Doza de râs și romantism pentru weekend: comedii romantice pe care trebuie musai să le vezi!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
freepik.com
freepik.com

Iată o listă din care te poți inspira pentru primul weekend din martie.

Vrei să petreci un weekend relaxat alături de partener? Îți punem la dispoziție o listă de comedii din care să îți alegi preferatul!

„10 Things I Hate About You" (1999) - Aceasta este o adaptare modernă a piesei "The Taming of the Shrew" de William Shakespeare. O comedie romantică, ce îi are în rolurile principale pe Heath Ledger și Julia Stiles, doi actori extrem de talentați.

„Crazy, Stupid, Love" (2011) - O comedie romantică plină de umor, despre inimi frânte, cu o distribuție impresionantă, care include nume precum Steve Carell, Ryan Gosling și Emma Stone.

„The Proposal" (2009) - Sandra Bullock și Ryan Reynolds joacă într-o comedie romantică plină de umor și momente dulci.

"Hitch" (2005) - Will Smith îl interpretează pe un consultant în relații care se găsește într-o situație dificilă când se îndrăgostește de o femeie, interpretată de celebra Eva Mendes.

"Notting Hill" (1999) - O poveste clasică despre dragoste între un proprietar de librărie din Londra (Hugh Grant) și o celebritate de la Hollywood (Julia Roberts).

ZECE filme remarcabile despre drumul către SUCCES

"How to Lose a Guy in 10 Days" (2003) - Kate Hudson și Matthew McConaughey ne oferă o comedie romantică plină de umor în această poveste despre un jurnalist care încearcă să scrie un articol despre cum să își piardă partenerul în 10 zile.

"The Holiday" (2006) - Două femei (interpretate de Cameron Diaz și Kate Winslet) schimbă locuințele pentru vacanță și își găsesc, în cele din urmă, dragostea, în timp ce se confruntă cu problemele lor personale.

"About Time" (2013) - O comedie romantică ce are elemente de călătorie în timp, care urmărește povestea unui tânăr (interpretat de Domhnall Gleeson). Acesta descoperă că poate călători înapoi în timp și își folosește acest dar pentru a-și găsi dragostea adevărată.

"When Harry Met Sally..." (1989) - O poveste clasică despre prietenie și dragoste, care urmărește relația tumultuoasă dintre Harry (Billy Crystal) și Sally (Meg Ryan) pe parcursul mai multor ani.

"Love, Actually" (2003) - O comedie romantică plină de povestiri interconectate despre dragoste și relații, în timpul sărbătorilor de Crăciun. Vei găsi nume precum Hugh Grant, Emma Thompson, și Keira Knightley.

Aceste filme ar trebui să-ți ofere o doză sănătoasă de râs și romantism pentru weekend.

Vezi si: CINCI filme cu povești remarcabile și motivaționale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel