Dacă ești Scorpion, ești VEDETA săptămânii: Super bucurie, un nou început

astrosens Team | Dată: 02 noi, 23:21 | Categorie: Horoscop
Foto: Pixabay
EXCLUSIV
Foto: Pixabay

Scorpionii vor avea o săptămână plină de motivație și energie. Trebuie să fie însă atenți la comunicarea în relație, spune astrologul Daniela Simulescu. 

Astrologul Daniela Simulescu a făcut previziunile pe întreaga săptămână și pentru Scorpion. Acești nativi par a avea o săptămână foarte bună, dar trebuie să fie atenți în special la comunicare. 

”Super bucurie, Marte a intrat astăzi în semnul vostru. Luna nouă se va petrece în semnul vostru, Mercur va intra și el în semnul vostru, ce să vă spun, sunteți protagoniștii săptămânii. Cu atâta putere, cu atâta energie, cu atâta dorință, cu atâta motivație, puteți pune lucrurile în mișcare. Știți cum este, lui Scorpion îi pun lucrurile în mișcare și cum e bine și cum nu e bine așa că trebuie să aveți grijă săptămâna aceasta, în ce vă implicați. Adică vă găsiți un obiectiv folositor sau un obiectiv mai meschin. Depinde doar de voi în ce vă băgați în săptămâna aceasta pentru că dacă alegeți să vă implicați toată această energie, toate aceste daruri, să spunem, pe care le aveți de la astre, puteți începe ceva nou, puteți declanșa un proiect, puteți să găsiți o soluție la care nu s-ar fi gândit nimeni. Puteți mișca anumite proiecte, puteți încuraja oamenii din jurul vostru, îi puteți motiva, pentru că voi găsiți puterea aceasta de a vă motiva. Sunteți foarte curajoși, sunteți foarte întreprinzători. Cu toată Luna aia în opoziție cu Uranus, nu contează. Reușiți să vă adaptați, aveți o capacitate uimitoare de adaptare săptămâna aceasta. E adevărat, mai întâi vă plângeți, vă enervați, vă supărați, vă consumați pe dinăuntru, dar cu Luna nouă în semnul vostru nu o să vadă nimeni nimic din ce se întâmplă în interiorul vostru. Aveți o săptămână în care trebuie să faceți ceva, trebuie să fiți curajoși, să fiți ambițioși, să nu vă lăsați.

Atenție la comunicare

După care, Venus va intra în casa a treia și va sta acolo până în martie, va și retrograda. Venus fiind guvernatorul casei relațiilor să știți că comunicarea va deveni cheia în orice relație, mai ales amoroasă pe care o veți avea. Dacă nu comunicați cu partenerul sau dacă vă place de o persoană și nu vorbiți atât de des, e adevărat că nu trebuie să stați tot timpul pe capul persoanei respective, nu trebuie să îi scrieți non-stop, dar e nevoie de prezență. Venus în capricorn în casa a treia spune ok, nu trimiți tot timpul mesaje, vorbe, dar scrie-mi, e nevoie de prezență. Venus în Capricorn vrea ceva concret și mai ales în casa a treia a comunicării, a drumurilor, o să vă vedeți cu persoana respectivă. E adevărat că Venus în Capricorn presupune la o oarecare răceală, dar fapte trebuie să existe. Nu spun tot timpul ce faci, cum ești, dar sunt aici. Comunicarea devine foarte importantă pe plan relațional la voi”, a declarat Daniela Simulescu. 

AFLĂ MAI MULTE DIN VIDEO: 

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play