Cum va schimba lumea conjuncția JUPITER-NEPTUN de pe 12 aprilie?

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop. Cu toții suntem curioși de efectele conjuncției Jupiter-Neptun din 12 aprilie. 

Această conjuncţie se se petrece o dată la 13 ani, de fiecare dată în altă zodie. Aceste două planete când se întâlnesc, creează un trend. Vorbim despre spiritualitate, partea interioară, suflet, emoții. Când vorbim despre Jupiter, avem în vedere expansiunea. Când vorbim de Neptun, ne referim la energia invizibilă, la ce simțim.

Din 12 aprilie, pentru următorii 13 ani, alta va fi lumea. Întâlnirea celor două planete va seta calea către mai multe direcții. 

Trebuie menționat că vom fi mult mai expuși la dezinformare, atacuri cibernetice, fake news. Până și cei mai siguri oameni se vor putea păcăli. Pentru că multe articole/știri vor fi create astfel încât să declanșeze unele emoții. Și să ne facă să uităm de ce este obiectiv. 

Noțiunea de limită(personală, teritorială etc.) va fi alta în 2035. 

Sănătatea mintală nu va mai fi un simplu moft, ci o necesitate. 

Vom fi obligați să vorbim despre generozitate, sacrificii, donații. Vor fi multe evenimente în acest sens, în următorii treisprezece ani.

Mulţi oameni vor dori să renunţe la o carieră în corporaţie sau foarte statică, la o profesie prea rigidă şi vor dori să se dedice unei cauze, să mediteze, să fie mai spirituali, să aibă experienţe la care nu s-ar fi gândit niciodată. Să caute un sens în zona profesională.

Veţi auzi de mulţi oameni care dintr-o dată renunţă la tot şi merg să îi salveze pe alţii. De fapt, vor căuta să se salveze pe sine.

Haosul și confuzia vor fi la tot pasul. Oricum, în ultimii doi ani ne-am confruntat cu ele, dar războiul ne-a transportat într-un vis urât. Confuzia aceasta va avea darul să dizolve tot ce ştiam despre toată lume şi să ne pregătim de alta. Nu vom mai pune preț doar pe material, ci vom consuma mai multă energie pentru a înțelege tot ce este spiritual. 

Important e să credem în noi, să nu ne lăsăm vrăjiţi de nimeni. Mai ales de persoane care promit marea cu sarea și nu sunt în stare de nimic. Deci să nu credem în baloane de săpun. 

Dacă aţi vrut să iertaţi pe cineva, Conjuncţia Jupiter-Neptun, din 12 aprilie, este minunată. Dacă vreţi să scăpaţi de un viciu, la fel. Aveți posibilitatea să vă treziți și să căutați remediile necesare. 

Ne vom da seama că nu putem schimba pe nimeni. Că dacă vrem asta, înseamnă că nu ne place de noi și că avem impresia că dacă mediul înconjurător este altfel, ne este mai bine. Nimic mai fals!

De asemenea, vom conștientiza, nu în cel mai drăguț mod, că nu putem salva pe nimeni cu forța. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel