Eclipsă de Lună/ Lună Plină în Scorpion. Traume în energia tulburătoare a Scorpionului. O furtună de emoții

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
sursă foto: Pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pexels.com

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce în exclusivitate detalii despre ce anume aduce pentru fiecare dintre noi Eclipsa de Lună/ Lună Plină în Scorpion de pe 16 mai 2022. Vom trece printr-o furtună de emoții. 

Eclipsa de Lună/ Luna Plină în Scorpion de pe 16 mai ne activează toate fricile, mai ales că avem și Nodul Sud în Scorpion, iar această eclipsă se petrece în careu cu Saturn. Acest eveniment astrologic ne limitează, ne frustrează, ne provoacă multe îndoieli, neîncredere. 

În special semnele fixe vor fi afectate, deci mare atenție la cei cu marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Tot felul de evenimente asupra cărora nu aveți control vor apărea în viața voastră deoarece o Lună Plină pe semne fixe nu face decât să cutremure viața noastră. Multora dintre noi li se vor reactiva niște traume, niște stări, pentru a vedea că stau și se închid în niște situații toxice.

Una dintre temele acestei eclipse este urmarea unei traume, consecințele acesteia. Ce anume se întâmplă după o criză. Energia Scorpionului vrea să se consume, să distrugă tot, ca să poată să renască, să se ridice din nou din propria cenușă ca pasărea Phoenix

După atâtea preocupări, pandemie, război, criză financiară, dar și atașamente, relații bolnăvicioase, tot felul de probleme, accidente, divorțuri, nu e de mirare cât de mult a crescut rata sindromului de stres post-traumatic (PTSD) despre care poți citi mai multe chiar aiciAceastă tematică este abordată mai ales în ceea ce privește situația soldaților, a celor care suferă după ce revin din război, însă acum nu mai discutăm doar despre aceștia, ci despre noi și despre mulți oameni din jurul nostru.

Noi ducem suferința în spate, ne e teamă să o expunem, să ne exprimăm. Suntem supărați din cauză că atragem oameni superficiali, dar tot noi suntem cei care atragem. Pe de altă parte, această evitare în sine a suferinței s-ar putea să ne doară mai tare decât suferința însăși. 

Scorpionilor le e frică să se gândească prea mult pentru că vor cădea într-un abis și le e teamă că pur și simplu se pierd. Dar după abis ce este? Nu găsim oare chiar renașterea? Zborul?

Să nu mai păstrăm rolul de victimă, chiar dacă vine cu niște avantaje: te ajută să faci bani, să intri în relații- doar că te ține acolo, te face să plângi, te face să suferi, te face să nu mai poți ieși din veșnicul cerc vicios, repetându-ți mereu „ca mine n-a suferit nimeni”. 

Credeți că e mai bine să rămânem în negare sau în furie? Aceasta ne distruge încet încet, ne mănâncă pe dinăuntru. Cu ocazia acestei eclipse, să ne gândim dacă nu cumva ne-am făcut prea mult rău singuri, dacă nu cumva am putea să ne eliberăm.

Careul cu Saturn e provocator, dar e și revelator și spune chiar așa: „ești responsabil de viața ta. Tu și doar tu”. Totodată, eclipsa se petrece pe axa 6-12, iar tot ce vom pierde de acum încolo trebuia pierdut. Evenimentele dintre cele două eclipse sunt menite să fie. E ceva peste puterea noastră, o profunzime, o intensitate.

O să fie furtună, lăsați tunetele să coboare peste voi, dați drumul frâielor care vă strâng și vă fac rău, eliberați lanțurile, coborâți în abis, muriți, renașteți, refaceți-vă zborul, redați-vă aripile! Și apoi va ieși și soarele.

Urmăriți mai jos întreaga emisiune- VIDEO!

ai citit și despre felul în care ai putea să îți accepți emoțiile și partea întunecată? Găsești aici mai multe detalii!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel