Cum se pregătește fiecare zodie de Eclipsa de Soare de pe 14 octombrie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop Eclipsa de Soare/Luna Nouă în Balanță. 

Este momentul să ne pregătim de Eclipsa de Soare/Luna Nouă din Balanță de pe data de 14 octombrie! Întotdeauna, zilele de dinaintea unei eclipse sunt încarcate cu evenimente speciale, decizii și stări de neliniște. O Lună Nouă presupune un nou început, iar semnul Balanței reprezintă relațiile și parteneriatele din viața noastră. Deci putem căuta prospețimea în aceste domenii. 

BERBEC

Eclipsa se va petrece în casa a șaptea, chiar a relațiilor! Tot ce trebuie să faci este să fii tu însuți și să nu te gândești prea mult. Ceea ce cauţi este chiar după colț. Fii  mai clar cu privire la intențiile tale: ce prețuiești într-un partener și ce poți oferi tu?

TAUR

Eclipsa se va petrece în casa a șasea, a muncii și a stilului de viață. Poți fi luat în calcul pentru o oportunitate de muncă sau vei primi aprecieri de la un coleg. Fii dispus să îți prezinți calitățile, dar și reușitele. Ceea ce este vechi poate deveni nou și poate duce la o avansare atât de necesară în carieră.

GEMENI

Eclipsa de pe 14 octombrie se petrece în casa iubirii și a creativității. Debordezi de energie, chef de viață, ceea ce înseamnă că mintea se îmbogățește cu o multitudine de experiențe și senzații. Este momentul să creezi ceva.

RAC

Eclipsa/Luna Nouă se va petrece în casa a patra. Înfrumusețarea casei este exact impulsul de care ai nevoie pentru a profita la maximum de această energie a Lunii Noi. Cum acest eveniment va beneficia și de prezența lui Mercur, cu siguranță că vei avea numeroase idei. 

LEU

Această Eclipsă de Soare te îndeamnă să îţi reinventezi modul de a comunica. Alocă-ţi timp pentru a căuta cele mai alese cuvinte și replici. Luna Nouă va fi conjunctă cu Mercur, deci beneficiezi de o minte vie și o memorie nemaipomenită. O perioadă bună pentru studiu și călătorii. 

FECIOARA

Această Eclipsă de Soare te va obliga să te valorifici. Să înveți să te vinzi mai bine. Să te prețuiești. Și astfel, și portofelul tău va cunoaște destule îmbunătățiri. Și chiar nu ar strica să îți cumperi ceva nou. 

BALANȚĂ

Eclipsa de Soare/Luna Nouă se petrece în semnul tău, unde ese află și Mercur. Este momentul să te pui pe primul loc. Să îți prioritizezi viața în funcție de preferințele tale și nu ale altora.

SCORPION

Dacă vrei să obții ceva din urma acestei Eclipse de Soare, trebuie să te retragi puțin. Să te gândești la sănătatea emoțională. Obișnuiești să îmbuteliezi sentimentele și ajungi la epuizare și frustrare. Poți vedea mult mai clar ce anume ți-a dăunat.

SĂGETĂTOR

Această Eclipsă de Soare/Lună Nouă vine în sprijinul tău. Ţi se deschid noi oportunități, mai ales prin intermediul anturajului. Dar trebuie să ai grijă la cuvinte. Dacă eşti atent, ai șansa de a crea ceva durabil.

CAPRICORN

Eclipsa de Soare/Luna Nouă va aduce multă energie în zona carierei. Așa că vine o perioadă bună pentru intenții în acest sens. Și vei primi mai multă vizibilitate. Colegii te vor aprecia pentru profesionalism și corectitudine. 

VĂRSĂTOR

Eclipsa de Soare vine cu lecții. La propriu și la figurat. După unele nedreptăți, vei ști ce să faci astfel încât să le eviți pe viitor. Va trebui să meditezi la idealurile tale și să te confrunți cu unele adevăruri dificile despre propria ta persoană.

PEȘTI

Pe măsură ce ne apropiem de Eclipsa de Soare/Luna Nouă de pe 14 octombrie, trebuie să ai încredere că tot ce întâmplă acum este spre binele tău. Urmează câteva zile importante pentru evoluția interioară și călirea ta emoțională. 

Numărătoarea inversă a început! Încă o săptămână cu Marte în Balanță. Ce va urma din 12 octombrie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel