Dr. Vlad Ciurea despre puterea MIRACULOASĂ a RUGĂCIUNII. „Minunile există, trebuie doar să credem”

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Wellness
sursă foto: pexels.com
sursă foto: pexels.com

Ce efecte are rugăciunea asupra creierului uman din perspectiva neurochirurgului Vlad Ciurea. Este rugăciunea colectivă mai puternică? Ne ajută faptul că gândim pozitiv? Aflați mai jos. 

Dr. Alexandru Vlad Ciurea ne recomandă aici să ne organizăm comenzile pe care i le trimitem creierului într-un mod cât mai pozitiv, deoarece acesta nu face decât să ne urmeze. Gândirea pozitivă nu presupune doar un zâmbet, din perspectiva acestuia, ci să gândim în toate pozitiv, să avem gânduri bune către toți cei dragi și să ajutăm de fiecare dată. 

Această bijuterie pe care a dat-o Dumnezeu, creierul uman”, spune Dr. Ciurea, este absolut uimitoare și îi putem da și mai multă putere prin intermediul rugăciunii. Dr. Ciurea se oferă pe sine ca exemplu cu privire la puterea miraculoasă a rugăciunii, spunând că a fost pe punctul de a renunța la o operație pe care i-a fost greu să o facă, dar rugăciunea l-a întărit. Totodată, atunci când operațiile sale se încheie cu succes el nu mulțumește doar echipei, ci și Lui Dumnezeu, fără de care nu ar fi fost niciun miracol posibil. 

Neurochirurgul oferă și un citat vechi în care un medic spunea că el doar „bandajează”, însă „Dumnezeu vindecă”. 

În același timp, în interviul pe care îl oferă cu ocazia sărbătorilor de Paști, Dr. Ciurea subliniază legătura dintre Medicină și Teologie și spune că există studii în acest domeniu nou, mai precis, neuroteologia. Oamenilor care au o relație specială cu Dumnezeu, cu biserica, cu religia, li se activează anumiți centri din creier. 

Revenind la rugăciune, celebrul medic spune că energia acesteia este mult amplificată atunci când vine vorba de o rugăciune colectivă, că un grup de oameni poate să facă minuni de-a dreptul și că există experimente științifice dovedite în acest sens. 

Se poate vedea relația specială pe care medicul o are cu divinitatea atunci când afirmă că prima minune a lui Dumezeu pe care o vedem cu toții, în special medicii care o asistă, este nașterea unui copil. În clipa aceea toată lumea se bucură în jurul lui nou-născut. Acesta emană o lumină. 

Așadar, știința și rugăciunea sunt total împreună, nu facem nimic fără Dumnezeu care ne ocrotește mereu, iar minunile există peste tot, trebuie doar să credem cu tot sufletul nostru în ele. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel