De la neputință la auto-împuternicire: cum te ajută ADN-ul astrologic să trăiești și să te vindeci

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 06 Martie 2023, 14:06 | Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Vindecarea energiei cu ajutorul astrologiei nu numai că îţi poate împuternici viața, dar te poate ajuta să ajungi pe calea spre a deveni tot ceea ce ai fost menit să fii.

Un lucru este clar: ești puternic!

Omenirea a construit civilizații vaste, a făcut descoperiri inovatoare și a stârnit mișcări uluitoare. Cu toate acestea, mulți dintre noi ne îndoim ne propria persoană. Care sunt motivele?

Acest lucru se datorează faptului că o mare parte din colectiv, în special cei care au fost marginalizați sau suprimați din cauza traumei ancestrale și societale.

De aceea, valoarea scăzută de sine și lipsa de putere sunt emoții comune. Acest lucru ne poate întârzia să vedem puterea noastră. Dar, o înțelegere a ADN-ului tău astrologic te poate ajuta să te vindeci.

De cele mai multe ori, nu suntem conștienți de ceea ce ne împiedică. Mulți pot rămâne captivi în situații care aduc tensiune interioară, fără să-și dea seama că avem capacitatea de a pune capăt acestui tipar. De a ne lua puterea înapoi. Înțelegerea ta la un nivel mai profund prin cosmos oferă această hartă către această lumină interioară.

Manifestarea nu este doar un cuvânt la modă, ci o practică și o metodă de înțelegere a modului în care funcționează energia. Un pilon al astrologiei este această veche lege universală: „ca sus, aşa şi jos, ca în interior, așa și în exterior”. Nu doar că Universul te afectează aici pe pământ, dar energia ta internă se poate manifesta în realitatea ta exterioară.

Totodată, prin cunoașterea hărții tale de naștere, îți poți descoperi lumina interioară și vindeca provocările. In acest mod, îți construi realitatea cu ușurință.

Înțelege semnul tău solar sau zodia

Soarele reprezintă forța vieții. Centrul galaxiei noastre. Semnul tău solar indică modul în care vei străluci cel mai bine în această viață. Înțelegerea semnului zodiacal și a casei în care este așezat soarele tău te poate ajuta să înțelegi darurile și calea vieții tale.

Există douăsprezece case în astrologie, fiecare prezentând o zonă diferită a vieții. Un calculator al hărții nașterii îţi poate spune unde se află Soarele.

Iată un ghid rapid pentru a-ți găsi casa și semnul zodiacal:

Cele 12 Case în astrologie

Casa 1: Sinele și personalitatea
Casa a 2-a: Valoarea de sine și banii
Casa a 3-a: Comunicarea
Casa a 4-a: Acasă și emoțiile
Casa a 5-a: Creativitatea
Casa a 6-a: Sănătatea și rutina
Casa a 7-a: Relațiile
Casa a 8-a: Resursele comune
Casa a 9-a: Învățarea superioară
Casa a 10-a: Cariera și publicul
Casa a 11-a: Socialul şi networking-ul
Casa a 12-a: Empatie și ajutorul

Cele 12 semne solare

Berbec: Lider activ
Taur: Creativ 
Gemeni: Comunicativ
Rac: Lider grijuliu
Leu: Divertisment
Fecioară: Wellness și organizare
Balanță: Estetică și dreptate
Scorpion: Adâncime și transformare
Săgetător: Vizionar 
Capricorn: Lider structurat
Vărsător: Inovator și umanitar
Pești: Imaginativ

Conexiunile planetare pe care Soarele le face cu alte planete pot indica provocări sau contracarări în realizarea acestei lumini interioare. Cunoașterea acestor informații poate aduce cunoștințe despre noile alegeri de viață pe care le poți face sau poate evidenția o altă cale mai aliniată cu tine.

Este, de asemenea, o oportunitate de a începe să îţi stabileşti intențiile și să manifestezi expresia deplină a cine eşti acum, în loc să o amâni.

Vezi și: Cele 12 case astrologice. Iată ce semnificație are fiecare în harta ta natală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play