De ce nu e bine să ai stâlpi la intrarea în casă

Autorul articolului: Liana Ganea | Dată: 18 Martie 2023, 16:46 | Categorie: Fengshui
Foto: Freepik
Foto: Freepik

Experţii în feng shui spun că nu este bine să avem în fața ușii stâlpi, copaci sau alte lucruri care ar putea împiedica privirea. Află ce rău îți pot aduce acestea și cum ar trebui să arate intrarea ta în casă.

Se zice că nu e bine ca în faţa casei să ai pomi sau piloni de susţinere ori coloane artizanale de-o parte şi de alta a uşii de la intrare. Ar aduce certuri în familie şi chiar divorţ.

Potrivit regulilor de feng shui, în fața ușii de la intrare nu ar trebui să existe stâlpi sau alte lucruri care ar putea împiedica privirea. Nici măcar vaze mai înalte. Dacă ai aceste obstacole, ele vor bloca lumina soarelui, având mai puțină lumină naturală în casă. Se spune că acest lucru îți va aduce probleme cu banii și cu lucrurile de valoare pe care le deții.

De asemenea, trebuie să ai grijă ca ușa de la intrare în casă să nu fie față în față cu ușa casei vecinului de vizavi, deoarece riști să intri într-un conflict cu acesta. În cazul în care locuința ta are două intrări, asigură-te ca cele două uși să nu fie aliniate.

Pentru ca locuința ta să emane și să capete energie bună, intrarea în casă trebuie să fie luminoasă și destinsă. Specialiștii în feng shui, spun că zidul în care este montată ușa locuinței trebuie să fie deschis, larg, luminos și orientat către răsărit sau către sud.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play