur

Astrele te invită să fii atent la ce cheltuieli se fac zilele următoare. Atât din bugetul personal cât și din cel la comun. De asemenea, poți afla unele secrete, în mod voit sau nu.

Gemeni

Treci de la o stare la alta cu ușurință, iar partenerul și apropiații te vor provoca să descoperi de ce ești așa nehotărât. Conștientizeză că ai lăsat unele frici să te conducă, așa că învață să le comunici.

Rac

Luna Plină activează casa a 12-a. Fii atent zilele acestea unde te sacrifici, în ce zonă uiți de nevoile tale. Atunci când muncești pentru cineva fără să ți se fi cerut asta, este clar că ai anumite temeri.

Leu

Te vei întâlni sau vei interacționa cu mulți prieteni. Fiecare va deveni o oglindă pentru tine. Discuțiile cu ei te vor provoca, dar tu trebuie să îți dai seama că ei nu îți sunt rude.

Fecioară

Unele rude nu te vor lua în serios, iar acest lucru va activa în tine multe răni ale copilăriei. De asemenea, la serviciu vei observa că nu ești privit ca o autoritate în domeniul tău.

Balanță

Luna Plină te invită să te gandești la schimbările pe care le faci forțat doar pentru a face pe plac altora. Poate este cazul să spui și tu ce gândești, nu doar să îi aprobi pe ceilalți.

Scorpion

Problemele celor dragi te vor consuma enorm. Dar este clar că nu te vei mai retrage ca altădată. Ci vei sta cu ei și vei încerca să găsiți soluții împreună.

Săgetător

Vor urma câteva zile în care vei simți că partenerul este plictisitor, nehotărât și imatur. Înseamnă că ai evoluat și că ai nevoie ca și persoana iubită să fie la un anumit nivel apropiat de al tău.

Capricorn

Dacă vei alege să stai mai retras, vei descoperi că nu le poți face chiar tu pe toate. Și că ai nevoie de ajutor sau de un simplu sfat. Și de ce nu: că ai fost destul de fixist când a fost vorba de întocmirea listei cu treburile gospodărești.

Vărsător

Orice eveniment la care vei participa se va lăsa cu unele conștientizări legate de tine. Îți dai seama că oile negre vor rămâne așa orice ar face și că nu poți schimba deloc oamenii. Nici pe cei de la serviciu, și nici pe cei de acasă.

Pești

Schimbările din mediul profesional vor avea efecte și în viața de familie. Vei fi obligat să faci anumite compromisuri pentru a împăca și capra și varza. Apar chestiuni neprevăzute care îți vor îngreuna întregul proces.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel