Cum se comportă fiecare zodie la cumpărături? Sfat BONUS pentru următoarea ta sesiune de shopping!

astrosens Team | Dată: 09 sep, 14:49 | Categorie: Diverse
Cum se comportă fiecare zodie la cumpărături? Sfat BONUS pentru următoarea ta sesiune de shopping! (sursa foto: Pexels)
Cum se comportă fiecare zodie la cumpărături? Sfat BONUS pentru următoarea ta sesiune de shopping! (sursa foto: Pexels)

Toţi am fost măcar o dată vinovaţi de cumpărături iresponsabile sau peste măsură dar asta nu înseamnă că suntem cu toţii predispuşi la cheltuieli excesive. Din contră, cele mai multe semne dau dovadă de multă inteligenţă financiară când vine vorba de cumpărături, în timp ce alţii aruncă bani fără regrete în orice magazin cu vitrină frumoasă. În cealaltă extremă sunt cei care ţin atât de mult la lucrurile lor vechi, încât nu cumpără ceva nou decât la nevoie. Cum se comportă fiecare zodie la cumpărături? Află în acest articol! BONUS: ai numerele şi culorile norocoase pentru fiecare semn, ca să te ajute la următoarea sesiune de shopping!

Berbec

Berbecul munceşte din greu și cheltuie la fel de intens. Semnul gospodar este cunoscut pentru că are o mentalitate de vânător / culegător și nu este diferit în ceea ce privește banii și economisirea lor. Cumpără până își aruncă în stânga şi în dreapta cardurile de credit și iubesc mai ales atunci când există reduceri uriașe. Aveți grijă să nu picaţi în ape tulburi cumpărând prea mult, deoarece acest lucru ar putea duce la cheltuieli excesive.

Totuşi, pentru Berbec, calitatea este numărul unu. Atâta timp cât articolele au o calitate bună, nu le va păsa de preț. Ei cred în zicala: „obții ceea ce plătești”. Sunteți de acord cu asta?

Număr norocos: 9
Culoare norocoasă: Roșu stacojiu
Atribute: Războinici
Comportament la cumpărături: Shopaholic

Taur

Taurul se bucură de cumpărături la fel de mult cum se bucură să se oprească pentru gustări la un magazin. Le place să aibă mereu parte de cea mai bună aromă. Taurii înclină spre extravaganță și le place să cheltuie pe lucruri de înaltă calitate care își păstrează valoarea.

Știu cum să se concentreze asupra economisirii în timp ce se răsfaţă. Uneori, când merg la cumpărături și găsesc un articol dorit, îl vor ţine minte, apoi vor căuta un articol la fel de bun pentru un preţ mai convenabil. După aceea, ei pot decide ce articol vor cumpăra. De asemenea, putem spune că acești oameni vor petrece cel mai mult timp la cumpărături.

Puteți găsi un cumpărător Taur la magazinele de top. Le place să simtă și să aleagă cele mai bune produse. Adesea se regăsesc în armonie cu cele mai fine parfumuri, săpunuri scumpe, portofele de calitate sau coliere.

Număr norocos: 6
Culoare norocoasă: albastru, verde
Atribut: Iubitori de lux
Comportament la cumpărături: Cumpărători extraordinari

Gemeni

Gemenii sunt partenerii ideali pentru cumpărături. Vor flutura prin magazine și vă vor ajuta să alegeți ținute. Este posibil să primiți câteva reduceri, deoarece prietenul dvs. Gemeni ar fi putut discuta cu zeci de comercianți, având în vedere capacitatea lor de negociere impresionantă.

Gemenii primesc, în general, un sentiment de fiori din cheltuielile pentru experiențe noi și obscure, spre deosebire de achiziționarea „lucrurilor”. Sunt cunoscători când vine momentul să cumpere, deoarece au făcut deja 'cercetări' cu privire la caracteristicile, calitatea și prețul produsului înainte de cumpărare.

Ei sunt la fel de buni cu risipirea ca și cu economisirea banilor. Gemenilor le place să se înconjoare de lucrurile lor favorite, să mănânce bine, să se trateze și să cumpere. Pentru ei, fericirea de sine este o necesitate pentru a-i face şi pe cei din jurul lor să se simtă bine. Când merg la cumpărături, vor fi dispuși să cheltuie mulți bani atâta timp cât se simt fericiți.

Număr norocos: 5
Culoare norocoasă: portocaliu, galben lămâie
Atribute: Dragoste, comunicare
Comportament la cumpărături: Cel mai bun tovarăș

Rac

Racul cumpără doar elementele fundamentale. Ei sunt un tezaur al hainelor vechi pe care le au și le este extrem de greu să arunce orice. Deci, cu excepția cazului în care într-adevăr au nevoie de ceva, nu vor cumpăra. Sunt cunoscuți pentru că economisesc bani în mod constant. I-ar putea ajuta să definească limite cu prietenii lor în ceea ce privește împrumutarea lor cu bani.

Racul are un obicei unic de cumpărături diferit de celelalte semne. Le place să facă cumpărături pentru că observă cadourile din fiecare tranzacție pe care o fac, cum ar fi voucher de cumpărături, cupon de masă sau pachet de vacanță. 

Racilor le place să se simtă bine cheltuind bani pe mese și divertisment. Le place să cumpere mobilier frumos de casă, jurnale de idei și, uneori, perle. Le plac lucrurile lor vechi, întrucât garderoba lor îi poartă pe un drum nostalgic, plin cu amintiri. 

Număr norocos: 2,7
Culoare norocoasă: portocaliu, alb
Atribut: Prețuiesc amintiri
Comportament la cumpărături: Reticent

Leu

Leii fac viața să arate grozav. Vor tot glamourul, așa că mereu caută ceva care 'orbeşte' și care exprimă ceva. Tot ce au nevoie este un bling suplimentar și strălucire. Acești nativi sunt pretențioși în tot ceea ce fac, iar cheltuielile nu sunt o excepţie. Cercul lor strâns este prea important pentru ei și le place să-și arate angajamentul și statornicia față de cei dragi cheltuind pentru ei.

Leul este genul perfecționist. Acești nativi vor inspecta fiecare detaliu al articolelor pe care doresc să le cumpere și articolele trebuie să fie adecvate pe baza propriilor criterii. Când găsesc ceva în neregulă, chiar și puțin, vor anula achiziția.

Număr norocos: 1,4
Culoare norocoasă: alb, roșu
Atribut: Generoasă
Comportament la cumpărături: Bling-bling și strălucire

Fecioara

Fecioarele sunt semnul monetar încrezător. În general, vor fi funcționale și calculate în ceea ce privește conturile și cheltuielile lor. Ele sunt, în general, practice în ceea ce privește cheltuielile lor. Fecioarele nu văd niciun stimulent în cheltuirea de bani pe lucruri inutile sau de prisos. Totuși, acest lucru înseamnă, de asemenea, că sunt reticenți să cheltuie pe ei înșiși. Ei tind să studieze chiar și cele mai fine detalii înainte de a face o achiziție și să aleagă cea mai bună calitate.

Totuşi, persoanelor cu acest semn le place să poarte la modă și sunt mereu la curent cu ultimele tendințe. Acesta este motivul pentru care ei deseori află de cele mai noi produse la magazinele offline și online şi cumpără lucruri de calitate, care îi avantajează.

Număr norocos : 5
Culoare norocoasă: portocaliu, alb, gri, galben
Atribute: orientat spre detalii, iubeşte organizarea 
Comportament la cumpărături: Critic

Balanță

Balanţele fac cumpărături fără intuiţie. Aceşti nativi sunt cumpărători impulsivi cărora le place să facă pe plac oamenilor, inclusiv lor înșiși. Sunt predispuși să cumpere lucruri de care nu au nevoie. Dacă ceva arată frumos, se simte bine sau sună grozav, Balanţa o dorește. Excelența și încântarea sunt punctele focale pentru tot ceea ce fac și tot ceea ce sunt. Într-o notă pozitivă, Balanţele sunt excepțional de inovatoare în ceea ce privește utilizarea capacității lor de a reface sau reutiliza lucrurile pe care le dețin, chiar mai inovative decât atunci când cumpără lucruri noi.

Balanța urăște atunci când trebuie să facă cumpărături în exterior, cum ar fi la mall, piață sau magazin. Preferă să facă cumpărături în magazinele online, deoarece nu trebuie să iasă afară. Trebuie doar să se așeze confortabil acasă și să comande articolele prin smartphone sau laptop, apoi să aștepte până când comanda lor vine la uşa lor. Balanțelor le plac lucrurile practice.

Totuşi, când este într-un magazin, acest nativ poate fi cel mai diplomat cumpărător şi îi place să privească toate vitrinele pe lângă care trece.

Cumpărăturile pot deveni o agonie pentru Balanţe deoarece le ia foarte mult să se decidă ce vor. 

Număr norocos: 3,5
Culoare norocoasă: albastru, verde
Atribute: rafinament și romantism
Comportament la cumpărături: Indecis

Scorpion

Scorpionii sunt cunoscuți pentru energia și hiper-concentrarea lor. Deci, în ceea ce privește bugetele lor individuale, putem anticipa ceva foarte similar. Joacă doar pentru a câștiga. Scorpionii încearcă să economisească în mod regulat și să cheltuiască doar pe elementele fundamentale. Au mereu un cont pentru situaţii de urgență.

Scorpionul are o personalitate calmă și bună, cu mult auto-control, ceea ce îi face să creadă că cumpărăturile nu sunt foarte importante. Pentru ei, vor cumpăra orice le place atunci când au bani, indiferent cât de mare este prețul. În caz contrar, când vor fi în criză, își vor împiedica dorința de a cumpăra ceva.

Probabil că nu le veți observa niciodată cumpărăturile, deoarece sunt super discreţi. Este probabil să cumpere lucruri pe care alții le doresc și ar putea deveni colecționar de cărți rare. De asemenea, le palce să savureze o cină fastuoasă. Scorpionilor le place să achiziționeze lucruri și să acumuleze obiecte atractive de valoare.

Număr norocos: 5
Culoare norocoasă: roșu stacojiu, rugină
Atribute: misterios, curios, pasional
Comportament la cumpărături: Secretos

Săgetător

Săgetătorii sunt cunoscuți pentru punctul lor de vedere plin de speranță și optimist. Ei dau bani pe lucruri care le vor lărgi propria perspectivă asupra lumii; de exemplu, călătorii, școlarizare și afaceri. Majoritatea Săgetătorilor încearcă să discute despre bani cu alții. Pot fi văzuţi alergând în jurul magazinului pentru a alege ceva de care aveau nevoie cu ceva timp în urmă, dar erau prea leneși pentru a merge să îl cumpere.

Săgetătorilor le place să aibă parte de un tratament special, nu numai cu familia sau prietenii, ci și în obiceiurile de cumpărături. Când vor vedea un semn „reducere specială pentru persoanele care se nasc în această lună”, vor fi spontani la cumpărături. Din acest motiv, acesta este nominalizat ca fiind cel mai generos semn.

Săgetătorii sunt tovarășii tăi oneşti, care vor da întotdeauna o părere sinceră despre o achiziţie. Fiind un călător înnăscut, Săgetătorilor le place să-și cheltuie banii pe bilete de călătorie, genți sau o hartă. Ei sunt cei pentru care sunt făcute magazinele de suveniruri.

Număr norocos: 3,6,9
Culoare norocoasă: Violet, roșu, roz
Atribute: Iubire și aventură
Comportament la cumpărături: Cumpărător perspicace

Capricorn

Capricornul ridică standardele în ceea ce privește capacitatea monetară. Le place să se abţină și să economisească pentru versiunea costisitoare și luxoasă a ceva ce le place. Nu sunt fascinaţi de calitate slabă sau de trenduri trecătoare. Înțelepciunea și toleranța pe care le are Capricornul pot da roade, în cele din urmă. Apreciază calitatea față de cantitate atunci când cumpără.

Este un cumpărător inteligent. Acestor nativi le place să cumpere, dar o fac foarte înțelept cumpărând ceea ce au nevoie, nu ceea ce vor. Dacă aveți acest semn și se potrivește cu obiceiul dvs. de cumpărături, atunci trebuie să fiți recunoscători. Vă economisiți cu înțelepciune banii pentru ceva important.

Este un semn care tinde să facă cumpărături când își pot permite, întrucât știu cu adevărat valoarea banilor lor. 

Număr norocos: 1,4,8
Culoare norocoasă: Maro, Gri, Negru
Atribute: Simplu și elegant
Comportament la cumpărături: Cumpărător de calitate

Vărsător

Vărsătorului le place să exploreze și să găsească noi modele și stiluri. Acestea sunt excesiv de concentrate în ceea ce privește economisirea, ceea ce nu este nimic neașteptat, dat fiind că le place să aștepte și să se gândească înainte de a face ceva. Cheltuielile pentru exerciții de grup nu îi deranjează, iar obiectivele lor monetare sunt în mod constant în partea de sus a listei de priorități.

Vărsătorii au fost cunoscuți drept persoanele cărora le place să vâneze orice fel de reduceri nu doar în mall-uri, ci și în magazinele online. Când vor găsi un magazin cu preţuri convenabile, vor face cumpărături cât de mult pot.

Aceşti nativi sunt unici prin natura lor și caută lucruri care sunt și ele diferite. Vărsătorului îi place să exploreze și să cumpere o varietate de bunuri. Le place să plătească pentru muzică și cărți, telefoane mobile noi sau bijuterii moderne, nonconformiste. 

Număr norocos: 4,8
Culoare norocoasă: albastru, albastru-verde, gri, negru
Atribute: Individualist și excentric 
Comportament la cumpărături: Să fie unic și la modă

Pești

Peștii sunt probabil cel mai greu semn de descifrat și sunt inspiraţi de emoțiile lor. Nu sunt cunoscuți pentru cheltuieli impulsive, cu toate acestea, ori de câte ori se prezintă o ocazie o dată la ceva timp, nu o vor neglija.

Chiar dacă le place să facă cumpărături, Peștii sunt cumpărători loiali în magazinele unde se simt mulțumiți. Nu se lasă uşor păcăliți de unele promoții sau reduceri de la alte magazine. Când găsesc un magazin pe care îl iubesc, nu se vor muta în alte magazine.

Acest semn este adesea atras de piața plină de cumpărături artistice și interesante. 

Număr norocos: 3,7
Culoare norocoasă: Violet, liliac
Atribute: Artistic și sensibil
Comportament la cumpărături: Loiali

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google PlayIti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?