Decizii, situații-limită, dar și revelații uimitoare pentru PATRU zodii săptămâna aceasta

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
sursă foto: Pexels.com, Yvette Lebaron
EXCLUSIV
sursă foto: Pexels.com, Yvette Lebaron

Astrologul Daniela Simulescu vine cu sfaturi și recomandări pentru zodii în săptămâna 11-17 iulie. Se pare că zodiile trebuie să fie în continuare atente la bani și la serviciu, la relația cu autoritatea și la felul în care vor explora adâncimile lor, având în vedere evenimentul marcant al săptămânii: Luna Plină în semnul Capricornului pe 13 iulie 2022. 

În săptămâna 11-17 iulie Berbecii ar face bine să fie atenți la cheltuieli, dar și la echilibrul dintre viața personală și profesională. Taurilor le va prinde bine să schimbe domeniul de studii, dar și să pună ceva în acțiune, poate o afacere? Balanțelor le va fi greu și lor în ceea ce privește relația casă-serviciu, iar Capricornii ar face bine să rupă singuri ce e toxic pentru că oricum va ieși la suprafață. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Trebuie să fii mult mai atent la partea financiară, la cheltuieli, dar și la venituri. Luna Plină se petrece pe casa a 10-a, relația cu autoritățile, undeva cineva va fi nemulțumit. Vei lua personal tot ce zic șefii, iar șefii vor lua personal tot ce zici tu. Echilibru serviciu-casă te va da peste cap, nu știi să mai gestionezi. Detașează-te puțin, ia poziția de observator. Nu neglija familia chiar dacă lucrurile nu îți convin.

Taur/ Ascendent în Taur

Până pe 20 august dacă nu puneți pe roate ceva, ați pierdut o șansă. Oamenii ceilalți vă împing de la spate. Marte vă ajută, vă spirjină, orice întorsătură de situație vă ajută. V-ar prii să vă mai schimbați filosofia de viață. Care e credința voastră în viață, care e motivația din spatele acțiunilor voastre, la asta ar trebui să vă gândiți. Dacă vă puneți obiective doar ca să le aveți sau dacă vi le doriți cu adevărat. S-ar putea să luați decizia de a vă muta. Dacă aveți probleme cu restanțele sau vreți să schimbați școala, domeniul de studii, asta e o perioadă foarte bună.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Dacă acasă nu merg lucrurile, nu le proiectați la serviciu. Încercați să nu vă găsiți alinarea în muncă sau invers. Nu mergeți acasă cu problemele de la serviciu după voi. Vă faceți mult rău și vouă și celorlalți. Nu spuneți secretele voastre, nu vă implicați în discuții despre secrete, nu vorbiți despre secretele altora, fiți cât mai echilibrați și stați în banca voastră.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Luna Plină e în semnul vostru, lângă Pluto. Mulți veți ajunge în situații limită, veți afla vești dureroase. Mulți trebuie să vă asumați o responsabilitate mai mare, nu veți mai putea să fugiți de probleme de sănătate. Mulți riscați să intrați în situații foarte corupte. În zona ezoterică în schimb, puteți avea niște revelații uimitoare. Vi se arată: asta e în viața ta, e putred și trebuie să schimbi ceva. Nu vă puneți speranța în colegi sau în locul de muncă. E posibil să apară ceva care să dea tot programul peste cap.

Recomandări și previziuni generale:

O lună plină în Capricorn este rece, tranșantă, directă, fiind poziționată în conjuncție cu Pluto apar decizii bruște, radicale, se scoate la suprafață tot ce este putred. S-ar putea să se resimtă foarte mult pe piața muncii acest eveniment, apare restrângerea activității, pot fi tăieri de salarii. Totodată, vor fi niște decizii la nivel mondial care vor supăra, vor enerva pe mulți deoarece Capricornul vorbește și despre ierarhie, organizație.

Trebuie să înțelegem că noi nu evoluăm când ne e bine, evoluăm când sunt crize. Dacă se rupe ceva în jurul datei de 13 iulie, poate că era ceva stricat, mergeți înainte, tot răul spre bine. 

Pe 14 iulie avem un careu între Venus și Neptun. Dacă cunoașteți o persoană, fiți precauți deoarece acest  aspect este foarte înșelător, ne îndrăgostim de o iluzie, vrem să credem în povești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel