Destinații de vacanță pentru primăvară: unde poți călători în funcție de zodie?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Vrei să afli ce loc ți se potrivește în funcție de semnul zodiacal? Iată unde ai putea să mergi în sezonul cald!

Te regăsești în destinația aleasă?

Berbec - Machu Picchu, Peru

Berbecul este ambițios și nu dă înapoi de la călătoriile care implică mișcare. Acestui prim semn zodiacal aventuros i se potrivește de minune o destinație exotică, precum Machu Picchu. Berbecii ar fi încântați de acest oraș-templu incaș, care datează încă din secolul XV. În 1983, UNESCO a desemnat această destinație ca fiind o capodoperă a arhitecturii. Iar Berbecii nu vor stea prea mult prea gânduri, ci vor dori să exploreze fiecare colțișor.

Taur - Republica Dominicană

Cum descriem un nativ Taur? Acești nativi sunt firi liniștite și senzuale. Dar pot fi și ușor materialiști, așa că îi încântă sejurul de lux în Punta Cana, Republica Dominicană. De fapt, vor ca atunci când merg în vacanță să fie relaxați și să aibă parte de servicii de calitate. Nimic nu li potrivește mai bine decât o astfel de destinație, ideală pentru anotimpul cald. Dacă ești Taur, meriți o plajă întinsă, o mare albastră și shopping cât cuprinde!

Gemeni - Maroc

Nu știi cum să îți faci primăvara mai frumoasă? Cumpără un bilet de avion și mergi în Maroc, un loc superb, cunoscut și sub denumirea de "orașul albastru". Gemenii sociabili și curioși nu se vor plictisi de atmosfera locală, de gastronomie, de străduțele colorate și de toate culturile care se întrepătrund. Nimic nu o să-ți placă mai mult decât această destinație!

Rac - Santorini, Grecia

Ce escapadă să alegi pentru această primăvară? Ce ai spune de Santorini? O să ți se potrivească perfect! Temperaturile blânde și numărul mic de turiști în acest sezon le permite Racilor sensibili și familiști să petreacă timp de calitate pe această insulă grecească. Petrece timp la mare, la piscină sau plimbându-te pe străzile pline de culoare. Nu o să regreți.

Leu - Viena, Austria

Leii vor să fie în centrul atenției și să se bucure de orașe minunate, care le oferă tot confortul de care au nevoie. Preferă vacanțele cu multă acțiune, așa că pot vizita Viena. Deși este aglomerată, Leii se vor bucura de grandoarea cunoscutului oraș. Capitala Austriei are un aer cald și primitor, de care Leii abia așteaptă să profite. Fiecare plimbare este un prilej de relaxare.

Fecioară - Paris, Franța

Persoanele născute în zodia Fecioarei au nevoie de vacanțe atent organizate și plănuite. Parisul este plin de atracții turistice pe care le cunoaște toată lumea, așa că simetria acestui oraș va fi o delectare pentru acești nativi perfecționiști. Câteva lucruri de văzut? Palatul Versailles, catedrala Notre Damme sau castelele de pe Valea Loarei.

Balanță - Hawaii

Balanța este condusă de planeta iubirii, Venus, așa că pentru ea, fiecare vacanță ar trebui să fie ca o lună de miere. Acesta este ceea ce face din insula romantică havaiană Kauai o alegere atât de minunată pentru destinația de primăvară. Acest paradis tropical este încărcat cu stânci, cascade uimitoare și păduri tropicale luxuriante.

Scorpion - Africa de Sud

Ai nevoie de o destinație deosebită? Scorpionul este intens și are nevoie de o vacanță pe măsură în sezonul primăverii. Acești nativi vor fi încântați de experiențe memorabile, pe care le vor povești cu drag până și nepoților. Te poți bucura de un safari în Africa sau poți merge în Cape Town. Ce spui?

Săgetător - Vatican

Zodia expansivă a Săgetătorului este cea care are trecute călătoriile în fișa postului. Atracția acestui semn pentru spiritualitate există, așa că nativii Săgetător pot vizita statul-oraș Vatican, de care nu se vor plictisi. Cu ocazia unei astfel de vacanțe, Săgetătorul se poate bucura de măreția lumii divine.

Capricorn - Atena

Capricornilor așezați și calculați li se potrivește o destinație care să îi relaxeze. Să îi țină departe de muncă. Ce ai spune de Atena? Te poți bucura de zile leneșe, dar și de plimbări, care să includă vizitarea celor mai importante centre turistice din acest oraș vechi grecesc.

Vărsător - Sicilia

Vărsătorii sunt semne libere și exuberante, orientate spre comunitate. Dacă ești un nativ al acestei zodii, o să te îndrăgostești de Sicilia! Primăvara este o perioadă optimă pentru a vizită Sicilia, grație vremii temperate. Te poți relaxa petrecând timpul pe plajele siciliene sau în compania localnicilor care îți oferă preparate incredibile. Poți ajunge și la Muntele Etna, cel mai mare vulcan activ din Europa.

Pești - Bali, Indonezia

Peștii sunt visători și sensibili, așa că le trebuie destinații de vacanță cu locuri exotice, calde și romantice. În Bali, poți sta o zi întreagă la plajă sau de ce nu, doar să admiri marea. Bali este o insulă care te va încânta cu albastrul apei, cu vegetația de vis și cultură hinduistă. Dacă ești spiritual, poți să mergi în numeroasele temple din această zonă.

Vezi și: Obsesiile tale în funcție de zodie. Care este semnul atras de mistere și ce nativ ar cumpăra tot ce este luxos?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel