De Ziua Mondială a Animalelor, află ce animal spiritual ai în funcţie de zodie/ascendent

Rodica Mitu |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Foto Pexels
Foto Pexels

Ziua Mondială a Animalelor este marcată pe 4 octombrie. Cu această ocazie, Astrosens.ro vă spune care e animalul spiritual al zodiei voastre.

Înfiinţată în 1931 în Italia, această sărbătoare anuală a tuturor animalelor a devenit în prezent o zi foarte populară care îşi propune să ne reamintească de rolul pe care animalele îl au pe Pământ, precum şi de oamenii care îşi dedică vieţile pentru a proteja animalele.

Animalul spiritual al zodiei tale. Ce animal te ajută în călătoria ta spirituală

Animalul tău spiritual te poate ajuta să găsești sensul sinelui tău superior și să îți descoperi calitățile pe care poate că nu le-ai recunoscut până acum. Este ca un fel de indiciu care să te facă să înțelegi mai bine călătoria ta spirituală.

Berbec: ghepardul

Ești plin de energie și te caracterizează viteza cu care faci toate lucrurile. În călătoria ta spirituală, ghepardul îți poate fi sursă de putere, iar lupta pentru supraviețuire nu a fost nicicând mai frumoasă, învinge-ți toate temerile!

Taur: ursul

Simbolizând putere și stabilitate, ursul este un simbol pentru resursele pe care dorești să le obții, pentru siguranța financiară la care visezi și pentru principiile în care crezi. 

Gemeni: delfinul

Împarți cu delfinul inteligența, spontaneitatea, curiozitatea și felul jucăuș de a fi în viață. Experiențele memorabile te cheamă, iar acest animal spiritual îți transmite prin energia sa faptul că te poți bucura de viață într-un mod cu totul și cu totul special. 

Rac: iepure

Poți fi timid uneori, dar asta nu înseamnă că nu ești extrem de inteligent și foarte creativ. Simbolismul iepurelui ne trimite la noroc, abundență, dar și multă spontaneitate. Totodată, energia animalului tău spiritual îți transmite în călătoria ta faptul că ești mult mai puternic decât crezi. 

Leu: dragon

Creezi asupra celor din jurul tău acel impact pe care ți-l dorești. Fiind un semn de foc, lupți mereu pentru ceea ce este cu adevărat important pentru tine. Putere, inteligență, cunoaștere și puțin haos - toate acestea stau în tine și așteaptă să le descoperi și să le folosești în lecțiile pe care le ai de trecut.

Fecioară: vulpe

Vulpile sunt știu să se adapteze foarte bine. Și Fecioarele preiau aceste calități ale energiei animalului lor spiritual, reușind să facă față situațiilor dificile cu brio. Simbolismul vulpii ne trimite cu gândul la frumusețe, dar și la noroc. 

Balanță: lebădă

Eleganță în gesturi și foarte multă naturalețe. Să găsești echilibrul atunci când ești pe ape tulburi este cel mai important pentru tine și este, de fapt, energia de care ai nevoie pe tot parcursul vieții. În plus, lebăda trimite vibrații de grație, frumusețe și loialitate. 

Scorpion: pasărea Phoenix

Felul în care reușești să renaști, felul în care poți să te reconstruiești din bucăți, magnetismul și felul misterios în care te văd ceilalți fac ca animalul tău spiritual să fie pasărea Phoenix. Aceasta îți dă energia renașterii și a lucrurilor care sunt dincolo de înțelesul nostru în viață. 

Săgetător: Pisică 

Săgetătorul poate fi asociat cu energia pisicii. Precum o pisică, refuzi să fii orice altceva decât ce simți tu că ești.

Capricorn: bufniță

Simbol al bogăției, al abundenței și al prosperității, animalul tău spiritual îți atrage atenția și asupra capacității tale extraordinare de cunoaștere. Ai toate calitățile necesare pentru a reuși. 

Vărsător: tigru

Ai puterea de a schimba lumea, ai forța revoluționară de care ai nevoie pentru a produce un impact în comunitate și în societate. Tigrul este animalul care vine și te susține cu energia sa.

Pești: căprioară

Energia căprioarei îți vorbește despre iubire necondiționată, dragoste pentru mediu, grijă pentru ceilalți și foarte multă blândețe. Acestea sunt cheile în rezolvarea lecțiilor tale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel