Depresia în astrologie. Ce anume din harta natală produce depresia?

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Încercăm să înțelegem mai multe despre astrologie și cum anume aspectele din harta noastră natală ne influențează viața. Iată mai jos de ce ar fi extrem de important ca un psiholog sau un psihiatru să colaboreze și cu un astrolog. Dacă am ști mai multe despre asta, viața noastră ar fi diferită. 

Depresia în astrologie se poate traduce prin anumite aspecte din harta natală, desigur acestea nu sunt neapărat obligatorii și diferă de la hartă la hartă. Cel mai bine ar fi să întrebi un specialist, sau să înveți singur ce aspecte ai în hartă pentru a reuși să înțelegi mai bine de ce ți se întâmplă anumite lucruri. 

Ce aspecte în astrologie produc depresia? Care este adevărata cauză a depresiei tale? Dacă un psiholog ar lucra alături de un astrolog, multe lucruri s-ar schimba în bine. Astrologul de KRSChannel a spus că sunt șanse mari ca oamenii care au o conjuncție Lună-Saturn în astrogramă să se confrunte cu depresia. Luna vorbește despre sentimentele, despre emoțiile noastre despre cum suntem noi pe interior. Saturn este profesorul dur, cunoscut și ca Marele Malefic.

Să ne imaginăm pe cineva care are Luna în Leu, asta înseamnă este extravagant, creativ, dorește extrem de multă atenție. Dacă Luna face o conjuncție cu Saturn, atunci atenția pe care o dorește această persoană ar putea întârzia să apară. 

Dacă respectivul nativ cu Lună în Leu în conjuncție cu Saturn dorește să ajungă actor/actriță la Hollywood, s-ar putea ca parcursul acestuia să nu fie prea ușor. Să fie respins de fiecare dacă când merge la castinguri, să zicem. Această formă de respingere va produce mai devreme sau mai târziu depresia, căci lui Saturn îi place să întârzie lucrurile. Să vadă multă muncă și multă seriozitate. 

Când Saturn este într-o conjuncție cu Luna, atunci se creează un blocaj în ceea ce tu îți dorești, în universul viselor și al fanteziilor tale. Nu e neapărat vina lui Saturn. El vorbește despre realitatea vieții, despre faptul că lucrurile s-ar putea să nu fie așa de ușoare precum ne dorim noi. Când îi vedem pe cei din jurul nostru obținând succesul, nu ne dăm seama prin ce au trecut ca să ajungă acolo. Este mult mai mult decât ceea ce vedem noi.

De multe ori, depresia se așterne atunci când nu primești ceea ce vrei: relația dorită, casătoria de succes. Și asta se întâmplă pentru că ai venit cu o proiecție asupra vieții tale, cât de mișto o să fie totul. Când ai acest tip de aspect, conjuncție Lună-Saturn, înseamnă că muncești pentru a-ți îndeplini visurile, dar nu muncești suficient. Saturn nu vrea să te oprești, vrea doar să fii serios.

Totodată, un aspect al Lunii cu Nodul Nord ar putea să creeze iiluzie sau o cădere psihică, aduce și tulburări bipolare. La fel și dacă există planete precum Marte sau Saturn sau Nodul Nord în casele de dinainte sau de după casa în care este poziționată Luna, deoarece se pune multă presiune pe Lună.  Marte aduce multă furie acelei persoane, furia poate duce la un nivel foarte mare de stres, foarte multă presiune, ajunge să creeze tulburări mintale 

Informațiile de mai sus au fost extrem de apreciate de comunitatea KRS Channel care a confirmat veridicitatea lor. O persoană care a comentat a spus că are Ascendentul în Berbec și Luna în casa a 11-a, iar Saturn face un aspect cu Luna. Asta l-a făcut să fie visător, să nu poată să înțeleagă ce anume îl duce spre eșec și de ce se găsește mereu „prăbușindu-se” atât de des. Postarea i-a adus lacrimi în ochi, căci aceasta era cauza pe care o căutase. Nu era o depresie de ordin clinic, neapărat.

Așa spune și o altă persoană marcată de o tristețe inexplicabilă din cauza faptului că Luna din harta sa face o conjuncție cu Pluto din Scorpion, dar și un careu cu Saturn în Pești. Faptul că a lucrat din greu și nu s-a mai speriat de ceea ce simțea, a făcut-o să fie mult mai productivă. 

sursă:YouTube, KRSchannel

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel