Dacă te afli printre aceste zodii, vei da lovitura în perioada 11 mai - 28 octombrie!

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Unele zodii vor avea în 2022 câteva luni minunate!

Jupiter, planeta expansiunii și a șanselor, tranzitează între 11 mai-28 octombrie semnul Berbecului. Cel al primăverii, al începutului, al prospețimii, al curajului. Această perioadă este precum un salt uriaș în mai multe domenii. Unii nativi vor dobândi o porție serioasă de încredere pe care o vor manifesta acolo unde își doresc. 

M-am gândit să vă anunț din timp că poate doriți să vă faceți de pe-acum planuri sau poate aveți nevoie de un motiv pentru a avea răbdare. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Tu chiar poți renaște! Când Jupiter va începe să îți tranziteze semnul, pe 11 mai, vei primi un cocktail de energie și încredere. Pe care îl vei consuma până pe 28 octombrie, când Jupiter se va întoarce iar în casa a 12-a. Deci dacă vrei să lansezi un proiect, să faci o schimbare importantă, setează-ți de pe acum în calendar perioada 11 mai-28 octombrie. Ba chiar îți poți reaminti perioada 14 mai - 28 iulie 2021. Dacă ai avut o idee, după 11 mai 2022 aceasta se poate concretiza. Astfel încât în 2023 să și culegi roadele. 

Leu/Ascendent în Leu

2022 poate fi anul în care îți deschizi o afacere, găsești noi moduri de a-ți înmulți veniturile în afara banilor munciți sau cel în care primești sume de bani în urma unui credit, unei moșteniri sau de la partener. Chestiunile pecuniare vor fi tot timpul în mintea ta. Între 11 mai și 28 octombrie, zona administrativă/juridică/educațională va fi destul de încărcată. Vei fi mai încrezător în șansele tale, vei comunica mai des cu oamenii de care ai nevoie și îți vei folosi toate resursele pentru obține ce dorești. Nivelul de popularitate va crește.

Rac/Ascendent în Rac

În perioada 11 mai-28 octombrie, te poți decide să schimbi locul de muncă, poți obține o promovare, o funcție cu mai multă responsabilitate sau poți primi un proiect de pe urmă căruia vei avea doar de câștigat. Chiar și cei care nu mai sunt în câmpul muncii vor găsi unele ocupații menite să le schimbe statutul în comunitatea în care trăiesc. Și să le aducă respect. De asemenea, mulți vor dori să își pună pirostriile.

Balanță/Ascendent în Balanță

Jupiter tranzitează între 11-28 octombrie casa relațiilor și a parteneriatelor. O perioadă nemaipomenită pentru a-ți cunoaște partenerul mult visat, pentru a te căsători sau pentru a găsi curajul să ieși dintr-o relație disfuncțională/ să divorțezi. Parteneriatele profesionale vor fi destul de roditoare. Perioadă importantă pentru cei cu procese. 

Capricorn/Ascedent în Capricorn

În 2022 sunt favorizate schimbările de domiciliu. Ori în chirie, ori prin achiziție. S-ar putea să găsești casa visurilor tale sau să o redecorezi/renovezi pe cea în care locuiești. Vor fi avantajați și cei care doresc să schimbe țara sau să se întoarcă la rădăcini. Oricum, în tot acest proces de mutare/renovare, vei cunoaște oameni noi care să te ajute și vei avea de realizat destule documente. Nu neglija tehnologia în 2022! Vei avea nevoie de obiecte care să îți facă viața mai ușoară: un telefon nou, un laptop mai performant.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel