Cum te afectează prima retrogradare a lui Mercur din 2022, în funcţie de zodie / ascendent

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Cum te afectează prima retrogradare a lui Mercur din 2022, în funcţie de zodie / ascendent (sursa foto: Alice Alinari / Unsplash)
Cum te afectează prima retrogradare a lui Mercur din 2022, în funcţie de zodie / ascendent (sursa foto: Alice Alinari / Unsplash)

Suntem oficial de două săptămâni în 2022 şi deja ne lovim de celebrul Mercur retrograd. Retrogradarea începe în semnul Vărsător, deci dacă ești un semn fix (Vărsător, Taur, Leu sau Scorpion), simți mai puternic acest tranzit. Și dacă ești Balanță sau Gemeni, scapi puţin mai ușor de data asta. Află cum te afectează prima retrogradare a lui Mercur din 2022, în funcţie de zodie / ascendent.

Ori de câte ori Mercur retrogradează, lumea încetineşte puţin din anumite puncte de vedere. Oamenii, proiectele și relațiile din trecutul tău probabil revin. Retrogradările sunt perioade menite să te ajute să te uiţi în trecutul tău, să revizuieşti circumstanțele și să vezi cum poţi să mergi mai departe – sau poate decizi să reintroduci acea persoană/proiect/lucru din trecut în viața ta actuală.

Retrogradările îți atrag atenția către trecut, așa că nu ar trebui să iei nicio decizie majoră cu privire la viitorul tău chiar acum. Cu alte cuvinte, dacă ai așteptat să duci o relaţie la un nou nivel, ai început să scrii acel roman sau trebuie să semnezi un contract important, este recomandat să mai aștepți până după încheierea retrogradării lui Mercur, pe 4 februarie.

Și cu Mercur retrograd în Vărsător — adică semnul cercurilor sociale — acordă o atenție deosebită anturajului tău. Ai putea descoperi că cineva pe care l-ai crezut prieten este de fapt un inamic. Dar nu te grăbi să tragi nicio concluzie! Poate ce ţi s-a părut o remarcă răutăcioasă a fost cel mult o glumă nereuşită – este posibil să se întâmple și greșeli de comunicare în timpul lui Mercur retrograd, până la urmă. Dacă trebuie să începi o conversație dificilă sau serioasă, asigură-te că te gândești foarte atent la ceea ce vrei să spui și cum vrei să o spui!

Nimănui nu-i place să audă despre drama adusă de Mercur Retrograd, dar priveşte-o în felul următor: ţi se oferă șansa de a găsi o încheiere pentru toate lucrurile care au rămas în aer în viaţa ta. Este un moment bun pentru a-ţi curăța bagajele, astfel încât să o poţi lua de la capăt cu forţe proaspete.

Cum te afectează prima retrogradare a lui Mercur din 2022, în funcţie de zodie / ascendent

BERBEC

Vechi prieteni intră din nou în viaţa ta! Dacă nu îi dorești înapoi în peisaj, este ocazia ta să le spui să plece definitiv. Nu trebuie să fii răutăcios – poți cel puțin să ai o discuție de bună credință cu ei mai întâi. Este un moment important pentru viața ta socială. Ţine minte: oamenii cu care te înconjori spun multe despre tine.

TAUR

Îmbinarea vieții tale sociale cu viața profesională poate fi dificilă și înveți acea lecție în timpul acestui retrograd. Concentrează-te pe stabilirea unor limite sănătoase și pe găsirea unui echilibru mai bun între muncă și viață privată și vei fi bine.

GEMENI

Ai relaţii la distanţă? Fie că este vorba de un prieten care s-a mutat departe sau un fost, cineva va călători pentru a se întoarce și a te vedea. O menţiune: dacă ai planuri de călătorie, asigură-te că îţi verifici de trei ori programul - Mercur Retrograd pot interfera cu abilitățile tale de organizare și de gestionare a timpului.

RAC

Acesta este un retrograd emoțional pentru tine. Nu se întâmplă prea multă acțiune în exterior, dar te scufunzi în cele mai profunde sentimente, vise și amintiri. Înveți să treci de la ceea ce nu îţi mai servește, în timp ce îmbrățișezi oamenii și emoțiile care te inspiră. Află când este timpul să tai ceva (sau pe cineva) din viaţa ta, apoi fă-o. Îţi vei mulţumit pentru asta în viitor.

LEU

Se apropie o dramă de relația ta!!! Indiferent dacă este vorba de un fost sau de un partener actual, pur și simplu nu sunteți amândoi pe aceeași pagină. Aceasta este o oportunitate pentru tine de a învăța cum să fii mai îngăduitor... dacă poți pur și simplu să treci peste mândria ta. Încearcă să vezi lucrurile din punctul de vedere al celeilalte persoane și poți rezolva mai uşor orice conflict care apare.

FECIOARĂ

Sănătatea ta ar putea avea nevoie de ceva ajutor. Lucrezi din pat toată ziua? Stai treaz toată noaptea urmărind filme sau videoclipuri pe telefon? Te hrăneşti numai din bomboanele rămase după sărbători? Sari peste ziua de spălat rufe... pentru a treia săptămână la rând? Nu este deloc ceva ce ai face tu. Nu te cunoaştem aşa! Este timpul să te uiți bine la viața ta și să începi să faci îmbunătățiri. Obiceiurile pe care le stabileşti acum vor avea efecte de lungă durată, așa că treci la treabă!

BALANŢĂ

De data asta ai un retrograd ușor, Balanță! Restul semnelor din zodiac au motive să fie geloase. Lucrurile s-ar putea chiar să pară puțin plictisitoare acum. Trebuie să te reconectezi cu copilul tău interior. Ce îți aducea bucurie înainte? Muzică? Dans? Jocuri? Găsește o modalitate de a aduce acel sentiment de bucurie de copil în viața ta de adult și vei ieși din acest retrograd mult mai fericit.

SCORPION

Viața de acasă devine puțin dramatică. Acest lucru ar putea însemna că tu și familia/colegii de cameră vă certați mai mult decât de obicei... sau ar putea însemna doar că unele aparate electrocasnice sunt pe cale să se strice. Fii conștient de spațiul tău, nu îţi fie teamă să te retragi în camera ta atunci când pornește conflictul și asigură-te că ai grijă de orice aparat stricat cu promptitudine. În afară de asta, asigură-te că te odihneşti din plin - ai nevoie de asta!

SĂGETĂTOR

Problemele de călătorie apar, la greu. Mașinile se pot strica sau pot fi pene, întârzieri la metrou... înțelegi ideea. Asigură-te că te ocupi de aceste probleme pe măsură ce apar, altfel vor ajunge să te coste pe termen lung. Și dacă te bazezi pe transportul public, asigură-te că te prezinți mult mai devreme decât de obicei.

CAPRICORN

Uită-te la contul tău bancar. Nu e atât de plin pe cât ți-ai dori, nu? Acest retrograd dorește să te uiţi prin bugetul tău - să anulezi toate acele servicii de abonament pe care nu le mai folosești, cheltuiește mai mult pe alimente și mai puțin pe mâncare comandată și încearcă să economisești oricum poți. Este posibil să vină facturi neașteptate și trebuie să fii pregătit!

VĂRSĂTOR

Gândește-te înainte de a vorbi! Cu Mercur retrograd în semnul tău, probabil că vei spune mai multe decât este cazul dacă nu ești atent. Acest lucru poate duce la neînțelegeri simple și stupide, dar poate duce și la dezacorduri majore. Repet, motto-ul tău pentru următoarele trei săptămâni este: Gândește înainte de a vorbi!

PEŞTI

Relaxare. Odihnă. Meditaţie. Vis. Dă-i drumul! Acesta este un moment excepțional pentru tine, așa că folosește următoarele câteva săptămâni pentru a-ți reîncărca bateriile. Ai avut parte de mult stres și trebuie să te relaxezi! Cine/ce te împiedică să progresezi? Elimină-l și mergi mai departe. Vei ieși din acest retrograd ca o persoană mult mai fericită!

sursa: cosmopolitan.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel