Daruri divine pentru o zodie. Nimic nu îi va sta în cale!

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni vara 2023. Venus, Marte și Lilith își dau întâlnire într-o zodie!

Lumea este a ta, dragă Leule!

Până pe 10 iulie, Marte planeta acțiunii și a curajului, te vizitează. Cu ce vine? Cu mult tupeu! Dar și cu îndrăzneală, cu furie, cu încredere, cu acțiune și cu foarte multă motivație. De asemenea, acest tranzit îți oferă și pasiune, alături de senzualitate. Nu o să mai poți de dragul tău, în primul rând.

Ai dori să fii pus pe un piedestal. Și o să îți pierzi ușor răbdarea dacă nu se întâmplă lucrurile când și cum vrei tu. Nu uita că tu știi cine ești și ce poți. Dacă aceste situații nu se întâmplă așa cum ai visat, asta nu înseamnă că oamenii nu știu cine ești și nu te apreciază, doar că nu este timpul potrivit și nici momentul.

Când Marte trece prin semnul tău, este cazul să faci multă mișcare. Nu sta foarte mult pe acasă în această perioadă, ci bucură-te de sport, plimbă-te, ieși mai mult cu prietenii sau cu persoanele dragi. 

Ai putea să îți schimbi înfățișarea, mai ales dacă a trecut mult timp de când ai făcut asta ultima dată. Așa că poți începe de pe-acum să îți faci o programare la un salon de înfrumusețare! Sau să îți modernizezi garderoba.

Ai ocazia și să îți planifici o călătorie într-un loc care îți place. Să te îmbraci diferit, să ieși, să mergi la film, la teatru, la cursuri, la distracție.

Cu Venus în semnul tău, până în octombrie, plăcerea este pe primul loc, așa că profită de ea! 

În plus și Lilih te vizitează! Deci O să ai acel "nu știu ce" care îi atrage pe toți. Magnetismul tău va fi uimitor! 

Iar Jupiter în tranzit prin casa carierei, pe parcursul întregului an 2023, se va asigura că vei primi ceea ce meriți. 

Poți să avansezi la job sau poți întâlni un rol mai bun. Dar este foarte important să ai gratitudine. Orice recunoștință manifestată în perioada următoare, dar și răbdarea, până în mai 2024 îți vor face foarte bine. Nu uita cât de importantă este bucuria de a trăi, de a fi aici și acum.

Mulți dintre acești nativi s-ar putea să se implice în cariere la care nu s-ar fi gândit niciodată. Mai ales că lumea se schimbă, având în vedere digitalul și tehnologia. Viitorul contează. Așa că nu îți fie teamă. Dar până acolo, practică mai ales recunoștința, răbdarea, dar și acceptarea. Sunt teme esențiale pentru tine până anul viitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel