DOI nativi din zodiacul chinezesc au parte de un an prosper

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
Pixabay.com
Pixabay.com

Noul An Chinezesc a început, iar energia Dragonului de Lemn va începe să-și facă simțită amprenta. Iată care sunt nativii norocoși în acest an!

În data de 10 februarie a început Anul Nou Chinezesc, care marchează tranziția de la energia Iepurelui de Apă la cea a Dragonului de Lemn.

Dragonul ne îndeamnă să ne eliberăm imaginația și să visăm mai măreț decât am făcut-o până acum. În mitologia chineză, Dragonul este simbolul puterii supreme, al norocului și al succesului, o creatură mistică ce aduce schimbare și expansiune.

Anul Dragonului de Lemn reprezintă un eveniment astrologic rar și de bun augur, ce se întâmplă o dată la 60 de ani. Această perioadă este asociată cu schimbări profunde, transformare și inovație, deoarece influența puternică și vizionară a Dragonului de Lemn aduce noi oportunități și deschide noi orizonturi lumii.

Iată nativii care vor avea un an plin cu oportunități!

Predicțiile numerologice ale lunii februarie. Previziuni și zilele norocoase pentru TOATE cifrele

Iepure (1951, 1963, 1975,1987,1999, 2011)

În 2024, vei fi căutătorul succesului în toate domeniile vieții tale. În acest An al Dragonului de Lemn, există posibilitatea să găsești remedii pentru diverse afecțiuni. Pentru cei care au avut un an dificil în 2023, este important să țină cont că schimbarea norocului va fi treptată la început, dar vor observa o transformare semnificativă în cea de-a doua jumătate a anului. Este un moment propice pentru auto-dezvoltare și pentru a dobândi noi abilități, care pot aduce beneficii carierei tale. Obține venituri într-un mod pragmatic. Muncește din greu și vei culege roadele. Dacă ești într-o relație, ar putea fi momentul ideal să iei în considerare aspecte precum căsătoria și copiii, în funcție de planurile de viață pe care le ai cu partenerul.

Tigru (1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

Vei primi sprijin și încurajare din toate părțile. Dacă simți că te-ai rătăcit, ar fi bine să te întorci la rugăciune pentru ghidare. De asemenea, apar oportunități de călătorie și posibilitatea de a atrage clienți internaționali pentru afacerea ta. Se pot ivi numeroase oferte din diverse țări. La locul de muncă, ai șansa să te evidențiezi, însă ar putea stârni și invidia altora. Dacă te-ai născut în prima parte a anului, este mai probabil să întâlnești dragostea în cea de-a doua jumătate a anului. Dacă te-ai născut în cea de-a doua parte a anului, ai șanse mai mari în plan romantic la începutul anului.

Citește în continuare Horoscop chinezesc FEBRUARIE 2024. Previziuni pentru toate semnele din zodiac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel