După o veste grozavă, o zodie primește o previziune mai grea, dar și o recomandare importantă pentru 2023

Rodica Mitu |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Foto Pexels
EXCLUSIV
Foto Pexels

Astrologul Daniela Simulescu a prezentat horoscopul săptămânii 19 - 25 decembrie pentru Gemeni (zodie/ascendent). De asemenea, are și o recomandare importantă pentru 2023.

„Jupiter se întoarce în Berbec și vă ajută să rezolvați ce a început între 11 mai și 28 octombrie. Dacă ați făcut chestii la care nu v-ați gândit până acum, v-ați dat seama pe parcurs că au apărut și lucruri mai neplăcute, le-ați acceptat, acum Jupiter zice hai să vedem ce s-a întâmplat, hai să vindecăm, hai să echilibrăm, hai! Jupiter va sta acolo până pe 16 mai. Trebuie să vă bazați și pe ceilalți. Nu trebuie să vă fie rușine. Prezentați-vă lumii așa cum sunteți!

Este o perioadă plină de cheltuieli. Multe, multe, multe cheltuieli! V-aș recomanda să vă faceți un plan financiar pentru 2023, este foarte important. Uitați-vă în contul de economii, uitați-vă și la datorii și, dacă puteți în 2023 să le mai stingeți, atunci este perfect”, a spus astrologul Daniela Simulescu despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie.

Daniela Simulescu prezintă horoscopul săptămânii 19 - 25 decembrie 2022

Pe 21 decembrie, Jupiter revine acolo unde a fost în perioada 11 mai - 28 octombrie. „Deci, dacă vrei să știi, ce îți va aduce Marele Benefic, te invit să îți reamintești. Acum vei găsi poate rezolvare sau resursele necesare să începi un proiect. Când Jupiter tranzitează Berbecul, aduce încredere, inițiativă. Avem din nou posibilitatea să începem ceva, să ne creăm o altă existență, o altă viață”, a precizat Daniela Simulescu.

Pe 23 decembrie, este Lună Nouă în Capricorn. La nivel mondial, vor fi luate unele decizii legate de cei mai importanți oameni politici. Iar la nivel personal, vom căuta să fim cât mai calculați, analitici și strategi, a spus Daniela Simulescu, precizând că Luna Nouă este o perioadă de noi începuturi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel