DEZLEGARE relaţională pentru nativii Fecioară, până pe 6 martie

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
DEZLEGARE relaţională pentru nativii Fecioară, până pe 6 martie (sursa foto: Aditya Saxena / Unsplash)
DEZLEGARE relaţională pentru nativii Fecioară, până pe 6 martie (sursa foto: Aditya Saxena / Unsplash)

Horoscop. Ce se întâmplă în viaţa relaţională a nativilor Fecioară sau cei cu ascendent în Fecioară? Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro vine cu toate detaliile:

"Există conceptul acesta, de dezlegare sau legare, de cununie.

Dacă putem să vorbim metaforic, cu Luna Nouă în casa a 7-a şi cu conjuncţia Soare-Jupiter, voi aveţi un soi de "dezlegare", mai ales pe parte relaţională. 

Săptămâna aceasta puteţi să acceptaţi că persoana de lângă voi e "dobitoacă" şi că aţi tras până nu a mai mers. Puteţi să acceptaţi că voi aţi fost conduşi cu mintea, că aţi stat acolo şi v-aţi sacrificat, aţi stat să fiţi victime.

Poate să fie o săptămână plină de revelaţii, să vă dezlegaţi voi, nu să aşteptaţi pe altcineva să vină să vă dezlege. Să vă daţi seama care este tiparul vostru relaţional, că singuri vă ţineţi pe loc, singuri vă chinuiţi, voi vă plângeţi.

O să vă întrebaţi: "Eu nu cumva fug de o chestie care nu îmi convine la mine?"

Tot acest marcaj în casa a 7-a de săptămâna aceasta e foarte bun de a vă elibera de o relaţie sau de a intra într-o relaţie care să vă ajute la alinare, la vindecare.

Bine ar fi să nu găsim oameni care să ne vindece, bine ar fi să ne vindecăm noi. Dar pentru că sunt şi momente din acestea în care nu putem să o facem singuri, vom căuta oameni.

Deci, este o săptămână în care ori vă dezlegaţi singuri, ori aşteptaţi pe cineva. Dar revelaţiile pe care le aveţi, să nu le treceţi cu vederea, că nu sunt de dragul de a fi. Sunt semnale clare de la Univers, din creierul vostru, din suflet, de unde vreţi voi. Sunt nişte semnale clare, concise, pe care voi o să le dizolvaţi. O să vă anesteziaţi ca să nu le simţiţi.

Vă invit să nu le lăsaţi acele semnale, să nu le trataţi cu superioritate, ci să le acceptaţi. Asta pentru cei care îşi doresc o relaţie mai sănătoasă. Pentru cei care doresc o relaţie mai sănătoasă, să ştiţi că Jupiter amplifică şi ce e bun, şi ce e rău. Şi Jupiter te lasă să rămâi acolo, să te chinui, să tragi de oameni, să încerci să schimbi oameni, să îi aduci înapoi.

Dacă eşti într-un moment în care accepţi şi ceea ce nu este bine, Jupiter zice "Ok, hai să facem puţin spaţiu, să creăm o bulă să te liniştim, apoi să vedem pe cine puteţi primi în acea bulă, astfel încât să fie mult mai bine".

Deci, aveţi grijă din punct de vedere relaţional.

În casa a 6-a vor intra Venus şi Marte. Va fi o perioadă interesantă din punct de vedere profesional", a spus Daniela Simulescu, despre cei din zodia Fecioară / cei cu ascendent în Fecioară.

Vezi AICI previziuni pentru celelalte zodii până pe 6 martie!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel