DOUĂ zodii favorizate în DRAGOSTE, în luna martie

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
DOUĂ zodii favorizate în DRAGOSTE, în luna martie (sursa foto: Scott Broome / Unsplash)
EXCLUSIV
DOUĂ zodii favorizate în DRAGOSTE, în luna martie (sursa foto: Scott Broome / Unsplash)

Horoscop MARTIE 2022. Două dintre semnele zodiacului vor fi avantajate în viaţa amoroasă. Aflăm detalii de la astrologul Daniela Simulescu, redactor-şef Astrosens.ro:

Horoscop martie 2022 Fecioară / cei cu ascendent în Fecioară

Deja când mă uit la tranzitele voastre, zâmbesc. Da! În martie, munca, sectorul preferat de voi, e foarte bine aspectat şi apoi şi partea relaţională.

Acum, vor fi Fecioare singure, care nu vor să intre într-o relaţie sau care vor intra într-o relaţie. Cert e că este de muncă şi în zona profesională, şi în zona relaţională. Şi este luna aceea în care să nu aşteptaţi de la alţii şi să nu depindeţi de alţii. Totul depinde de voi, de răbdarea pe care o aveţi.

Să ne gândim puţin la relaţie. Nu ar strica să încercaţi să citiţi, să vă daţi seama de ce nu au funcţionat nişte relaţii în viaţa voastră, dar nu doar cognitiv. Aveţi nevoie de un întreg proces transformaţional, în care să vă daţi seama de unele lucruri. Încercaţi să nu mai puneţi asupra voastră presiunea. De fapt, când vă plângeţi spunând că nu găsiţi pe cineva, tot în voi nu aveţi încredere, tot cu voi aveţi o problemă. Oferiţi-vă mai multă compasiune.

Iar pentru cei care sunt deja într-o relaţie, este luna în care vă puteţi decide să oficializaţi relaţia, să treceţi la un nou nivel sau este o lună bună pentru iertare, pentru împăcare. Toate aspectele lunii vă duc în zona aceasta de "să iertăm, să trecem peste, să evoluăm, să vedem ce putem face de acum încolo".

În martie există aspecte care predispun la a cunoaşte mai multe persoane dintr-o dată. Citeşte mai departe horoscopul lunii martie 2022 pentru Fecioară / cei cu ascendent în Fecioară

Horoscop martie 2022 Scorpion / cei cu ascendent în Scorpion

În luna martie putem vorbi despre copii, despre sarcină, despre a găsi tratamente, să luaţi decizii. Adoptaţi, nu adoptaţi, încercaţi sau nu un tratament, vorbii cu partenerul/a să mergeţi la doctor să analizaţi sau mai vreţi încă un copil sau aveţi de făcut ceva pentru copilul pe care îl aveţi. Cu cât copiii vor fi mai fericiţi în luna martie, cu atât veţi fi şi voi mai fericiţi.

Pentru cei care sunt singuri, e o lună bună de romantism, de afecţiune, de ataşament. Dar să ştiţi un lucru: e o lună foarte bună din punct de vedere financiară pentru că atunci când vorbim de casa a 5-a, are multe implicaţii legate de bani şi poate aveţi o idee de o investiţie, poate vreţi să vă extindeţi afacerea pe care o aveţi sau poate alegeţi să riscaţi şi să mai angajaţi un om sau aloci un rol cuiva să vezi ce îţi aduce companiei. 

Vă atrag atenţia cu Venus şi Marte, care se vor apropia de Saturn. Relaţiile cu familia nu vor fi cele mai strălucite, mai ales cu părinţii, cu rudele, pentru că ori membrii familiei devin nevoiaşi şi va trebui să vă implicaţi sau pur şi simplu vă daţi seama că undeva sunt limitaţi şi nu mai puteţi trece peste acele limite pentru că nu se vor schimba oamenii indiferent ce aţi face sau oricât de mult v-aţi chinui. Citeşte mai departe horoscopul lunii martie 2022 pentru Scorpion / cei cu ascendent în Scorpion

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel