După o pauză de doi ani, Ştefan Bănică revine la Sala Palatului. Când vor avea loc concertele de Crăciun

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
După o pauză de doi ani, Ştefan Bănică revine la Sala Palatului. Când vor avea loc concertele de Crăciun / Foto: Facebook Ștefan Bănică
După o pauză de doi ani, Ştefan Bănică revine la Sala Palatului. Când vor avea loc concertele de Crăciun / Foto: Facebook Ștefan Bănică

Ștefan Bănică revine la Salata Palatului.

Ştefan Bănică revine la Sala Palatului din Capitală cu un nou concert de Crăciun, pe 16 şi 17 decembrie, de la ora 19:30, transmite Agerpres.

"După o pauză de 2 ani, impusă de pandemie şi restricţii, Ştefan Bănică revine în luna decembrie la Sala Palatului cu celebrele sale concerte de Crăciun, o tradiţie fără egal în showbiz-ul românesc. Ştefan Bănică va susţine concertele extraordinare de Crăciun pe 16 şi 17 decembrie, ora 19,30, pentru al nouăsprezecelea an la Sala Palatului, o performanţă unică a unui artist român", potrivit site-ului Sălii Palatului.

Show-ul va conţine muzică live, decoruri de poveste, lumini spectaculoase, ecrane uriaşe, efecte speciale, invitaţi-surpriză, zeci de dansuri şi interpretări impresionante.

Conform comunicatului, Ştefan Bănică a făcut istorie, atingând recorduri greu de egalat de un alt artist român, atât ca număr de spectatori (peste 340.000), cât şi ca număr de concerte sold-out (76 show-uri de Crăciun), însumând peste 150 ore de muzică live. Biletele sunt disponibile online pe vandbilete.ro, entertix.ro, salapalatului.ro şi la casa de bilete a Sălii Palatului.

Lavinia Pîrva, prima reacție despre divorțul de Ștefan Bănică Jr: Mă distrează. E o aberație, ferească Dumnezeu

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au căsătorit în anul 2017, în Bulgaria, după câțiva ani de relație, și au devenit părinți la începutul anului 2019.

Cei doi își țin relația departe de ochii curioșilor, motiv pentru care în spațiul public apar o mulțime de zvonuri. Nu este pentru prima dată când lumea vorbește despre divorțul dintre ei, însă, după o perioadă în care comentariile încetaseră, ele au reapărut. Potrivit spuselor Laviniei Pîrva, niciun zvon nu este adevărat, iar relația ei cu artistul este mai bună ca niciodată. Mai mult, ea spune că s-a săturat de speculațiile potrivit cărora divorțul e aproape și a luat atitudine.

"Este un zvon apărut prima oară acum vreun an. Nu există așa ceva, mă distrează astfel de lucruri, chiar nu le luăm în seamă. E o aberație, ferească Dumnezeu. Noi suntem bine, ne concentrăm pe ce avem de făcut și pe creșterea băiețelului. Le cam fac pe toate. Petrec majoritatea timpului cu Alexandru. Nu am vrut bonă, ne-am dorit să ne creștem singuri copilul și am reușit să mă descurc. Sunt mândră de mine. M-a mai ajutat și mama, dar ea merge la Timișoara, nu poate sta tot timpul cu noi", a declarat Lavinia Pîrva pentru impact.ro.

În urmă cu aproape un an, Lavina Pîrva a fost surprinsă în oraș fără verighetă. La momentul respectiv, Lavinia s-a înfuriat și a făcut o postare pe Instagram destul de acidă.

"Și iată cum se vuiește că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Păi nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapă de ziuă! Că altă treabă nu am! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. La fel și instanța, mă așteaptă zilnic în caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța sărăcuța, alta treabă nu are! Doamne, mare ți-e grădina!

Eu n-am purtat verighetă de mult timp, nu e ceva nou! Ștefan are multe inele și atunci poartă și verigheta, eu nu prea port accesorii, în general. Verigheta e în sufletul nostru, nu simt nevoie să mă justific pentru aceste lucruri. Nu divorțez, sunt foarte bine! O am acasă, o port din când în când, dar nu tot timpul, o iubesc, o ador. E un simbol, important este să fie bine în familie, să fie armonie. Verigheta și inelul de logodnă sunt doar așa", spunea atunci Lavinia Pârva pe rețelele de socializare. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel