DEZVOLTARE personală pentru ACESTE zodii în 2022

astrosens Team | Dată: 03 ian, 17:32 | Categorie: Diverse
DEZVOLTARE personală pentru ACESTE zodii în 2022 (sursa foto: Jared Rice / Unsplash.com)
EXCLUSIV
DEZVOLTARE personală pentru ACESTE zodii în 2022 (sursa foto: Jared Rice / Unsplash.com)

Dezvoltarea personală va fi una dintre temele principale pentru patru dintre semnele zodiacului, în 2022:

BERBEC / cei cu ascendent în BERBEC

Vreau să îţi atrag atenţia că în anul 2022 trebuie să faci un pas înapoi, încă de la începutul anului. Jupiter se va afla în casa a 12-a pentru o perioadă. Te invit să îţi aminteşti ce s-a întâmplat între 14 mai şi 28 iulie, când Jupiter a fost în Peşti. Pentru că vei retrăi ce s-a întâmplat atunci, dar la un nivel amplificat.

E cazul să faci lumină în partea ascunsă, în temeri, în anxietăţi, în frica de a pierde, în frica de abandon, în toate fricile pe care le ai. Jupiter în casa a 12-a te face regizor, te face să stai în spate, să observi, să analizezi.

Cu Jupiter în casa a 12-a vorbim de probleme de sănătate care trebuie vindecate sau de probleme de sănătate ale celor dragi. Vă atrag atenţia că Jupiter, aici, poate amplifica. Dacă nu aţi avut timp sau nu v-a păsat de o problemă anume, simptomele se pot agrava sau croniciza. Jupiter în casa a 12-a îţi spune că trebuie să stai liniştit, să îţi dai seama ce vrei să faci cu viaţa ta. Jupiter va sta acolo până în mai. Faceţi un pas în spate şi uitaţi-vă la ce se întâmplă în viaţa voastră.

Mai vreau să precizez ceva: Jupiter în casa a 12-a vorbeşte mult de sănătatea mintală. Iar, pentru că o să avem pe 12 aprilie o conjuncţie care o să îi afecteze pe toţi, între Jupiter - Neptun în Peşti. Această conjuncţie îţi poate lua minţile sau te poate ajuta să te vindeci sau te poate împinge să renunţi, să arunci, să pierzi, să abandonezi ceea ce nu funcţionează în viaţa ta.

Cu Jupiter - Neptun în Peşti, în jurul datei de 12 aprilie, dacă tu refuzi să faci curăţenie, acest aspect amplifică tot ce este bun sau rău.

FECIOARĂ / cei cu ascendent în Fecioară

Configurația astrologică a anului 2022 te va obliga să nu mai exagerezi cu munca. Și să îți dai seama că viața personală are și ea nevoie de atenție și timp. Saturn, planeta maturității, va rămâne în casa a 6-a, casa muncii, pe tot parcursul anului. Lui Saturn nu îi plac exagerările, extremele, ci îi place doar ce este simplu și autentic. Dacă vei munci mai mult fără să ți se fi cerut, dacă vei exagera cu orele suplimentare, Saturn îți va atrage atenția că nu vei obține nimic în plus față de ceilalți. Doar că tu ai frici puternic înrădăcinate, te simți nevrednic, crezi că nu meriți nimic fără eforturi supraomenești. Autoflagelarea îți va aduce neajunsuri în plus.

Jupiter se va afla în casa a 7-a, a relațiilor, în perioadele 1 ianuarie - 11 mai și 28 octombrie - 21 decembrie. Deci va fi timp suficient să o lași mai moale cu munca și să fii dispus să cunoști oameni noi. În preajma zilei de 12 aprilie, Jupiter va face o conjuncție cu Neptun. Acest aspect este ca o avertizare astrală. Atunci când îți vei alege un partener, fă tot posibilul să nu te lași păcălit, să nu ai ochelari de cal. Adică să nu te îndrăgostești de o persoană cu probleme afective serioase sau dependențe greu de vindecat.

Cei care sunt într-o relație funcțională de ceva timp vor decide să o oficializeze. Relațiile dureroase vor avea două posibilități: vindecarea sau ruperea. Partenerii își mai pot da o șansă sau își vor da seama că statutul de victimă nu le mai aduce multe avantaje. În orice caz, așteptările ca partenerul să se schimbe vor fi falimentare din start.

Astrele vor fi favorabile celor care doresc să își deschidă o afacere, să înceapă monetizarea unei pasiuni sau celor care vor să își renegocieze unele condiții financiare, ori la serviciu, ori în cazul unui partaj. Mai ales între 11 mai - 28 octombrie.

 

BALANŢĂ / cei cu ascendent în BALANŢĂ

Cuvântul pe care îl vei auzi cel mai des în 2022 va fi “responsabilitate”. Vei fi responsabil de bunăstarea unui părinte, de viața unui copil, sau pentru fericirea ta personală. Saturn se va afla pe tot parcului anului în casa a 5-a, cea a iubirii, a copiilor, a exprimării de sine și a creativității. Îți vei da seama că validarea mult așteptată din partea persoanelor apropiate nu va mai fi ca altădată. Saturn va opozita casa a 11-a, cea a anturajului. Dintr-o dată, prietenii și cunoștințele nu vor mai fi atât de prezente în viața ta. Dar nu pentru că nu te iubesc sau nu te apreciază, ci pentru că Saturn te obligă să te confrunți cu propria nefericire, nu să fugi de ea.

Venus, guvernatorul tău, va fi retrogradă până pe 30 ianuarie, dar efectele retrogradării se vor întinde până pe 6 martie. Cu alte cuvinte, în primele trei luni ale anului 2022, vei fi obligat să înveți să pui limite între viața personală și cea profesională. Să decizi până unde pot interveni rudele în viața ta, dar și câtă putere le oferi colegilor sau șefilor. Și da, îți este frică să iei o hotărâre. Dar în 2022 nu vei mai putea juca rolul omul neutru. Trebuie să decizi cine mai rămâne în viața ta și cine nu.

Între 1 ianuarie - 11 mai și 28 octombrie-21 decembrie, Jupiter va tranzita casa a 6-a, a muncii și a stilului de viață. Acest tranzit este menit ori să crească exagerat volumul de muncă, ori să te ajute să schimbi locul sau chiar domeniul. În orice caz, vei fi destul de harnic. Sănătatea va avea de suferit dacă nu îți schimbi obiceiurile. Cei care se știu cu probleme cronice pot găsi în 2022 specialiști care să îi ajute să își mai aline suferințele.

Dar ce este cel mai important este tranzitul lui Jupiter, între 11-28 octombrie, în casa relațiilor și a parteneriatelor. O perioadă nemaipomenită pentru a-ți cunoaște partenerul mult visat, pentru a te căsători sau pentru a găsi curajul să ieși dintr-o relație disfuncțională/ să divorțezi. Marte, guvernatorul relațiilor, va fi retrograd între 30 octombrie - 12 ianuarie 2023. Deci vrei nu vrei, finalul anului 2022 te va confrunta cu problemele afective de care ai tot fugit.

 

PEŞTI / cei cu ascendent în PEŞTI

Dacă ar fi să alegem un cuvânt cheie al următorului an, acela ar fi inconștiența. Jupiter se va întâlni cu Neptun pe 12 aprilie, conjuncție care se petrece odată la 13 ani. Atât Jupiter, cât și Neptun sunt considerați guvernatorii tăi. Alăturarea lor te poate ajuta să visezi departe, să îndrăznești mai mult, să treci cu ușurință peste tendințele de autosabotaj sau peste cele de sacrificiu total. Este adevărat că Jupiter-Neptun ne vorbește despre dizolvarea individualității, dar în ceea ce te privește nu este cazul. Poate vei reuși să te scuturi de hainele de victimă, despre care credeai că îți vin bine.

Tot anul 2022 poate fi ca o mare revelație. De aceea, cei care au probleme de sănătate sau vicii, pot conștientiza pericolul sau pot pierde controlul. Și totul pleacă de la alinarea sufletului. Ori apelezi la un specialist, ori alegi să urmezi o cale spirituală. Din fericire, Saturn se va afla, pe tot parcursul anului în zona sănătății. Și te va obliga să capeți o disciplină în programul de somn și odihnă. Instrumentele lui nu sunt neapărat cele mai simpatice, dar se dovedesc cele mai eficiente.

Din punct de vedere profesional, s-ar putea să îți dai seama că ești într-un loc bun, dar care nu îți asigură o cale, un sens. Inițial vei încerca să te păcălești, dar cu timpul vei accepta că pentru a le avea pe toate, este nevoie de compromis. În perioada 11 mai-28 octombrie, Jupiter se va muta în zona banilor și îți va da încrederea necesară să ceri o mărire de salariu, un bonus sau chiar să obții finanțărea pentru propria propria afacere.

Anul 2022 poate veni cu extinderea familiei, cu o casă mai mare, cu puterea de a te reîndrăgosti sau cu acceptarea faptului că nu îți poți schimba partenerul. Romantismul și creativitatea vor fi la cote uimitoare. Mulți dintre voi se pot apuca de o pasiune artistică sau unele tehnici prin care să își gestioneze emoțiile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play