Duo-ul Marte-Jupiter schimbă viața tuturor celor douăsprezece zodii!

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni. Marte și Jupiter ne pot face viața mai bună!

Uitându-mă pe tranzitelor următorilor zeci de ani, mi-am dat seama că vremurile de acum le vom mai trăi abia în 2047. Peste 25 de ani, vă dați seama? Mă refer la tranzitele în același timp ale lui Marte și Jupiter în Berbec. Este ca și cum universul vrea să ne dea un semnal că este cazul să folosim perioada actuală. Marte mai stă în Berbec până pe 5 iulie, iar Jupiter până pe 28 octombrie(după care va reveni în 2023). 

Cert este că întâlnirea celor doi aștri este rarisimă, specială și că trebuie să profităm din plin. Printre cititorii acestui articol se află cu siguranță și câțiva care au nevoie de un imbold. Iar conjuncția Marte-Jupiter nu poate decât să îi împingă de la spate. 

Cu alte cuvinte, dacă în ultima perioadă ți-a lipsit curajul, nu ai avut inițiativă și ai descoperit că te-ai cam blazat, ai face bine să nu lenevești până pe 5 iulie. Trezește-te! 

Marte este energie, pasiune, iar Berbecul se aruncă, vrea să deschidă drumuri. Marte în Berbec nu așteaptă, se duce și ia sau nu se lasă până nu obține ce vrea. 

Când Jupiter tranzitează Berbecul, aduce încredere, inițiativă. Avem câteva zile la dispoziție să începem ceva, să ne creăm o altă existență, o altă viață.

Când îl pui pe Marte lângă Jupiter în primul semn al zodiacului, inițial vom simți nevoia de a fi mai independenți, liberi, de a ne manifesta așa cum ne dorim. În ciuda celor din jur. Sau ne vom trezi din unele situații toxice de care am tras prea mulți ani. 

Vă dați seama că totul va porni de la furia înmagazinată și neexprimată deloc. Dacă o vom ține în continuare în noi, vom exploda. O să ne sară țandăra imediat, o să ne inflamăm. Nu mai este cazul să menajezi pe nimeni(nici măcar pe tine). 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pentru tine Jupiter va fi ca o gură de aer proaspăt. Distrați-vă, bucurați-vă, vara asta vine cu o mulțime de ocazii, întindeți mâinile și prindeți-le! La voi Marte aduce, desigur, mai multă furie decât de obicei. Cum puteți folosi această furie? Apucați-vă de sport, este cel mai bun moment pentru a fi mai competitivi și mai dornici să vă depășiți limitele. Încărcați-vă programul până pe 5 iulie și plimbați-vă. Începeți lucruri, testați, experimentați! Dacă nu sunteți dornici să faceți nimic, veți fi destul de frustrați.

Taur/ Ascendent în Taur

Curățenie și la propriu, și la figurat! Cuvintele cheie sunt: vindecare, eliberare, revelații, iar ele vin  trâns legate de tot ce înseamnă toxic. Orice pierdere pentru voi este, de fapt, un foarte mare câștig, șansa unei noi vieți. O să vă plângeți, o să aveți coșmaruri. Aveți mare grijă de sănătatea voastră, în primul rând, dar și de sănătatea celor dragi. Tot răul spre bine!

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Aveți curaj, încredere în viitorul apropiat, participați la evenimente. Vin tot felul de oameni noi în viața voastră, vi se lărgește cercul de prieteni. În viitorul apropiat aveți puterea să luați decizii, sunteți siguri pe voi, mergeți cu tot curajul înainte. Cei care au rezistență la schimbare vor trece prin tot felul de stări tocmai pentru a renunța la rigiditate. 

Rac/ Ascendent în Rac

Vine momentul în care trebuie să vă gândiți la statutul vostru profesional. S-ar putea să vi se pară că aveți prea multe de făcut. Pot apărea oportunități, dar atenție să nu vă grăbiți, lucrurile se vor întâmpla când le va fi rândul. Unele situații de la serviciu vor fi stresante, dar altfel cum credeți că ați trece la următorul pas?

Leu/ Ascendent în Leu

Călătoriți, studiați, învățați. Vă puteți muta într-o altă țară. Alăturarea Marte-Jupiter vă poate ajuta să înțelegeți și alte religii, culturi, zone ale spiritualității. Este nevoie de idealuri noi, obiective diferite față de cele pe care le aveți anul trecut. Filosofia de viață vă va fi testată. Veți descoperi unele limite, dar nu este cazul să disperați. Acum le puteți depăși!

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Veți avea puterea să treceți peste un doliu la propriu sau la figurat. E  un moment bun de descoperire, de vindecare, dar și de comunicare. S-ar putea să apară ceva ravagii în veniturile comune ale familiei. Lipsa controlului și neputința vă vor scoate din sărite, dar veți învăța o mulțime de lecții în acest sens. Mai ușor cu activitățile care necesită asumarea unor riscuri. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Puteți să vă întâlniți partenerul ideal, să luați decizia de a vă căsători, să divorțați, puteți prinde curajul de a lăsa complet în spate ce zice lumea și să vă eliberați de o relație toxică. Folosiți-l pe Marte în Berbec pentru a avea curajul de a vă face curat în ce anume nu merge în relațiile voastre. Valabil și pentru parteneriatele profesionale. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Nu veți avea timp pentru nimic. Nu doar că apar multe lucruri de făcut, ci voi singuri vă luați sarcini în plus, aveți tendința să suplimentați treburile doar pentru că vedeți că puteți. Chestiunile administrative vă vor epuiza. Sunteți mereu într-o continuă cursă. Folosiți perioada pentru a vă pune mai multă ordine în priorități. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Puteți face din această vară una memorabilă! Depinde doar de voi! Jupiter, guvernatorul vostru, și Marte vă fac destul de ambițioși, vă oferă chef de viață, de aventură, de iubire și de flirt. Ca să nu mai spunem de călătorii, competiții, aventuri. Nu țineți cont de vârsta pe care o aveți și jucați-vă, bucurați-vă!

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Vă puteți cumpăra o altă casă, vinde un imobil sau un teren, găsi o chirie mai avantajoasă. Puteți redecora locuința. Puteți obține venituri din vânzări sau închirieri, domeniul imobiliarelor este bine aspectat la voi. Folosiți perioada pentru a face pace cu voi înșivă, astfel încât relația cu familia se îmbunătățească. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Astrele vă recomandă să nu stați pe acasă. Schimbări în rutina voastră, dar și comunicare diferită, ironie. Relațiile cu rudele apropiate vor trece prin anumite schimbări, de asemenea, unele se vor construi altfel, altele vor avea de suferit. Cert este un lucru: talismanul vostru va fi schimbarea! 

Pești/ Ascendent în Pești

Puteți câștiga mai mulți bani, mai ales din munca proprie. Adică vă puteți negocia salariul, puteți găsi un loc de muncă mai bine plătit. Sau poate veți obține un bonus/o primă. Cert este că vor fi și cheltuieli pe măsură. Dar ar fi păcat să fie doar superficiale. Este cazul să investiți în voi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel