Darren Cahill anunţă că o susţine necondiţionat pe Simona Halep. Astrograma sportivei

Rodica Mitu |
Data publicării:
| Categorie: Sport
Foto Simona Halep / Facebook
Foto Simona Halep / Facebook

Antrenorul australian Darren Cahill a transmis că o susţine necondiţionat pe jucătoarea de tenis Simona Halep, testată pozitiv la un control antidoping.

„Chiar dacă nu mai lucrez cu Simona, vreau să vorbesc despre persoana pe care o cunosc şi cu care am lucrat timp de şase ani. În primul rând, şi cel mai important, nu există NICIO şansă ca Simona să ia în cunoştinţă de cauză sau intenţionat orice substanţă de pe lista interzisă. Niciuna. Zero, a subliniat Darren Cahill în mesajul său. „Ea este o sportivă care se stresează în legătură cu orice îi este prescris de către profesioniştii în medicină (ceea ce s-a înmplat rar) sau în legătură cu orice supliment (alimentar) pe care l-a folosit sau s-a gândit să-l folosească. Simona a folosit mereu cuvintele 'te rog verifică de două ori, de trei ori pentru a fi siguri că este legal, sigur şi permis. Dacă nu eşti sigur, nu îl iau', a mai afirmat antrenorul australian.

„Deseori râdeam despre faptul că nu poate juca un rol şi nu poate spune nici cea mai mică minciună. Puneţi-i o întrebare într-o conferinţă de presă şi ea va da un răspuns sincer. Starea ei de spirit este la vedere pentru toată lumea, fie că este bună sau rea. Asta e Simo. Ceea ce vezi este ceea ce primeşti. Şi-a construit o carieră şi o moştenire uimitoare făcând lucrurile pe calea cea grea, pe calea corectă, a adăugat fostul antrenor al Simonei Halep.

„Procesul care va urma va dezvălui răspunsuri la multe întrebări. Cum a spus Simona, cel mai dificil meci al vieţii sale începe acum. Cred în ea. În totdeauna am crezut în ea şi sincer pot spune că niciodată nu am avut mai multă încredere în ea ca acum în această problemă. Sunt alături de Simo, a concluzionat Cahill.

Amintim că Simona Halep a anunţat, vineri, pe Instagram, că a fost testată pozitiv la un control antidoping, la substanţa roxadustat. „Astăzi începe cel mai dificil meci din viaţa mea: o luptă pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv pentru o substanţă numită Roxadustat, într-o cantitate extrem de mică, lucru care a venit ca cel mai mare şoc al vieţii mele, a scris Halep, fost lider mondial, în reţeaua de socializare amintită.

Astrograma Simona Halep. Ce are scris în stele sportiva care i-a făcut mândri pe români

Simona Halep este Balanță. Are soarele în Balanță, ceea ce indică poziția conștientă din noi. Caracteristicile Balanței sunt recunoscute foarte ușor la sportiva din Constanța. Este foarte armonioasă, echilibrată, diplomată, și sociabilă. Vorbește frumos, politicos, mai mult, nu își dorește să supere pe nimeni. Vrea echilibru în viața sa. Dacă vă uitați la meciurile ei de tenis, veți observa nu are momente dese de furie. 

Din astrograma Simonei Halep reiese că, în momentul nașterii sale, Luna era plasată în zodia Taurului. Astfel, avem de-a face cu persoane care doresc foarte mult confort material, dar și emoțional. Poziția Lunii pentru o femeie este foarte importantă pentru că are legătură cu echilibrul și emoțiile. Are nevoie să i se dea siguranță, mai ales pentru că este sportivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel