DECIZII MAJORE pentru patru zodii. Astrolog:"Scutură-te și mergi mai departe!"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Iată care sunt cele PATRU zodii care trebuie să ia decizii, dar și ce sunt nevoite să facă, pentru a ieși din situația în care se află.

Da, putem afirma că avem un februarie destul de liniștit. Însă, putem considera această lună din an ca un antrenament de care avem nevoie, înainte de un campionat greu. Fiindcă vine martie cu evenimente astrologice importante, menite să revoluționeze lumea în următorii doi ani. De fapt, luna februarie dorește să ne pregătească pentru o nouă etapă.

Martie va fi o lună aglomerată, destul de tensionată, dar foarte specială, din punct de vedere astrologic. Ca să ne pregătim de tranzitele lui Saturn în Pești și Pluto în Vărsător, trebuie să ne dăm seama de limitele noastre. Să conștientizăm ce este real în viața noastră. Dar și ce nu este adevărat. Încă mai avem timp să facem pace cu trecutul, indiferent de cât de dureros este. Să acceptăm că, de cele mai multe ori, ne place să ne mințim, fie că o facem pe plan personal sau profesional.

Mercur scapă azi de semnul contaminat de retrogradare, Capricornul și intră în Vărsător. Conjuncția Venus-Neptun în Pești de pe 15 februarie dorește să ne aducă mai mult romantism și ne poate face să visam la partenerul perfect. Aspectele acestei luni sunt benefice ca să sărbătorim iubirea în toate formele sale. Urmează Valentine's Day și Dragobetele!

Iată la ce trebuie să fie atente aceste PATRU ZODII!

Taur/Ascendent în Taur

Să începem cu lucrurile bune. Venus, guvernatoarea semnului tău, este într-un semn care îți priește, cel al Peștilor. Acolo va sta până pe 20 februarie și este un aspect bun pentru tine. Venus, planeta plăcerii, iubirii și a banilor, îți aduce sprijin din partea altora, dar și beneficii și protectori. Din punct de vedere financiar, lucrurile încep să meargă mai bine, fiindcă Marte este în mers direct în Casa a 2-a, a banilor.

Însă, îți poți da seama în această lună că te-ai blocat în anumite situații. Că ai stat acolo fără să faci nimic. Poate că te-ai plâns, te-ai supărat, dar nu ai făcut prea multe să ieși din asta. Ar fi bine să ieși singur din situațiile în care te-ai băgat, indiferent dacă ai rămas blocat în zona personală, socială, profesională sau relațională.

Fii conștient de faptul că viața este însoțită de evenimente pe care nu le poți controla, dar asta nu presupune că trebuie să lași părțile negative să te acapareze. Încearcă să schimbi ceva. În cazul în care ai avut astfel de incindente, luna februarie îți este prielnică să te scuturi și să mergi mai departe.

Leu/Ascendent în Leu

Ce trebuie să facă Leii în luna februarie? Astrologul Daniela Simulescu îi îndeamnă să fie mai îndrăzneți, mai hotărâți și să ia decizii importante, care nu mai suportă amânare. În termeni populari, ar fi bine să rupi pisica în două până în martie. Renunță la ezitări!

Nu îți mai convine locul de muncă? Fă o schimbare majoră! Nu mai trebuie să pierzi nici timp și nici energie. Ai nevoie să te detașezi de anumite situații, ca să te dezvolți armonios.

Azi, Mercur intră la tine în Casa a 7-a. Dacă ai luat deja o decizie, ai cuvintele la tine și poți negocia sau comunica mai bine cu cei din jur.

Să nu uităm că spre finalul lunii, Soarele iese din Vărsător și intră în Pești. Trebuie să faci ordine în tot ce înseamnă capitolul finanțe, dar și în fricile tale cele mai puternice.

În final, vezi unde trebuie să iei decizii. Unde trebuie să spui stop sau măcar să setezi niște limite. Nu uita că totul pornește de la schimbări interioare puternice, care se impun în această lună. Nu mai aștepta!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Este posibil să apară situații mai neplăcute din punct de vedere profesional. Dar, gândește-te la faptul că orice criză poate să devină o oportunitate. Până pe 25 martie, Marte, guvernatorul tău, va sta în semnul contaminat în Casa a 8-a. Ceea ce înseamnă că nu te vei mai simți foarte bine în pielea ta.

În luna februarie, tinzi să fii mai retras. Accepți unele pierderi, dar mai mult te superi și te enervezi. Poți să treci de la negare la acceptare într-un timp foarte scurt. Ia în calcul și unde ai pierdut controlul din august încoace. Gândește-te dacă ai rezistat și cum au fost aceste schimbări pentru tine.

Pot să apară schimbări în viața ta în această a doua lună din an și trebuie să înveți să le gestionezi. Dar, ai face bine să înțelegi că nu poți avea control absolut. Ai grijă mare și la cheltuieli, la pierderi, precum și la relațiile financiare cu ceilalți. În cazul în care te afli într-un proces de partaj sau în negocieri cu cineva, să ai atenție maximă la aceste aspecte.

Fiindcă Venus este în Pești până la 20 februarie, o să ai o lună foarte bună pe plan amoros, indiferent de vârstă. Dacă ești într-o relație, folosește acest tranzit ca să condimentezi relația în care te afli. Să nu uităm că este și luna iubirii!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Dacă ești Vărsător sau ai ascendent în acest semn, luna februarie poate fi folosită pentru pregătire. Treci în revista tot ce s-a întâmplat din martie 2020 până acum în viața ta, fiindcă Saturn îți părăsește semnul pe 7 martie, când va intra în Pești.

Februarie poate fi folosit ca să-ți dai seama de neputințele tale. Pot fi neputințe față de sănătate, de relații, de locul de muncă. Ești nevoit să le accepți. Atunci când o planetă mai are puțin din tranzitul său într-un semn, îți dă un ultimatum. Acesta este cuvântul de bază pentru tine în acest interval.

Toate aceste neputințe pot spune ceva despre tine, despre interiorul tău. Reține însă că limitele pe care le-ai primit nu au fost în zadar. Din fericire, intrarea lui Mercur în Vărsător de azi, 11 februarie, îți permite să gândești, să analizezi și să gestionezi mai clar anumite limite. Din martie, poți să pierzi ușor controlul, fiindcă Pluto va intra în semnul tău și te poți confrunta cu limite din partea celorlalți.

În ceea ce privește darurile pe care ți le aduce februarie, trebuie să știi că îți merge bine din punct de vedere financiar. Învață să te accepți mai mult și dacă poți, bazează-te și pe noi talente. Saturn se duce din martie în Casa banilor și vrea să monetizezi. Dacă simte că nu ai încredere în tine și că nu ai învățat nimic în ultimii ani, se va supăra.

Astrosens îți sugerează să citești și: Lecția lui Mercur în Vărsător pentru fiecare zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel