Dragostea plutește în aer pe 2 martie! Cea mai romantică zi a anului 2023!

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Află ce poți face pe 2 Martie! Iată că astrele ne pregătesc un mărțișor special!

Da, doamnelor și domnilor! Ați citit bine. Pe 2 martie avem cea mai romantică zi a anului 2023! Bine, voi îi puteți spune cea mai iubibilă/drăgăstoasă/aventuroasă zi!

Venus se întâlnește cu Jupiter în semnul Berbecului! Micul și Marele Benefic își dau întâlnire pe tărâmul pasiunii!

Venus(Micul Benefic) este planeta iubirii, frumuseții, plăcerii și banilor. O reprezintă pe Afrodita. Poziția acestei planete în harta noastră natală arată plăcerea, modul în care ne exprimăm afecțiunea, de cine suntem atrași, dar și feminitatea. Pe lângă faptul că ne oferă indicii despre obiceiurile noastre legate de cheltuieli și despre ce fel de estetică ne atrage, Venus ne arată în ce fel de relații prosperăm și ce ne stârnește plăcerea. Practic, poziția lui Venus ne arată ce ne face fericiți în dragoste.

Jupiter/Zeus este cel care oferă oportunități, șanse, câștiguri, vine cu abundență. În mitologie el era cel care făcea legile, dar tot el le încălca. Din punct de vedere astronomic, Jupiter este a cincea planetă de la Soare și cea mai mare din Sistemul Solar. 

Caracteristicile acestei planete sunt: abundența, încrederea, expansiunea, dreptatea, optimismul, înțelepciunea, filosofia, credința.

Jupiter mai stă în Berbec până pe 16 mai. Ne aduce încredere, inițiativă. Avem câteva luni la dispoziție să începem ceva, să ne creăm o altă existență, o altă viață. E ca primul pas al copilului, e ca primul strigăt atunci când se naște și își umple prima dată plămânii cu aer.

Jupiter în Berbec vine și zice chiar așa, „naște-te, vino pe lume, nu mai sta” Avem un impuls extraordinar, să ne ducem, să cucerim, să obținem ceea ce ne dorim.

Venus își va începe tranzitul în Berbec pe 20 februarie. Vom fi direcți și cinstiți, și ne vom dori același lucru în schimb (deși dacă un partener pare prea disponibil, ne putem plictisi pentru că nu ne pierdem niciodată apetitul pentru fiorul vânătorii). Vom fi atrași de oameni datorită atitudinii lor încrezătoare și sincere, precum și a atracției lor sexuale aprinse. Dacă te plac, vei şti clar!

Vom tânji la relații pasionale și energice. O mulțime de aventuri spontane, mereu în căutare de fiori și sex la fel de electrizant. Ne va plăcea să ne distrăm și vom fi destul de jucăuși în intimitate - sau chiar atunci când vom flirta. De asemenea, vom avea un ego imens. Vom dori să simțim că am învins competiția pentru afecțiunea celuilalt. O victorie majoră pentru noi.

Venus în Berbec ne va face să fim foarte competitivi, să vrem mereu să fim cu numărul 1, să fim atrași de aceia care ne par a fi câștigătorii, dintr-o dată simțim o atracție puternică pentru bărbații „macho” și femeile „fatale”. Pericolul este că ne vom lăsa atrași imediat în relații, în aventuri de-o noapte pentru că energia lui Venus va produce acea dorință arzătoare, acea nevoie de pasiune. 

Vom fi impulsivi și vom sări din floare în floare pe de o parte, iar pe de altă parte, în relațiile pe care le avem sau pe care ni le vom face va apărea deodată nevoia de a face tot felul de activități fizice împreună: drumeții, sporturi extreme, tot felul de călătorii în locuri în care nici prin cap nu ne-ar fi trecut că vom ajunge. 

Și ce se întâmplă când Venus face conjuncție cu Jupiter?

Venus este amplificată de Jupiter!

Avem parte de romantism la cote uimitoare, ne vom uita la filme de dragoste. Vom avea această capacitate fantastică de a transpune emoțiile noastre într-un mod înflăcărat și plin de entuziasm!

Putem folosi acest aspect în mod conștient în rutina noastră. Un gest deosebit, un cadou, o cină romantică, momente de răsfăț pentru propria persoană. Conjuncția dintre Micul și Marele Benefic poate predispune și la autoindulgență și cheltuieli exagerate, așa că aveți și puțină grijă.

Cei singuri pot începe o relație. Va fi una de poveste, cu mult romantism și emoții puternice. Poți decide să treci la următorul nivel alături de partener. Îți poți ierta partenerul dacă ți-a greșit cu ceva. Sau poți fi iertat. Poți petrece o zi făcând ce îți place ție cel mai mult. 

Citește și Horoscop dragoste 2023. Vești nemaipomenite pentru Berbec, Scorpion, Fecioară și Capricorn

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel