Cum te afectează, dar și cum te ajută planetele personale în perioada aceasta

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Planetele personale ne influențează viața de zi cu zi. Să vedem cum anume își pun amprenta asupra acțiunilor noastre în perioada imediat următoare. 

Planetele personale sunt Marte, Mercur și Venus, iar felul în care acestea își desfășoară tranzitul este extrem de important pentru viața noastră de zi cu zi și pentru rutină. Pe lângă planetele numite, ținem cont și de Soare și Lună. Toate acestea vin și aduc influențe și aspecte a căror influență poate fi atât pozitivă, cât și negativă. 

Avem o perioadă în care încet-încet ne pregătim să ne întoarcem la muncă, dar și la școală și asta se poate vedea din faptul că Soarele se pregătește acum să intre în Fecioară, în timp ce Mercur este deja acolo, organizându-ne gândirea pentru acest sezon. 

Așadar, Soarele în Fecioară, mai precis ceea ce numim sezonul Fecioarei ne aduce înapoi în câmpul muncii: ne întoarcem la serviciu, ne facem planuri, facem curățenie, verificăm cămara și bugetul. În același timp, vom fi preocupați de economie și de un stil de viață mai liniștit. În ciuda instinctului majorității oamenilor de a începe un nou capitol în ianuarie, sezonul Fecioarei ar putea fi de fapt cel mai bun moment pentru curățenie și un nou stil de viață. Influența lui Mercur poate împinge pe toată lumea într-un spațiu mai organizat. Comunicarea clară, spațiile de lucru ordonate și programele stabilite te pot ajuta cu adevărat să te orientezi. Iar sezonul Fecioarei, mai mult decât în ​​orice altă perioadă a anului, este atunci când poți reuși cel mai bine să-ți recapeţi sentimentul de control. Urmează tehnicile nativilor Fecioară în direcții de ordine și disciplină și spune lumii cum se face, de fapt, treaba.

Mercur în semnul Fecioarei ni se va prezenta precum o furnică isteață, interesată de matematică, de calcule și de cum să facă încât să o ducă mai bine la iarnă. Astrologul Daniela Simulescu ne spune că energia lui Mercur o va întâlni pe cea a Fecioarei, astrologul prezentând acest fapt printr-o analogie ușor de înțeles: îi va împrumuta hainele. Pentru că Mercur reprezintă gândirea și comunicarea, cu toții vom împrumuta din această energie a furnicuței. E posibil să ne întrebăm așa: „cât bag, în cât timp, și ce îmi iese”, deoarece vom dori să câștigăm mult cu investiție mică și să înțelegem încă dinainte toate etapele proiectului.  Mercur în Fecioară, în același timp, dorește să se descotorosească de tot ce este inutil, de tot ce nu merge bine. Are un ochi extrem de critic. Și dacă pe de o parte, acest lucru este unul bun, deoarece, căutăm să rezolvăm ecuația și vrem teoria clară pe care să o aplicăm pentru a găsi necunoscuta, pe de altă parte, pur și simplu ne sar în ochi toate gunoaiele, în special la ceilalți. Lui Mercur în Fecioară îi place să lucreze pas cu pas astfel încât să se îndrepte mereu către perfecțiune, de aceea este foarte critic, ne va face să îi criticăm pe ceilalți din cauză că nu ne putem accepta propriile greșeli. Căutăm probleme pe care să le rezolvăm până când ajungem să căutăm probleme acolo unde nu sunt. 

În același ton, imediat ce Mercur va părăsi semnul Fecioarei, Luna va intra acolo. Vom avea o Lună Nouă în Fecioară și, implicit, cea mai bună zi pentru curățenia de toamnă! Din toate punctele de vedere. Și în gospodărie, și la serviciu, și în relațiile personale. Și cea mai bună zi pentru a începe să avem mai multă grijă de sănătatea noastră sau de rutina zilnică. 

Cu atâta semn al ordinii și disciplinei, avem totuși ceva care să ne aducă bucurie la nivel personal și interes în felul în care arătăm și anume, pe Venus în Leu, care va rămâne acolo până pe 5 septembrie. Venus o reprezintă pe Afrodita, este a doua planetă de la Soare. Venus este, așadar, zeița frumuseții, a iubirii, frumos, estetic, pasional, dar și a banilor, să nu uităm că dragostea, de multe ori, trece prin stomac. Venus în Leu poate căpăta o notă dramatică, vrem să ieșim, să dansăm, să strălucim, să ne lăudam cu rochia pe care am cumpărat-o, vrem să fim văzuți, observați, filmați, să captăm atenția întregii lumi. Vom fi martorii unei explozii de energie, dorință, înflăcărare. Venus în Leu ne face să ieșim în lume și pur și simplu să strălucim. Cum spuneam mai devreme, Venus vorbește și despre bani, deci s-ar putea să vrem să cheltuim mai mult decât de obicei pentru plăcerile noastre. Cu atât de multe știri despre criza financiară care se dezlănțuie, vom dori să cheltuim acum cât mai putem. Poate că ar trebui să fim un pic atenți aici, click pentru mai multe detalii! 

Marte, însă, merge de azi prin energia Gemenilor. Marte într-un semn de aer care semnfică diversitate și curiozitate, așadar acolo se mută acțiunea noastră. Intrarea lui Marte în semnul Gemenilor de pe 20 august 2022 este un eveniment care chiar va veni cu schimbări. Își va pune amprenta pe viața noastră personală, însă vom observa lucruri și la nivel mondial. Marte rămâne în Gemeni între 20 august și 25 Martie 2023, având o perioadă de retrogradare între lunile octombrie și ianuarie. Fiind o planetă personală, vom resimți mai puternic acest tranzit. Marte este un simbol pentru acțiune, curaj, agresivitate, furie, pasiune, e precum un combustibil care ne pune motorul în mișcare, e motivația din spatele acțiunilor noastre. De multe ori, oamenii nu reacționează în funcție de zodia lor, ci de cum îl au pe Marte în harta natală. Pe de altă parte, energia Gemenilor este guvernată de Hermes, zeul comerțului, al drumurilor, transporturilor, al comunicării. Gemenii simbolizează comunicarea în primii ani de viață, cea însoțită și de punerea în practică a ceea ce învață, dar și de încercarea mai multor căi, diversificare și schimbare. Click aici pentru previziunile pentru fiecare Zodie/ Ascendent! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel