Efectele lui Pluto în Capricorn din 2008. Vezi cum te va mai influența până în 2024

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 22 noi 2022, 08:56 | Categorie: Homepage
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Din 2008 și până în prezent, tranzitul lui Pluto prin Capricorn a adus diferite schimbări pe plan mondial și nu numai. Planeta Pluto influențează serios lumea, oferă putere sau din contră, dărâmă. În 2023, Pluto o să aibă un transit scurt în Vărsător(martie-iunie) și iese definitiv din Capricorn în 2024.

Pluto este planeta transformării, puterii, viselor și iluziilor și este asociată cu lumea interlopă și forțele subconștiente, care se referă la planeta numită după zeul grec Hades. Chiar dacă Pluto înseamnă transformare, poate indica, de asemenea, modul în care ești sârguincios sau autodisciplinat.

Lui Pluto îi place să dărâme. Pe moment, efectele sale te pot irita, frustra, dar se întâmplă schimbări la nivel inconștient, pe care le vei conștientiza mult mai târziu.

Pluto este radical, dur, implacabil, dar poate fi o Pasăre Phoenix deghizată. 

Iată cum te-a influențat tranzitul lui Pluto în Capricorn din 2008, în funcție de zodie sau ascendent, și la ce va trebui să fii atent până în 2024. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Pluto a traversat Casa 10, a carierei. De aceea, merită să-ți pui întrebarea: Câte schimbări ai avut în carieră din 2008 până în prezent și prin câte locuri de muncă ai trecut? A fost bună relația ta cu partenerii de afaceri sau cu șefii? Poate că toate aceste schimbări te-au făcut să-ți recapeți puterea sau din contră, te-au împins spre victimizare. Gândește-te și la raportul de forțe dintre tine și șefi, apoi vezi cât de puternic te simți la locul de muncă. Din fericire, mai ai timp până în 2024 să treci în revista toată activitatea profesională, ca să ajungi unde trebuie de fapt.

Taur/Ascendent în Taur

Ia în calcul modul în care te-ai raportat din 2008 și până acum la religie sau spiritualitate. Ai devenit mai religios sau nu? Câte dintre cursurile pe care le-ai început nu au fost finalizate? Cu siguranță, mulți dintre Tauri au călătorit în această perioadă, fie că și-au dorit, fie că au fost nevoiți să se mute.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Ia în calcul câte pierderi ai avut din 2008 până acum, înmormântările la care ai fost și care sunt urmările pe care le-au avut aceste pierderi asupra ta. Cum te-au format? A trebuit să dai din coate și să supraviețuiești.

Rac/Ascendent în Rac

Din 2008 și până acum, poate că te-ai căsătorit sau ai avut relații, fiindcă Pluto a fost în Casa a 7 a. Ai divorțat în această perioadă? Te-au schimbat relațiile? Totuși, Pluto vrea să-ți vină în ajutor, ca să-ți dai seama ce vrei și ce cauți cu adevărat. Astfel încât să nu mai cauți parteneriatele care nu sunt autentice. 

Leu/Ascendent în Leu

Gândește-te, din 2008 și până în prezent, de câte ori a trebuit să schimbi locul de muncă, domeniul sau colegii. În cazul în care au apărut probleme de sănătate și v-au speriat, cel mai probabil au adus un șoc. Pluto a adus Leii pe linia de supraviețuire. Cât de puternic ești acum, după toate aceste probleme?

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Au apărut copii din 2008? Din acest an, pare că te-ai chinuit cu diferite proceduri, tratamente sau doctori. Poate că ai înfiat un copil sau poate acesta s-a depărtat de tine. Ce putere ți-a dat Pluto și ce persoană ești azi, după toate aceste evenimente? Fiindcă Pluto în Casa 5 vorbește și despre o componentă legată de moșteniri, ce luptă ai dus pentru resurse?

Balanță/Ascendent în Balanță

De câte ori te-ai mutat din 2008 și până acum? Cum au fost relațiile cu părinții, ce s-a schimbat? Ce rude ai pierdut? Te-ai vindecat sau nu de aceste pierderi? Toate aceste evenimente te-au format astfel încât să îți construiești o bază mult mai sănătoasă de acum încolo. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Scorpionii sunt preferații lui Pluto. Încă din 2008, Pluto a fost în Casa 3, una superficială pentru voi. Vorbește despre relațiile cu frații și surorile dar și despre mutare. În 2023, tranzitul scurt al lui Pluto în Vărsător va produce câteva zgâlțâieli în mediul familial, dar nu te gândi doar la lucruri rele. Acordă atenție și modului în care comunici până în 2024. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Gândește-te la finatele tale și la cum s-au schimbat din 2008 până astăzi. Cu siguranță ai trecut prin multe evenimente radicale. Trebuie să știi că Pluto te aduce la zero și apoi te ridică. Nu uita nici de evenimentele care te-au schimbat financiar, pentru că Pluto te va învăța cum să gestionezi mai bine această ramură din 2024. 

Citește și În ce semn era Pluto când te-ai născut? Planeta transformării şi puterii, care schimbă lumea cu fiecare tranzit

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Cum erai cu sănătatea în 2008 și cum ești azi? Ai învățat să ai grijă de tine? Cum erai în fața lumii atunci și cum ești azi? Pluto aduce reinventare continuă și o schimbare a înfățișării. Poate că ai pierdut tot și a trebuit să o iei de la zero. Până în 2024 mai ai timp să faci schimbări în mod conștient.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Pluto a fost în Casa 12, așa că întreabă-te: Ai început vreun proces terapeutic/spiritual din 2008 până azi? Ai stat în relații indisponibile? Ai părăsit sau ai fost părăsit? Poate că ai avut probleme de sănătate de cauză spirituală și ți-a fost afectat somnul. Plutu este denumit "toaleta cosmică", deci cu siguranță până în 2024 vei trage apa și o vei putea lua de la capăt din multe puncte de vedere. 

Pești/Ascendent în Pești

Care sunt planurile de viitor pe care le aveai în 2008 și cum s-au derulat ele până în prezent? Cel mai probabil, Pluto în Casa 11 s-a jucat cu planurile tale și ți-a adus schimbări. Unele prietenii s-au transformat în mod radical. De altfel, cu siguranță, ai un alt anturaj acum. Pluto ti-a demonstrat că nu este totul sub controlul tău. Iar din 2024 vei fi mai relaxat.

Urmărește previziunile complete pentru fiecare zodie/ascendent!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play