"Dragostea trece prin stomac" în februarie pentru aceste PATRU zodii

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
"Dragostea trece prin stomac" în februarie pentru aceste PATRU zodii (sursa foto: Priscilla Du Preez / Unsplash)
EXCLUSIV
"Dragostea trece prin stomac" în februarie pentru aceste PATRU zodii (sursa foto: Priscilla Du Preez / Unsplash)

Cu Venus şi Marte în Capricorn până la începutul lunii martie, dragostea şi pasiunea ar putea prinde o faţetă mult mai practică pentru unele dintre semnele zodiacului, care vor realiza că, într-adevăr, "dragostea trece prin stomac". Astrologul şi redactorul-şef Astrosens.ro, Daniela SImulescu explică ce înseamnă aceste aspecte pentru patru zodii:

Gemeni / ascendent în Gemeni

Marte va tranzita casa a 8-a. Voi veţi fi cei care iau decizii financiare dure în cadrul familiei, la modul "Da, acum plătim o rată, dar de acum plătim două. O să vă supere această decizie, dar o să vedeţi că e înspre binele nostru". 

Cu Marte în casa a 8-a vor apărea discuţii legate de "Eu plătesc întreţinerea, voi ce plătiţi? Hai să negociem". Dacă până acum nu aţi avut curaj să faceţi asta, dintr-o dată Marte în Capricorn zice "asta este situaţia, eu de acum încolo nu mai pot". Sau vă loviţi de parteneri sau de oameni din familie care spun acest lucru.

Este o perioadă bună pentru business cu Marte în casa a 8-a, pentru cei care au investiţii, pentru cei care fonduri. Sau vă gândiţi că aveţi nişte bani şi nu aţi vrea să îi lăsaţi să zacă într-un cont, ci să îi puneţi la muncă şi veţi găsi soluţii în acest sens. Dar, cu Marte în casa a 8-a, vedeţi că lucrurile trebuie făcute într-un mod foarte strategic. Nu pe faţă, nu agresiv, nu activ, ci trebuie să staţi undeva, în locuşorul vostru şi să vă faceţi toate lucrurile. Adică nu trebuie să fiţi foarte vizibili.

 

Rac / Ascendent în Rac

Venus tranzitează casa a 7-a. Puteţi întâlni un partener serios, puteţi îmbunătăţi relaţia în care vă aflaţi, dar cu Venus în tranzit prin casa a 7-a, puteţi întâlni oameni noi prin călătorii, prin job. Nu neapărat parteneri amoroşi, dar oameni cu care să vă petreceţi timp, cu care să vă placă să ieşiţi la un film, la un restaurant, să vă distraţi, să vă bucuraţi de viaţă.

O să întâlniţi şi persoane corecte, nu foarte sufletiste, nu foarte săritoare, dar în momentul în care aveţi nevoie, chiar să se implice acolo pentru voi. Şi pentru cei care sunt singuri Venus în Capricorn chiar îi poate ajuta să cunoască tot felul de parteneri.

De asemenea, Marte trece prin casa a 7-a, unde se va întâlni cu Venus retrogradă, unde se va întâlni şi cu Pluto. Ce înseamnă acest lucru? Că vor apărea scandaluri în cupluri, dispute, conflicte, multă tensiune, multă presiune ori din partea voastră, ori din partea partenerului.

Undeva se ia o decizie care, pe moment, poate să nu pară semnificativă, dar care să aibă multe implicaţii în spate şi nu o să vă convină. Sau o să vi se pară că oamenii apropiați sunt prea răutăcioşi cu voi, sunt prea agresivi, prea intransigenţi, vor prea multe de la voi. Sunteţi tot timpul într-un hei-rup să mulţumiţi pe toată lumea.

De ce vă va provoca Marte pe acest plan? Voi sunteţi obişnuiţi să mai îndulciţi oamenii, să mai îndulciţi situaţiile. Cu Marte în casa a 7-a nu o să puteţi. Acum veţi observa următoarea situație: "dom'le, pot să stau şi cu omul ăsta, pot să stau şi în starea de conflict, pot să stau şi în starea de haos". Bine, nu prea mult - acum, cât e Marte în casa a 7-a.

Se pot rupe relaţii, se pot relua relaţii, pot apărea chestiuni legale. Unele vă mulţumesc, altele nu vă mulţumesc. Chiar dacă aţi făcut toate lucrurile corect, nu vă aşteptaţi ca totul să fie aşa cum v-aţi fi aşteptat. Chiar dacă se ia o decizie pe placul vostru, tot vor fi nişte implicaţii mai neplăcute acolo. Aveţi grijă cu cine vă asociaţi cu Marte în casa a 7-a, că s-ar putea să apară persoane cu care nu vă veţi înţelege şi care vor fi destul de provocatoare pentru voi.

 

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Venus va tranzita până în martie casa a 5-a, a exprimării de sine, a iubirii, a copiilor, a pasiunilor, a hobby-urilor, a fericirii. Mulţi veţi începe să vă doriţi copii, vă veţi documenta. Orice interacţiune cu copiii până în martie, pe voi vă ajută enorm. Fie că sunt copiii voştri sau copiii altora.

Cu Venus în casa a 5-a deveniţi romantici, aveţi nevoie de afecţiune, de tot felul de gesturi, de declaraţii, de cuvinte. Le puteţi face voi sau le puteţi primi.

Venus în casa a 5-a vorbeşte puţin şi de pasiune, trebuie să vă lăsaţi să fiţi mai pasionali. Nu aveţi nimic de pierdut cu Venus în casa a 5-a, trebuie doar să ştiţi că atunci când Venus retrogradează între 19 decembrie 2021 şi 21 ianuarie 2022, să evitaţi relaţiile bazate doar pentru sex. Din frica de apropiere, poate aveţi un ataşament evitant, să nu vă băgaţi în anumite situaţii. Căutaţi relaţii tot cu emoţii în perioada următoare.

 

Scorpion / Ascendent în Scorpion

În primă fază, să nu uităm că Venus este guvernatorul casei a șaptea pentru voi. Și va tranzita casa a 3-a, a comunicării.

Discuţia cu partenerul... vă veţi descoperi partenerul cum nu v-aţi gândit niciodată.

S-ar putea să vă întâlniţi făcând un drum, mergând la evenimente. Dar, atenţie! Trebuie să vorbiţi cu aceste persoane, să discutaţi pentru că Venus tranzitează casa a 3-a şi vă dă darul vorbirii. Ca voi, nu o să mai vorbească nimeni, să ştiţi! Cu Venus, îi cuceriţi! Aveţi şi replici, sunteţi spumoşi, sunteţi cei mai buni la capitolul comunicare, mai ales până în martie la anul.

Iar, dacă sunteţi într-o relaţie, Venus în Capricorn zice 'hai să construiesc cu partenerul pe ceea ce avem deja, să vorbesc cu el, să nu ne facem promisiuni, ci să ne arătăm ce putem face împreună'. Discuţia cu partenerul va deveni mult mai serioasă.

Iar pentru cei care vor să îşi schimbe discursul, modul de a dezbate, să studieze limbi străine, tutoriale, e o perioadă uimitoare cu Venus în tranzit în casa a 3-a.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel